Bildirim
iphone 5 değişmyen batarya..
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bozulursa servisi değiştirir üstelik garanti kapsaminda
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone bataryasını dışarıdan alıp evde de takabilirsin ama garantiden çıkma riski de var servise götürürsen de güvenilir olsun bazıları parça çalıyor icinden -
Tavsiye edermisiniz dediğiniz telefon satışa sunulmadı biraz bekleseniz en azından yurt dışı cihazlar bir gelsin inceleyelim görelim ve tavsiye edermeyiz etmezmiyiz söyleyelim
Aceleye gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _MUHTEŞEM_
arkadaşlar daha önce hiç iphone almadım acaba 5 tavsiye edermisiniz.
birde bunun bataryası değişmiyormuş nasıl olacak bozulursa?.....
Alacaksan 4s al derim,hem daha ucuza gelir hemde tasarım olarak daha iyi.5 resmen kumanda gibi telefon.a6 işlemci geldi ram arttı falan hikaye iphone 4s 'tede ramak kasma yok 5 dede olmaz.Sadece apple kendi uygulamalarında iphone 5 ister 4s 'e destek vermez o kadar.Onun dışında sorun yaşamazsın
Alternatif istersen 4s ile eşit seviyede galaxy s2 var ben kullanıyorum çok memnunum.İstersen çok kaliteli rom/işletim sistemi linkleride atabilirim ileride
Eğer iphone 5 kalitesi olsun hatta daha iyisi olsun dersen tasarım açısından da oldukça hoş galaxy s3 var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone eldiven modu
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- rova batarya yorum
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X