Bildirim
iPhone 5 3G yazıyor
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende de durum ayni, hersey uyumlu dedi gectim hatta beles gb bile geldi, ama sonradan bidaha mesaj atinca iPhone 5 sadece 1800mhz falan felan civari desteklemektedir dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 6 kullanıyorum hattım Turkcell. Bu sabah denedim LTE veya 4G yazmadı telefon. Müşteri hizmetlerini aradım operatör güncellemesi yolladılar otomatik geçti sonra. Müşteri hizmetlerini arayın yönlendirirler sizi.
quote:
Orijinalden alıntı: iseminoglu
iPhone 6 kullanıyorum hattım Turkcell. Bu sabah denedim LTE veya 4G yazmadı telefon. Müşteri hizmetlerini aradım operatör güncellemesi yolladılar otomatik geçti sonra. Müşteri hizmetlerini arayın yönlendirirler sizi.
Operatör güncellemesi nasıl geliyor ve nerden bakıyoruz bende 4G yazmasını istiyorum. Bunu düzeltme şansımız var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Türkbey
quote:
Operatör güncellemesi nasıl geliyor ve nerden bakıyoruz bende 4G yazmasını istiyorum. Bunu düzeltme şansımız var mı ?
Cihazınızı son sürüm olarak güncellemeniz lazım jailbreak beklemiyorsanız. Itunes'da yazıyordu sanırım hücresel ağ sürümü var diye bilgisayara bağladığınızda. -
http://youtu.be/Cx6mQNBaizs
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LoST_SoUL666
quote:
Orijinalden alıntı: Türkbey
quote:
Cihazınızı son sürüm olarak güncellemeniz lazım jailbreak beklemiyorsanız. Itunes'da yazıyordu sanırım hücresel ağ sürümü var diye bilgisayara bağladığınızda.
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı sorun bendede var lte seçili olmasına rağmen bağlantı sağlayamadım telefon yurt dışı kayıtlı sorunun sebebi bu olabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maholan -- 3 Nisan 2016; 15:44:02 > -
İphone 5 ile 4.5 g gecen oldumu...ben 1 ay önce mesaj gönderdim cihaz uyumlu mesajı aldım,fakat şimdi uyumsuz diyor 9.3.1 yuklu fakat amerikan cihazı (vodafon)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rica ederim inşallah sorunsuz LTE'ye geçiş yapmışsınızdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: LoST_SoUL666
Rica ederim inşallah sorunsuz LTE'ye geçiş yapmışsınızdır.
Sanırım Turkcell alt yapısı iyi değil ya da sistemi güncelleyemedi çoğunlukla 3G çekiyor. Sabahları ve geceleri LTE ye daha çok geçiyor o da 2 çubuk ve o da 12 mgabit rezalet yani. Avea'yı taktir ettim süper.
Valla benim operator turkcell 23.0 yazıyor fakat hala gelen giden yok :D sürekli 3g lte hiç görmedim belki çekmiyo diyicem ama yüksek kattayım ve telefon 3g bile full çekiyor her zaman camda falanda denedim -
Ben iphone5 kullanıyorum. Geçemeyen arkadaşlar Operatör kısmında Turkcell 24.1 sürümü olup olmadığını kontrol etsinler çünkü ios 9.3 ile operatör güncellemesi geldi Turkcell'e. Benim oturduğum yerde 3g zaten az çekiyordu LTE de aynı baz istasyonunu kullanıyorlar sanırım tasarruf için fazla para harcamamak için operatör yeni bir baz istasyonu kurmuyor fakat ben oturduğum yerden 2 diş ile 22 Mbps hızı gördüm en çok gördüğüm hız ise full çeken LTE yerinde 86.69 Mbps down 46.22 Mbps upload hızları. -
Kaç gündür bir çözüm bulamadım. Benim cihazımda Iphone 5. Yurtdışı. Pasaport kayıtlı. Türk Telekomu her seferinde aradığımda bütün özellikleriniz uyuyor. Açık görünüyor 4.5 diyorlar ama bir türlü sorunu çözemiyorlar. Geçenlerde 9.3.1 e yükselttim ama yine kar etmedi. Tuhaf olan kısmı evde eşimin de telefonu var. O da aynı. Ama onda LTE bağlantısı var. :(
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Anakhaa
Kaç gündür bir çözüm bulamadım. Benim cihazımda Iphone 5. Yurtdışı. Pasaport kayıtlı. Türk Telekomu her seferinde aradığımda bütün özellikleriniz uyuyor. Açık görünüyor 4.5 diyorlar ama bir türlü sorunu çözemiyorlar. Geçenlerde 9.3.1 e yükselttim ama yine kar etmedi. Tuhaf olan kısmı evde eşimin de telefonu var. O da aynı. Ama onda LTE bağlantısı var. :(
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
İyi günler,eşinizin telefonunun model kodu nedir acaba? -
iOS 7.1.2 kullanıyorum ve turkcell sürümüm 16.0 bunu iOS 9.3 yapmadan yükseltme şansım var mı ?
Spotify kullanırken 2G (E) de kullanıyorum.
ios 7.1.2 sürüm.. 3G de kotayı yutuyor resmen.
Sınırsız 3G olsa da rahatça kullansak..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurt dışından alınan iPhone5'ler 4.5g'ye giriş yapamaz. Sebebi ise 1800 mhz bant genişliği henüz ülkemizin her yerinde mevcut değil.Telefonu kurcalamanıza gerek yok , devletin sunduğu hizmet bu , boyun eğmekten başka care yok ^^ -
Telefonum iPhone 5 yurt dışı a1429 modeli Vodafone hattını kullanıyorum ve iPhone 5 ler için 1800 MHz hattı sadece kullanılabilir yazıyor Vodafone nun sitesinde , bu yüzden bana göre başka sorun var 3-4 ay beklenmeli diye bir teknik servisle konuştum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X