Şimdi Ara

İphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internette bir sürü söylenti var iphone 5 temmuzda çıkıcak diyorlar sizce bu haber doğrumudur bekliyimmi yoksa iphone 4S yada Sony Xperia S mi alıyım ?

• Bilmiyorum
  • acelen yoksa bekle.. temmuzda çıkmazsa eylülde çıkar..
  • Dogru dogru tum soylentiler dogru, bende okudum 5 den sonra 6, sonrada 7 cikacak diyorlar!

Temmuzda macbooklar guncellenecek iphone falan cikmaz. Yeni iphone ekimde!
  • Sen onu beklerken teknoloji seni beklemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxyopes

Merhaba arkadaşlar internette bir sürü söylenti var iphone 5 temmuzda çıkıcak diyorlar sizce bu haber doğrumudur bekliyimmi yoksa iphone 4S yada Sony Xperia S mi alıyım ?

arkadaşım benim gibi iphone 5 nezaman çıkacak diye pc nin başına gömülüm gözlük takma seviyesine gelecegine git 4 s al 1 yıl kadar onunla idare et 5 çıkınca ozamanki şartlara bakarsın gerek varsa modeli degiştirirsin yoksa 4s le devam edersin

bu arada kendim bir hafta galaxy s2 kullandım bazı konularda güzel cihaz ama ;

apstore 10 - android market 3

ios- 8 - anroid 4

hemen iphoneye döndüm mutluyum

• Çıksa bile 4S'in üzerine ne koyabilir ki.
    Ekran zaten retina, işlemci belki dört çekirdek olabilir. Genelde ipad'e koyduğu işlemciyi koyuyor. O da A5X olur.
    Kamerayı daha yeni modifiye etti. Ekran büyüklüğü ile oynamayacagini düşünmüyorum.
    Geriye, daha ince bir model olasılığı ve kasa degisikligi kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKA1881 -- 9 Nisan 2012; 22:54:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 çıkarsa 4si satarsın 1200-1300e. ne diye dert ediyorsun ki al 4s geç
  • iphone 5 i bekle ama 5 i alma cunku 6 cikacak 6 yi da alma cunku 7 gelecek.

Ya boyle adamlari varya
  • al al xperia al bende aldim 2 gun dayanabildim android e bakalim sen kac gun kullanacaksin:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.