Şimdi Ara

Iphone 5 3g sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mart sonu nisan başı gibi iphone 5 almıştım.internet paketim yoktu bi kaç sebepten dün hattımı vodafone a taşıyarak internet paketi edindim ama bi türlü 3g yi açamıyorum.

edge yani hücresel veri açık yukarıda e harfi de var.3g açıyorum ama 3g sembolü yok.bulunduğum yerde 3g de çekiyor ayrıca.

ayarları sıfırladım,simi çıkarıp taktım,apn de iphone yazan yeri internet yaptım ama yok

yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

• Operatörü arayıp bilgi edinebilirsin . Bende 1 hafta önce turkcell'den aveaya geçtim . Aynı sorunu yaşadım bende avea müşteri hizmetlerini aradım ordan hallettiler . Yada 3G yazıp 3636 ya bir gönder bakalım .
    Birde şöyle birşey var vodafonun sitesinde . Görüntülü konuşma için yazılmış ama bir dene istersen belki sorunun hallolur.

- Telefonunuzun mesaj bölümüne GORUNTULU yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra AC yazarak 3636’ya gönderebilirsiniz ya da telefonunuzdan *3636# Ara tuşlarına basıp, çıkan menüde önce 2’yi sonra 1'i tuşlayabilirsiniz. 3G hizmetiniz açık değilse otomatik olarak açılacaktır.
  • İphone 5 de olan bir sorun bu ;

Cihazı edge ve 3G açın 30-40 saniye bekleyin eğer yine gelmezse edge ve 3G yi kapatıp tekrar açın ve cihazı uçak moduna alın 15 saniye sonra uçak modundan çıkın gelmiş olması lazım gelmezse hattan veya telden kaynaklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • App Store'ye girip ara kısmında Avea yazarak ilk çıkan uygulamayı indirerek uygulamayı kurun.
    *952# tuşlayın.
    Gelen şifreyi ve telefon numaranızı başında 0 olmadan uygulamayı açarak girin ve giriş yapın.
    Resimdekileri takip edin (Profilim-Hat ayarlarım-3G servisi).
    3G servisi açık mı kontrol edin.
     Iphone 5 3g sorunu Iphone 5 3g sorunu Iphone 5 3g sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 27 Temmuz 2013; 0:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.