Şimdi Ara

Iphone 4s wifi devre dışı kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar Arkadaşlar.Bir kaç saat önce işten gelince wifiden bağlanmak istedim modemi görmedi hatta hiç bir bağlantı görmedi.Wifiyi açtım kapadım yine görmedi.Telefon kapayıp açtım ve ayarlardan wifiye girince bu kez o bölge grimsi olmuştu ve hiç bir şekilde de müdehale edilmiyordu soluk bir halde kalmış durumda şuan
    Bağlantıları resetledim cihazı birkaç kez açtım kapadım ama nafile wifi gitti muhtemelen.
    Bu cihazı 31 aralık 2012 de aldım faturası mevcut evraklarına baktım mobiltel kaşesi var galiba onlar ithalat yapmışlar.Mobiltel sitesinde garanti süresi olarak faturadan itibaren 2 yıl yazıyor.Cihaza hangi servis bakıyor nereye göndermeliyim ve faturama göre benim cihazım garanti kapsamında olmalı.
    Ben nasıl bir işlem başlatmalıyım ne kadar süre beklerim böyle problemi olan cihazları değiştiriyorlarmı bu durumları yaşamış arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi ?

• Ağ ayarlarını sıfırlamayı denedin mi ? Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla diyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi restore etmeyi deneseniz

• Sıkıntı donanımsal boşa uğraşmayın eyer istanbuldaysan zorlu center a Apple store götür anında deyişim yaparlar cihazını

• Arkadas zaten servise verecegini, hangi servis baktigini soruyor.

• Cevaplar için teşekkür ederim.Restore yapılarak çözülecğini sanmıyorum.Ağ ayarlarını sıfırladım bir kaç kez olmadı.
    Bence arıza elektronikte.Garanti süresi devam ettiğinden fazla kurcalamayıp servise götürücem istanbuldayım.Cihaz mobiltel garantili sanırım Teleservis .bakıyor.Zincirlikuyada applestore'amı gitsem yoksa Teleservismi bilemedim.
  • fairchild1 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gerek var Teleservice ile uğraşmaya....

Madem istanbul dasın hemen bir randevu al git zorluya gözünün önünde değiştirsinler cihazı al ve çık.... Teleservice gönderipte haftalarca bekleyenler var, hiç düşünmeden zorluya git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim üstad doğru söylüyorsun çalıştığım yere de yakın zaten spplestore götürmek en iyisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.