Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

iPhone 5 Çektiği Halde Ulaşılamıyor Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, gören duyan başına gelen var mı? Telefon gayet normal çekiyor (4-5 bar), konuşurken kesilme yok, başka hiç bir sorun yok. Ancak çok sık ve sürekli olarak beni arayanlara "aradığınız numaraya ulaşılamıyor" durumu var.

ios 6.1 beta 4 yuklu (developer im), turkcell ile kullaniyorum. Her zaman olmuyor, bir pattern yakalayamadim, Turkcell aradim, forumlari aradim, beta forumlarini okudum, benzer bulamadim.

Ipucu da olsa, benzer bisi olan var mi?

• 'unreachable' yerine 'not receiving calls' arayinca tonla forum buldum, cozum yok...

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1463901
    https://discussions.apple.com/thread/4370026?start=0&tstart=0

Turkiye'de basina gelen yok mu? Gorunuse gore 6.0.x lerde de oluyor...

• GSM A1428 6.0 kullanıyorum, bana denk gelmedi.

2G'mi hatırlattı bana. O da son zamanlarında bu problemi yaşatmıştı ve düzeltmenin imkanı yoktu, çöp olmuştu.
    Umarım sorununuz yazılımsaldır ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'den aldigim icin donanimsa da cok dert etmiyorum, servis ver bekle ivir zivir sorun ama cop olmaz en azindan...

Tabi donanim ise, servise normal problemi anlatmak sorun oluyor, bu kadar rastgele bir problem nasil anlatilir nasil duzeltilir bilmem :)

Yabanci forumlarda telefon degisse de devam ettigini yazmislar,bakalim ne cikacak.. Tek bana denk geldiyse piyango bana cikmis demektir...
  • Merhaba ben de iphone 5 kullanıyorum ve sık sık çektiği halde ulaşılamadı mesajı alıyorum. Bu problemin çözümü var mıdır?
  • Bende de aynı sorun var (iphone 5) Başka bir forumda arkadaş operatör seçimini otomatik değil de kendi seçmiş ve sorunun düzeldiğini yazmış (eski iphone modeli) ben de öyle yaptım bakalım yararlı olursa yazarım buraya.
  • Sorunun aynısı bendede vardı babam ulaşamıyor diye dükkanı aradı sonra bende dükkandan kendimi arayınca telefonun full cektiğini fakat ulaşılamadığını farkettim telefona restart atınca düzeliyor. Servise ( Genpaya ) götürdüm böle böle diye hiç bir sorun bulamadılar dedim sürekli olan birşey değil. Özel alettlerimiz var dedi bir sorun gözükmüyor dedi. Eve gittim restore ettim 2 haftadır öyle bir sorun yaşanmadı bir restore et istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acaba turkcelldemi sorun var bir sürede 3g kapalı deneyin
  • Çok sık olmasa da ara sıra bende de olmakta.
    Cihaz iPhone 5 A1429
  • yapmanız veya konrol etmeniz gereken ilk önce kart sonradan kesilme bir kartmı ? öyleyse bence yenileyin kartı değiştirmeden öncede ilk yapılması geren 3g mutlaka kapalı tutunuz test etmek içinhttp://www.kadikoyiphone.com/ 0216 349 90 83 0534 324 14 14
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.