Şimdi Ara

İphone 5 Batarya Degişimi için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İsveçten gelme iphone 5 im var telefonu yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.Ama son 1 senedir batarya ve güç açma tuşunda sıkıntı var,Bataryam 40 dakikada bitiyor yada şarj dan cıkarttıktan hemen sonra %100 dan %10lara düşüp kapanıyor,Güç açma tuşumda sag tarafa dogru basıldıgında çalısmıyor sol tarafa dogru basıldıgında tuş kilidini kapatıyor ,,Apple çıkartıgı degişim programı ile zorlu centerdaki servise randevu alarak gittim ordaki genius cihazın ücretli yada ücretsiz hiçbir sekilde işlem yapılamıyacagını çünki cihazın su aldıgını soyledi (sim kart yerini cıkartıp baktı) Bu durumda sadece 570 tl + kdv seklinde cihaz degişimi olabilecegini soyledi yaklasık 600 tl ye bu durumda napmam gerek forumda bazı arkadaslar aliexpress ten yada başka siteden batarya alıp degiştirmişler bende oylemı yapsam yoksa goturup 600 tl mi bayılsam ayrıca verıceklerı cıhaz swap cihazmı olur düşüncelerinizi ve yardımlarınızı paylaşırmısınız teşekkurler.
     İphone 5 Batarya Degişimi için yardım!!!

• Kusurunu izah edip kusurlu cihaz olarak satmanız daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. 500 TL'ye bile satsanız (alan olacaktır iPhone servisinden anlayanlardan ve onarım yapabileceklerden) üzerine koyacağınız 600 TL gibi bir Değişim ücreti ödeyeceğinizi düşünürsek 1100 TL'ye satmış gibi olacaksınız. Tabi ben olsam bu durumda ebayden sağlam yorum almış bataryalardan birini alır kendim söker denerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Kusurunu izah edip kusurlu cihaz olarak satmanız daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. 500 TL'ye bile satsanız (alan olacaktır iPhone servisinden anlayanlardan ve onarım yapabileceklerden) üzerine koyacağınız 600 TL gibi bir Değişim ücreti ödeyeceğinizi düşünürsek 1100 TL'ye satmış gibi olacaksınız. Tabi ben olsam bu durumda ebayden sağlam yorum almış bataryalardan birini alır kendim söker denerdim.
    bence sürekli kullanmayı düşünüyorsan 600 lira verip değiştirmek daha mantıklı almaya kalksan 1.000 liradan aşşa alamassın ve alacağın cihazlarda çizik içinde olur
  • Bu değişim meselesini hakkında benimde merak ettiklerim var. Abd cihazı i5'i zorluya götürsem ücreti mukabilinde değişim yaptırabilir miyim? Birde i5s ile değiştirmeleri mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

bence sürekli kullanmayı düşünüyorsan 600 lira verip değiştirmek daha mantıklı almaya kalksan 1.000 liradan aşşa alamassın ve alacağın cihazlarda çizik içinde olur

Bende oyle dusundum ama bana vericekleri cihaz tamir gormus swap cihaz olmasindan korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiiii

quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

Bende oyle dusundum ama bana vericekleri cihaz tamir gormus swap cihaz olmasindan korkuyorum

Alıntıları Göster
    bu swap olayini millet neresinden uyduruyor anlamis degilim ben Apple size kullanilmis bir cihaz vermez sunu kafaniza koyun size sifir cihaz verecekler o Paraya merak etmeyin ben olsam maddi durumum iyiyse eger verir parasini sifir alirdim yoksa alir bir pil denerim sansimi olmadi gider degisirim

• Ben pilini kendim değiştirmiştim. Gayet kolay bir işlem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

bu swap olayini millet neresinden uyduruyor anlamis degilim ben Apple size kullanilmis bir cihaz vermez sunu kafaniza koyun size sifir cihaz verecekler o Paraya merak etmeyin ben olsam maddi durumum iyiyse eger verir parasini sifir alirdim yoksa alir bir pil denerim sansimi olmadi gider degisirim

Pili degistiririm o sorun degil elektronik teknikeriyim ama guc acmadada sorun var iki gun sonra o tamamen giderse onada 50-100 tl vermek zorunda kalicam sonra herhangi bi arizada servis yerine gene tamirciye gidicem gene para gidecek.Suan aklima ucretli degisim yatti gibi kafama takilan su verilecek olan yeni cihaz herhalde kutuda cihaz vermezler? Zorlu ya gittigimde benden onceki adamin telefonu sim kart nedeni ile bozuldugunu kullanici hatasi oldugunu ama madur etmemek icin genede degistireceklerini belirterek dolabin birinden ufak bi posette cihaz cikartip kurulumu yapip adama teslim etti aklima takilan bu cihazlar kutuda felan degil tamir gorup parcalari sifirlanip cihaz olmasin?

• Bak kardeşim sen kutusuyla verirsen sana Sıfır kutusunda veriyorlar sen sade cihaz verirsen sana sadece cihaz veriyorlar merak etme kullanılmamış bir cihaz veriyorlar Apple sana kullanılmış bir cihaz veripte birde senin onlara dava açmanla uğraşmaz merak etme onlarda biz Türk mantığı yok emin olki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilla34 -- 13 Kasım 2014; 13:12:45 >
  • quote:

Bak kardeşim sen kutusuyla verirsen sana Sıfır kutusunda veriyorlar sen sade cihaz verirsen sana sadece cihaz veriyorlar merak etme kullanılmamış bir cihaz veriyorlar Apple sana kullanılmış bir cihaz veripte birde senin onlara dava açmanla uğraşmaz merak etme onlarda biz Türk mantığı yok emin olki

Benim cihazin kutusu vs herseyi duruyor herseyi yerli yerine koyup kutulu bir sekilde goturursem gene kapali kutuda vericeklerini sanmiyorum kardesim ya kutunun icinden cihazi cikartip kutusuz cihaz getirip onla degistirir gibime geliyor

• quote:

quote:

Bak kardeşim sen kutusuyla verirsen sana Sıfır kutusunda veriyorlar sen sade cihaz verirsen sana sadece cihaz veriyorlar merak etme kullanılmamış bir cihaz veriyorlar Apple sana kullanılmış bir cihaz veripte birde senin onlara dava açmanla uğraşmaz merak etme onlarda biz Türk mantığı yok emin olki

Benim cihazin kutusu vs herseyi duruyor herseyi yerli yerine koyup kutulu bir sekilde goturursem gene kapali kutuda vericeklerini sanmiyorum kardesim ya kutunun icinden cihazi cikartip kutusuz cihaz getirip onla degistirir gibime geliyor

Alıntıları Göster
    sana sifir cihaz getiriyor gözünün önünde aciyor kardesim ben degistirmistim ben kutu götürmemistim kutusuyla verirmisin dedigimde kutusuyla getirseydiniz kutusuyla böylece verirdim demisti bana emin olki senden kutusuyla alip kutusuyla verecek cünkü diger kutuda imei numarasi tutmuyor mecburlar yani

• quote:

sana sifir cihaz getiriyor gözünün önünde aciyor kardesim ben degistirmistim ben kutu götürmemistim kutusuyla verirmisin dedigimde kutusuyla getirseydiniz kutusuyla böylece verirdim demisti bana emin olki senden kutusuyla alip kutusuyla verecek cünkü diger kutuda imei numarasi tutmuyor mecburlar yani

Alıntıları Göster
    Her iki sorununuzu da yaptırıp aslan gibi kullanın. İki adet ABD iPhone 5'imin birinin üst tuş + bataryasını, diğerinin sadece üst tuşunu değiştirttim İstanbul Bakırköy'de.
    Tuş ve batarya bitik şekilde 6-7 ay neden beklemişim diye kızdım kendime daha sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Her iki sorununuzu da yaptırıp aslan gibi kullanın. İki adet ABD iPhone 5'imin birinin üst tuş + bataryasını, diğerinin sadece üst tuşunu değiştirttim İstanbul Bakırköy'de.
    Tuş ve batarya bitik şekilde 6-7 ay neden beklemişim diye kızdım kendime daha sonra.

Orası oylede ama bi tarafta tuş + batarya 100 150 tl gibi bi fiyat vericem iki gün sonra başka bir parçasında sıkıntı olursa gene para vermıs olucam sıfır cıhaz aldıgımda herhalde garantide verirler diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orası oylede ama bi tarafta tuş + batarya 100 150 tl gibi bi fiyat vericem iki gün sonra başka bir parçasında sıkıntı olursa gene para vermıs olucam sıfır cıhaz aldıgımda herhalde garantide verirler diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Ben 673 lira vermezdim şahsen. Bu ikisi i5'lerde kronik sorundur, bu sorunlarla karşılaşmayanlar şanslıdır, başka bir kronik problemi yok, 673 lira verip yeni aldığınız cihazda da bu kronik sorunları yaşama ihtimaliniz var veya dediğiniz gibi oluşabilecek başka sorunları da yaşama ihtimali var.

• quote:

Ben 673 lira vermezdim şahsen. Bu ikisi i5'lerde kronik sorundur, bu sorunlarla karşılaşmayanlar şanslıdır, başka bir kronik problemi yok, 673 lira verip yeni aldığınız cihazda da bu kronik sorunları yaşama ihtimaliniz var veya dediğiniz gibi oluşabilecek başka sorunları da yaşama ihtimali var.

gittigidiyorda çok batarya var şimdi hangisi güvenilir bilmiyorum alıp kendım takıcam ama hepsi orjinal yazmıs hiç biri orjinal degil zaten ama bide arızalı batarya yollamasınlar 1 ay sonra gene aynı hala gelirse ne anladım ben bu işten
  • quote:

quote:

gittigidiyorda çok batarya var şimdi hangisi güvenilir bilmiyorum alıp kendım takıcam ama hepsi orjinal yazmıs hiç biri orjinal degil zaten ama bide arızalı batarya yollamasınlar 1 ay sonra gene aynı hala gelirse ne anladım ben bu işten

Alıntıları Göster
    Ben amazon'dan aldım ve kendim değiştirdim. Hatta setleriyle beraber satılıyor. çok yıldız almış bir tanesini al kendin değiştir derim çok basit!

• quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

Ben amazon'dan aldım ve kendim değiştirdim. Hatta setleriyle beraber satılıyor. çok yıldız almış bir tanesini al kendin değiştir derim çok basit!

amazonun turkiyeye gönderdigi ürün yok denecek kadar az demin bir goz attımda 5-10 parça var turkiyeye ücretsiz kargo ile gelen ama soyle bi durumda var satılan bataryalar dışı orjinal ama içi yan sanayınında yan sanayisi :D onun için alının 30 liralık bataryadan ne kadar orjinal gibi performans bekliyebiliriz ki ? Ne kadar kotu bı durummus ya o kadar para verdık aldık paramızla rezıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiiii -- 13 Kasım 2014; 15:19:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

Alıntıları Göster
    pilin varsa bana yakınsan ücretsiz montajını size halledelim yada size yaptıralım pil sorunun varsa değiştir okadar para ödenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

pilin varsa bana yakınsan ücretsiz montajını size halledelim yada size yaptıralım pil sorunun varsa değiştir okadar para ödenmez

Düşüncen için teşekkur ederım ama sorun batarya bulmak. Bataryayı bende degişitirirm sonucta elektonik mezunuyum anlıyorum bu işlerden ama dedıgım gıbı sorun batarya ve güç açma tuşunu bulmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiiii -- 13 Kasım 2014; 15:21:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

Düşüncen için teşekkur ederım ama sorun batarya bulmak. Bataryayı bende degişitirirm sonucta elektonik mezunuyum anlıyorum bu işlerden ama dedıgım gıbı sorun batarya ve güç açma tuşunu bulmakta

Alıntıları Göster
    batarya konusunda yardımcı olurum ben tşk ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.