Şimdi Ara

iPhone 5 9.0.2 Jailbreakli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürümüm 9.0.2 jailbreak ile kullanıyorum ama format atmam gerek sürümden çıkmak istemiyorum yani 9.1 güncellemeden aynı sürüme restore nasıl edebilirim veya shsh kaydı alabilme imkanımız varmı nasıl ne ile yaparız yani telefonu nasıl sıfırlarım aynı sürümde???

• MelihCifcibasi M kullanıcısına yanıt
    Shsh kaydı artık bir işe yaramıyormuş maalesef. Restore'de 4s harici hepsi son sürüm oluyor. Eskiden ne güzel shsh ile sürüm düşürebiliyorduk. :(
  • İlex rat ile olabilir.Bir tweak daha vardı adını hatırlayamadım onu da biri yazar şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihCifcibasi

Arkadaşlar sürümüm 9.0.2 jailbreak ile kullanıyorum ama format atmam gerek sürümden çıkmak istemiyorum yani 9.1 güncellemeden aynı sürüme restore nasıl edebilirim veya shsh kaydı alabilme imkanımız varmı nasıl ne ile yaparız yani telefonu nasıl sıfırlarım aynı sürümde???

cydia impactor kesin çözüm.
  • Arkadaşlar impactor ios 8 destekli olduğu için 9 için kurulamıyor yani 8 den 8.4 e kadar malasef bir çözüm bulmalıyım nasıl yaparız ki bide dokunmatik ile ilgili problemim var konu açtım onada bakarsanız çok sevinirim...

http://forum.donanimhaber.com/m_111680103/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.