Şimdi Ara

İPHONE 5 64gb+64gb 128gb hafıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir beyefndi ile takas işlemi gerçekleştirmek üzereyiz.laptopumu verip iphone 5 ini alıcam beyefendiden. cihaz genpa garantili sıfır açılmamış kutusunda 64gb lik,

yanlız beyefendinin bana dediği üzere bu cihaz turkcellin platinumu na özelmiş 64gb+64gb lıkmış. benim pek inanasım gelmedi sizlerinde fikrini alayım böle bir şey varmı duydunuzmu hiç

• Yok öyle bir sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışı'na sorsaydın keşke.

Tabiki de yok öyle birşey.
  • oha 64+64 nasıl oluyor, ilginç. En iyi yolu açıp bakmak, iki saniye aç ayarlardan bak hafızası ne kadarmış ama bildiğim kadarıyla 128 GB'lık iphone 5 yok hatta değil Turkcell amerikada bile yok. Ama tekrar ediyorum bildiğim kadarıyla
  • iPhone 5'lerde en fazla 64GB depolama alanı oluyor.Turkcell bulut sistemi ile depolama alanı veriyor olabilir.Tahmin tabi bu siz tam olarak ne olduğunu öğrenseniz iyi olur.Bi ara Note II alanlara dropbox'tan 50GB veriliyordu onun gibi birşey olabilir.
  • 128lik iPhone 5 yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ın hizmeti olan icloud da bile verse yıllık ücrete tabi sanırım 1sene sonunda gidiyor.bir daha sorayım beyefendiye bende anlam veremedim valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 128 gb iphone istemiyorum ihtiyacımdan fazla falan deseniz nasıl kıvıracak acaba
    64+64 dediği ne olabilir hiç fikrim yok ama telefon 128GB değil o kesin
  • walla mesaj attım bekliorum cevabını 128 olmiyacağını biliorum en mantıklısı arkadaşımızın dediği gibi internet üzerinden saklama alanıdır ondada 64 duymadım hiç 5 10 15 falan oluo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turker34

walla mesaj attım bekliorum cevabını 128 olmiyacağını biliorum en mantıklısı arkadaşımızın dediği gibi internet üzerinden saklama alanıdır ondada 64 duymadım hiç 5 10 15 falan oluo

koşarak uzaklaş
  • Turkcell o adamı yemiş

• quote:

merhaba arkadaşlar. bir beyefndi ile takas işlemi gerçekleştirmek üzereyiz.laptopumu verip iphone 5 ini alıcam beyefendiden. cihaz genpa garantili sıfır açılmamış kutusunda 64gb lik,

yanlız beyefendinin bana dediği üzere bu cihaz turkcellin platinumu na özelmiş 64gb+64gb lıkmış. benim pek inanasım gelmedi sizlerinde fikrini alayım böle bir şey varmı duydunuzmu hiç

yok öyle birşey al eline incele telefonu iyice en iyisi sakata gelme belki dropbox icloud gibi yerlerden de verilebilir o da işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaTToRi

quote:

walla mesaj attım bekliorum cevabını 128 olmiyacağını biliorum en mantıklısı arkadaşımızın dediği gibi internet üzerinden saklama alanıdır ondada 64 duymadım hiç 5 10 15 falan oluo

koşarak uzaklaş

şöle bi durum var zaten 64 gb lik hali benim işimi görüyor yani kazıklanma gibi bi durum söz konusu olamaz sadece merak ettim bu nasıl oluyor die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turker34 -- 7 Mart 2013; 0:14:48 >
  • En yüksek 64gb diye aldım. 128 olanı mı çıkmış

• Sen ticaretini yap kardes sartlar uygunsa. Yok bu alet 128 gb diyip piyasasindan fazlasini istiyorsa kac :)

Muhtelemen Turkcellin bulut abonelik hediyesi falan vardir onuda zaten ancak hat sahibi sifre ile kullanir.
  • Turkcell kendini bir şey sanıyor heralde :D Hayatımda gördüğüm en açgöz şirket Turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Sen ticaretini yap kardes sartlar uygunsa. Yok bu alet 128 gb diyip piyasasindan fazlasini istiyorsa kac :)

Muhtelemen Turkcellin bulut abonelik hediyesi falan vardir onuda zaten ancak hat sahibi sifre ile kullanir.

aynen haklısın dediğim gibi standartı kurtarıyo zaten beni gerisi boş artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.