Şimdi Ara

iphone 5 arka kamera lazimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb iphone 5 arka kamera lazim arkadaslar orjinalden cikma ariyorum yan sanayi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BUYUR VAR
  • Bende var 450 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

BUYUR VAR

Kenbu hocamızda vardır kendisi orjinal çıkma parçalar takar güvenebilirsiniz!

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

BUYUR VAR

Kac lira hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Bende var 450 tl.

Arka kamerami 450 tl :)

• quote:

Evet arka kamera 450 tl. Böyle saçma sapan sorular soracağına git araştırma yap cahil

https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-5-Rear-Camera/IF118-004

+1

450 Liraya şu ana kadar çıkan tüm iPhone'ların arka kameralarını alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet arka kamera 450 tl. Böyle saçma sapan sorular soracağına git araştırma yap cahil

https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-5-Rear-Camera/IF118-004

1 saygili ol 2 actigim ilani iyi oku 3 verdigin linkte iphone 5 rear camera $39.95 ????????

• mrtcnszr1907 M kullanıcısına yanıt
    Kenbu hocamızdan fiyat alın saçmalık 450 tl nedir ya arka kemara ona 450 tl vereceğime app store a 730 tl verip sıfırını alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mmertkk -- 7 Temmuz 2014; 17:07:12 >
  • Sesin ciksin Ohan

• 450 tlden bayağı aşağı olur bayağıııı aşağı olur hemde 450 tlnin 4 te birinin bıraz üzerinden olur pm den fiyat söyledim üstelik parça göz önünde test edilir verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 7 Temmuz 2014; 18:26:59 >
    Arkadaşım ne diyorsun söyle

Edit: dalga geçtim böyle saçma sorulara saçma cevap verilir iphone 5 rear camera yaz bu çıkıyor. Ayrıca verdiğim linkteki satıcı güvenilirdir, çıkma parça bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 7 Temmuz 2014; 17:42:05 >
  • quote:

Arkadaşım ne diyorsun söyle

Edit: dalga geçtim böyle saçma sorulara saçma cevap verilir iphone 5 rear camera yaz bu çıkıyor. Ayrıca verdiğim linkteki satıcı güvenilirdir, çıkma parça bu kadar basit

Sorunun neyiyle dalga gectin onu bile anlamadim senin problemlerin var kendinle sanirim yada msj sayin artsin diye her konuya msj salliyorsun hurdaya ayrilmis iphone 5 ten cikma kamera ariyorum bukadar basit sifir ambalajinda bile olsa istemiyorum okey? kenbu apple nickli arkadaslar niye dalga gecmiyor? Soruyu anliyor ve yardimci olmaya calisiyorlar? Hadi simdi yol al

İkinci ele açarsın, telefoncuya gidersin veya burda konu açarsın nerde bulurum diye. Hurdaya ayrılmış veya ayrılmamış amacı ne olacak bu kameranın? 40 dolara çıkma kamera satıyor işte

Saçmalıktan öteye değil dediklerin, ne istediğini tam olarak bile söylemiyorsun, ayrıca konuda ürün linki vermiş birini de görmedim, kenbu adlı üye dışında da yardım yok, ayrıca sana verdiğim linke de bir zahmet teşekkür et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.