Şimdi Ara

İphone 4s YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bana yurt dışından bi iphone 4s geldi. telefonun şifresini unutmuşlar telefon kilitlenmiş. bende recovery mode 'a alıp fabrika ayarlarına geri dönderdim. telefon açıldı ancak başta telefonun açılması için apple kimliği girmem gerekiyor. kendi apple kimliğimi girdim olmadı. sonra farkettm üstte yazıyor. bu iphone (e******@icloud.com) hesabına bağlıdır. bu hesabı açın. bende telefonun sahibine ulaştım onlarda bilmiyor apple kimliğini. telefon açılmıyor. arkadaşlar bunu nasıl halledebilirim Bi yardım edin Lütfen. Şimdiden teşekkürler.

• Orda yazan hesabı bulmanız gerekiyor,yoksa olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun sahibini aradım. Oda unutmuş. şifreyi unutsa yine neysede hem şifreyi hem apple kimliğini unutmuş. Yani telefon çöp ?
  • Malesef öyle

• Teşekkürler yinede. saol
  • Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: VysLLs

Arkadaşlar dün bana yurt dışından bi iphone 4s geldi. telefonun şifresini unutmuşlar telefon kilitlenmiş. bende recovery mode 'a alıp fabrika ayarlarına geri dönderdim. telefon açıldı ancak başta telefonun açılması için apple kimliği girmem gerekiyor. kendi apple kimliğimi girdim olmadı. sonra farkettm üstte yazıyor. bu iphone (e******@icloud.com) hesabına bağlıdır. bu hesabı açın. bende telefonun sahibine ulaştım onlarda bilmiyor apple kimliğini. telefon açılmıyor. arkadaşlar bunu nasıl halledebilirim Bi yardım edin Lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Unutmamıştır.o telefon çalıntıdır
    Kişinin beyninde sorun yoksa unutmaz kimlik ve şifresin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL İPHONE 5C
    9 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon çalıntı değil. baldızımın. isviçreden alınma. Kutusuda duruor ancak fatura yok.
  • Telefonu parçalayip satin yeni telefon alin daha iyi o kimligi bulmadan kullanamazsin ipod olarak kullanmakta cok sacma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcloud kimliği nasıl unutulur yahu,
    Nasıl bir hafızadır
    Baldıza söyleyin,hesabı hatırlamaya çalışsın,ne bilem Apple'a mail atsın,
    rica edin,biraz çaba göstersinler

• icloud kimliği hakkında tahmini varda kesin omu oda emin değil.

ipod olarak kullanmak derken? biraz anlatabilirmisiniz ipod olarak nasıl kullanacağım ?
  • Arkadaşlar İpod olarak nasıl kullanacam peki bu iphone'u Bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VysLLs

Arkadaşlar İpod olarak nasıl kullanacam peki bu iphone'u Bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

İpod olarak kullanamazsınız,üstteki hesabı girmezseniz cihaz açılmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.