Merhabalar, konunun nereye uygun oldugunu bilemedim umarim bi sikinti olmaz...
Arkadaslar, iki gundur bilgisayardan sarj ettigim 4S sarj islemini durdurmuyormus gibime geliyor. Normalde pil sembolunun ustunde priz isareti olmasi gerekirken ben de hala simsek cikiyor ve gecmiyor. Bunun iphone'u restore ettim bir sure duzelir gibi oldu ama tekrar ayni sorunu gozlemliyorum.
Sorunu yasayan, bilen birileri varsa bir fikir verirlerse cok sevinirim. Zira iphone yurt disindan alinma o yuzden rahatlikla servise de gidemiyorum.
Tesekkurler...
quote:
Orijinalden alıntı: canonar
Merhabalar, konunun nereye uygun oldugunu bilemedim umarim bi sikinti olmaz...
Arkadaslar, iki gundur bilgisayardan sarj ettigim 4S sarj islemini durdurmuyormus gibime geliyor. Normalde pil sembolunun ustunde priz isareti olmasi gerekirken ben de hala simsek cikiyor ve gecmiyor. Bunun iphone'u restore ettim bir sure duzelir gibi oldu ama tekrar ayni sorunu gozlemliyorum.
Sorunu yasayan, bilen birileri varsa bir fikir verirlerse cok sevinirim. Zira iphone yurt disindan alinma o yuzden rahatlikla servise de gidemiyorum.
Tesekkurler...
Bilgisayardan sarj ediyorsanız olmaması normal. Adaptör ile Usb kablosu aynı derecede şarj etmez. O yuzden tam dolmuyodur. Adaptör ile denemenizi tavsiye ederim daha olumlu sonuç alırsınız.
yeterince uzun beklettiginizi dusunuyorsaniz tam sarj icin, simsek isaretinin priz isaretine donusmesi lazim, en azindan benim ipod'umda oyle oluyor. hem iphone'da hem itunes'ta mi ayni?
Söylediğim gibi Usb kablo size Adaptör performansı vermez.