Şimdi Ara

İPhone 5 artık alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG E975 telefonum vardı 1 yıl boyunca baya yazılım vb seylerle ugrastım telefon hard brick oldu bir daha acılmayacağını söylediler.Bu yüzden kendı az birikmiş paramla iphone almayı düşünüyorum sadeliğinden dolayı yanı benı 2-3 sene cıvarı ıdare eder mi 16 gb yeterlimi .iphone 5,uygun fiyata bulursam 5c de alabilirim fakat s lere bütçem yetmiyor.(2.el alacağım).Bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum.Arkadaşımda var hala iyi olduğunu söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CobainKurt -- 21 Mart 2015; 23:35:16 >

• Sadelik, şıklık göreceli de(5 ve 5s tasarımı 6'dan da iyi bence de) ios 7 sürümlü ise alınır. İos8'de pek memnun edeceğini sanmıyorum. 2-3 sene idare eder etmesine çünkü iphone kendini öldürmüyor. Temiz bulabilirseniz neden olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s alan bile var Hâla mesela ben . Alınır bence

• Alınır.

• Geçen gün anneme i4 aldık ios7 o bile halen stabil sayılabilecek düzeyde,rahat 1 yıldan fazla gider

• CobainKurt kullanıcısına yanıt
    alınır tabiki bende 5c aldım ios 8.2 ile gayet stabil sorunsuz kullanıyorum ios 9 güncellemesini bile alacaktır sizi en kötü 2 yıl götürür
  • İos7 de şarj hariç hiçbir sıkıntısı yok.
  • alınır tabi için rahat olsun
  • 4 S ios 8.2 denedim gayet güzel çalışıyor 5 daha da iyi çalışıcaktır, Apple da ürünler uzun süre güncelliğini korur.Iphone 5 uzun süre hayatını sürdürücektir.

• iphone 5 ten bahsediyorsun kırmadığın sürece en az 3 sene gideri var anakart yanana kadar kullan fakat güncelleme telefonu benimki hala ios 7 de bırak öyle kalsın güncelliği gitmesin.
  • Dün iphone 5 16gb beyaz renk Almanya'dan geldi henüz kaydettirmedik. Telefonda 8.1.1 sürümü var içerisinde şarj aleti olmadığı için kurcalayamadım çok fazla sizce güncelleme yapayım mı yoksa bu sürümde kalmalı mı ? Biraz araştırdığımda 8.1.1'de şarj sıkıntısından dert yananlar vardı. 1-2 senelik android cihazlara nazaran iphone 5 normal kullanıcıyı 2-3 sene götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 22 Mart 2015; 14:49:00 >
  • Alınır ama bataryasının ölü olmadığına dikkat et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.