Şimdi Ara

iphone 4s vs general mobile discovery

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • androidin en sevdiğim özelliği belki garip gelecek ama swype klavye özelliği. bunun yanında bir de telefonu direk flash disk gibi pc'ye bağlayabilmemiz de güzel. en gıcık olduğum özelliği de, telefon rehberine bastığımızdaki o bekleme süresi. bu iki özellik nedeniyle discovery ile 4s arasında gidip geliyorum. aslında son günlerde discovery bulmak için bayağı uğraştım, tabi karaborsa cihaz. derken aklıma 4s geldi. stabil işletim sistemi vs... kararsızlık.

• 4s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s bence gm discoveryden hem donanım anlamında hem kamerada hem tasarım hemde malzeme kalitesi bakımından daha üst bir cihazdır.Ama android daha fazla hoşunuza gidiyorsa bence lg optimus g veya nexus 4 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

androidin en sevdiğim özelliği belki garip gelecek ama swype klavye özelliği. bunun yanında bir de telefonu direk flash disk gibi pc'ye bağlayabilmemiz de güzel. en gıcık olduğum özelliği de, telefon rehberine bastığımızdaki o bekleme süresi. bu iki özellik nedeniyle discovery ile 4s arasında gidip geliyorum. aslında son günlerde discovery bulmak için bayağı uğraştım, tabi karaborsa cihaz. derken aklıma 4s geldi. stabil işletim sistemi vs... kararsızlık.

4S ile Gm Discovery karşılaştırılamaz.
  • Misler gibide karşılaştırılıyor
  • Eger yanlizca bu ikisi arasindan tercih yapacaksan bence 4s al ama discoveryde bence su anda en iyi f/p ürünü.

• Soru mu

• Segmentler farklı.. Tabiki 4s..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Misler gibide karşılaştırılıyor

Yav he he.
  • Arada ucurum fiyat farkı var 4se verecegin parayla GMden hisse alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algılama sorununuz varsa bilemem. Fakat bu konu örnek ver bir çok konu artık 4s çatır çatı karşılaştırılıyor. Ben 920 kullanıyorum iphone 4s'im'de var fakat yüceltme'me gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 14 Ağustos 2013; 3:31:34 >
  • :D çarşamda pazarı ürünü ile elit firmayı karşılastıryozya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Algılama sorununuz varsa bilemem. Fakat bu konu örnek ver bir çok konu artık 4s çatır çatı karşılaştırılıyor. Ben 920 kullanıyorum iphone 4s'im'de var fakat yüceltme'me gerek yok

Discovery'i her konuda öneririm ama ancak fiyat/performans olarak alınır.1500 TL'si olan biri gidip bu telefonu almaz , almamalıda.
  • İphone a para verme ama o kadar bütçen varsa da discovery alma optimus g ye bakabilirsin

• sıradakı parca dıscovery ı dusununlere gelsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_78889071/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

sıradakı parca dıscovery ı dusununlere gelsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_78889071/tm.htm

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/1101
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

:D çarşamda pazarı ürünü ile elit firmayı karşılastıryozya :)

Discovery piyasadaki en iyi f/p ürünüdür. Çoğu kişi(kullanıcıları sizin gibi kullanmayanlar değil) s3'ler karşılaştırır.

Ama soru saçma tabii ki iphone
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam discover en iyi f/p ürünü ama şimdi iphone ile de karşılatırılamazki biri dünyanın en büyük global firması diğeri 100-200 tane cihaz sokan bi firma 1i bi günde 3milyon i5 satıyor diğeri meçhul :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Tabi ki hocam discover en iyi f/p ürünü ama şimdi iphone ile de karşılatırılamazki biri dünyanın en büyük global firması diğeri 100-200 tane cihaz sokan bi firma 1i bi günde 3milyon i5 satıyor diğeri meçhul :)

Yani hocam
    Karşılaştırılamaz zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.