Şimdi Ara

Iphone 4s Static Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4s kullanıyorum, birini ararken/yanıtlarken ya da 3G kullanırken çok garip bir statik ses duyuyorum.
    Sanki hoparlorün yanındayken telefon çalmadan önce bir ses olur ya onun gibi, ya da sinyal karmaşası olduğunda.
    Tam olarak anlatamayabilirim ama youtube'da video olarak konulmuş ve 22 sayfalık apple support forumunda insanlar yaşadıklarını anlatmışlar.

https://discussions.apple.com/thread/3393647?start=0&tstart=0

Tam olarak problemim bu ve çok rahatsız edici, ne yazık ki yazılımsal bir şey olduğuna bende inanmıyorum.. :(
    http://www.youtube.com/watch?v=Bf0r1QRW8q4

Bu problemi yaşayan Iphone4s ya da Iphone4 kullanıcısı var mı aranızda?

Teşekkürler.

• Aynı sorun bizzat bende de var hatta konu da actım

Bende ayrıca Samsung galaxy var , aynı durum onda da mevcut. Kafana takma , biraz rahatsız edici bir ses ama olagn bir durum.
  • Peki neden olduğuna dair bir bilgin var mı?
    Anladığım kadarıyla herkesin sorunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: durk_la

Peki neden olduğuna dair bir bilgin var mı?
    Anladığım kadarıyla herkesin sorunu..

Yani zannedersem antenin mikrofona yakın olması sebebiyle yayılan sinyallerin sese dönüşümü gibi bir şey, hani bu cep telefonlarının hoparlör Yada televizyona yakın oldugunda çıktığı parazitin bir benzeri.
    Bu sesi Viber Yada skype gibi programları kullanmadıkca pem duymak mümkün değil .
    Ben sirinin aktif olması icin telefonu kulağıma doğru yaklastirdigimda farketmiştim , belkide iPhone 4 de vardı ancak sırı olmadıgı icin farketmedim yani ;)

Çok fazla kafaya takılacak bir durum değil hocam, güle güle kullan keyfine bak
  • bu 4s sürümü diğer önceki versiyonlara göre baya sorunlu gibi
  • Tamam hocam teşekkürler.

Evet çok keyifli alet.Çok hızlı ayrıca, ben çok memnunum maşallah.
    Darısı isteyenlerin başına inşallah.

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.