Şimdi Ara

İphone 5 arka plan leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendime aldığım iphone 5'in arka fonunda siyah bir leke var...sanki kalem gibi beyaz arka plan olduğunda belli oluyor parmak kalınlığında su lekesi gibi..bu konuda bi bilgisi olan varmı

• ss at
  • quote:

Orijinalden alıntı: symeck

ss at

ss aldım fakat ss de sorun gozukmuyor.. ss i mail attım pc ye tamamen normal...sanırım camda bi sıkıntı var...ama sıfır telefonun camında ne gbi bi sıkıntı olabilir ki ayrıca dokunmatigindede hıc bı sorun yok..sanki camın arkası su lekesi gbi arka plan beyazken belli oluyor koyuyken belli olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mubudak

quote:

ss at

ss aldım fakat ss de sorun gozukmuyor.. ss i mail attım pc ye tamamen normal...sanırım camda bi sıkıntı var...ama sıfır telefonun camında ne gbi bi sıkıntı olabilir ki ayrıca dokunmatigindede hıc bı sorun yok..sanki camın arkası su lekesi gbi arka plan beyazken belli oluyor koyuyken belli olmuyor

Alıntıları Göster
    alla alla eğer dediğin gibi donanımsal sorun varsa değişim yaparlar sanırım

• quote:

Alıntıları Göster
    ürün garantili değil ya.. bole kullancam mecburen şanssızlık. sanki ekranı söküp arkasını silsem duzelcek gbı duruo
  • quote:

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Benzer durum benim de başıma geldi ama telefon 3gs. Bazı sıkıntılar nedeniyle genpa'ya yollamıştım ve değiştirilmişti. Yeni geleni eşime vermiştim. Geçen gün o bahsetti böyle böyle leke var diye. Baktım gerçektende parmak izi büyüklüğünde grimsi bulanık bir leke var. Ekranda görüntü varken belli olmuyor ama örneğin açılıştaki gri ekranda net belli oluyor. Garantisi bitmeden onu da servise yollasak iyi olacak.

Sana da tavsiyem bu yönde olur garantin var ise...

• quote:

quote:

ss at

ss i nasıl aldın? power ve yuvarlak tuşa basıp aldıysan onda bi sorun gözükmez zaten.. telefonda safariden boş bi sayfa aç ve başka bi telefon/fotoğraf makinasıyla resim çekip buraya koy bizde görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 22 Şubat 2013; 20:13:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deleredo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tamamdır birazdan yapıcam cevaplarını yorumlarınızı bekliorum
  • quote:

tamamdır birazdan yapıcam cevaplarını yorumlarınızı bekliorum

Alıntıları Göster
    Bu sorunu çözene nacizane bi hediyem olcak :) ( Bu arada alırken camına jelatin yapıştırdılar baya kalın kalitesiz bişi çıkardım onu acaba o mu leke yaptı baya sildim ama yapıskanlıkta yok )

İphone 5 arka plan leke

• quote:

Bu sorunu çözene nacizane bi hediyem olcak :) ( Bu arada alırken camına jelatin yapıştırdılar baya kalın kalitesiz bişi çıkardım onu acaba o mu leke yaptı baya sildim ama yapıskanlıkta yok )

İphone 5 arka plan leke

Alıntıları Göster
    Gördüğünüz gbi sağdaki fotoda arka fon koyu oldumu hiçbişi yok , arka fon beyaz oldumu kalem şeklinde su lekesi gibi leke gözüküyor yan açıdan bakıldımı...

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Geçmiş olsun. Benzer durum benim de başıma geldi ama telefon 3gs. Bazı sıkıntılar nedeniyle genpa'ya yollamıştım ve değiştirilmişti. Yeni geleni eşime vermiştim. Geçen gün o bahsetti böyle böyle leke var diye. Baktım gerçektende parmak izi büyüklüğünde grimsi bulanık bir leke var. Ekranda görüntü varken belli olmuyor ama örneğin açılıştaki gri ekranda net belli oluyor. Garantisi bitmeden onu da servise yollasak iyi olacak.

Yurtdışından alındı ama bunların uluslararası garantisi oluyormu acaba emin değilim. İphone5 lerin ekranı kolay çıkarılıyormus 4 gibi değilmiş.. Parmak izi buyuklugunde olsa iyi işte komple ekranda...bi cozum uretebilen olursa cidden bı hediye ayarlamayı dusunuorm . olmazsa ekran degistir gbi fikirler gelirse bole kullanıcam yapcak bısı yok hayırlısı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Yurtdışından alındı ama bunların uluslararası garantisi oluyormu acaba emin değilim. İphone5 lerin ekranı kolay çıkarılıyormus 4 gibi değilmiş.. Parmak izi buyuklugunde olsa iyi işte komple ekranda...bi cozum uretebilen olursa cidden bı hediye ayarlamayı dusunuorm . olmazsa ekran degistir gbi fikirler gelirse bole kullanıcam yapcak bısı yok hayırlısı

Alıntıları Göster
    Bir bezi kolonya ile yoğun bir şekilde ıslatıp silmeyi deneyin hocam. Ekran tek parça olduğu için yani arada cam olmadığı için iz alttan olamaz. Lcd içinde bir sıkıntı olsa böyle bir iz oluşabileceğini sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Bir bezi kolonya ile yoğun bir şekilde ıslatıp silmeyi deneyin hocam. Ekran tek parça olduğu için yani arada cam olmadığı için iz alttan olamaz. Lcd içinde bir sıkıntı olsa böyle bir iz oluşabileceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    bana da ekran ustunde sonradan olusma gibi geldi, kolonya ve bi bez yardimiyla cikartabilirsiniz gibi gozukuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

bana da ekran ustunde sonradan olusma gibi geldi, kolonya ve bi bez yardimiyla cikartabilirsiniz gibi gozukuyor

Alıntıları Göster
    kolonya ekrana zarar vermesin?
  • quote:

Daha önce silmek için kullandım zarar vermez. Ama siz kolonyayı beze dökün yinede. Bolca ıslatın ekranı silin. Zarar vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

quote:

Daha önce silmek için kullandım zarar vermez. Ama siz kolonyayı beze dökün yinede. Bolca ıslatın ekranı silin. Zarar vermez.

Alıntıları Göster
    temizlemek icin yillardir her telefonumu kolonyayla silerim, simdiye kadar bir sikinti yaratmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

temizlemek icin yillardir her telefonumu kolonyayla silerim, simdiye kadar bir sikinti yaratmadi

Alıntıları Göster
    ne yazık ki geçmedi arkadaşlar :(
  • quote:

İphone 5 arka plan leke

Dıştan bişey olmadığına eminseniz cihazın ekranının altında yansıtma yapan bir ayna var o yırtık diye düşünüyorum tabi yinede bakmak lazım

Konuya gelecek olursak arkadaşım cihazın garantisi varsa değişir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Şubat 2013; 23:30:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

İphone 5 arka plan leke

Dıştan bişey olmadığına eminseniz cihazın ekranının altında yansıtma yapan bir ayna var o yırtık diye düşünüyorum tabi yinede bakmak lazım

Konuya gelecek olursak arkadaşım cihazın garantisi varsa değişir diye düşünüyorum

Yurtdışından aldım türkiyede garantisi yok ne yazık ki .. Başına gelen birinden yardım alabilirsem çok iyi olur.

• Urunu degistir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.