Şimdi Ara

iPhone 5'e iOS 8 Yüklemelimi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam normalde imessage acik degilken ilk defa actiginda operatorden bir kerelik ucret aliniyor bu normal fakat ios8 de telefonu her actiginda imessage aktif olmasina ragmen aktif et uyarisi geliyor ve "tamam" diyordum bugun ayrintili faturaya baktigimda 4 kere bu ucretin alindigini gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklemeye başladım hadi hayırlısı, ios 8in tüm yenilikleri nelerdir ?
  • İphone 5de whatsapp Facebook gıbı uygulamalarda sorun cıkıyormus sanırım? kesin bi bilgisi olan varsan cevap atabılırmı bana ozelden yada burdan..

Önemli olan whatsapp benım icin gerci :)
  • spawnn07 kullanıcısına yanıt
    Dün kurdum hocam iOS 8'i. Dünden beri de whatsapp, facebook, facebook messenger yüklü kullandım hiç bi sorun yaşamadım :)
  • Bende iPhone beş var fakat yüklediğin hiç memnun kalmadım sadece sesli mesaj olayı çok güzel şimdide bu şekilde yazıyorum

• Arkadaslar konusu degil ama konu aktif bi soraym dedm. Duyduguma gore iphonelarda cihaz sarj olduktan sonra gelen akimi kesiyormus fakat ben bunu denemek istedm cihazim sarj olduktan sonra oynamaya basladm %1 bile dusmedi skntili bi durummu bu ? İkinci sorum bununla celiskili olacak su: cihaz sarjda kalsa geceden sabaha kadar mesela zarar verir mi ? Ucuncu ise cihaza gelen akimi gorebilecegmz bi uygulama falan var mi ?

• https://www.mobilworx.com/blog/ios-8-guncellemesi-nasil-yapilir

iPhone 5 / 5S ne varsa elinde yükle derim bence. İLk zamanlar nasıl 7 için konuştuk. Şimdi aynı şey 8 için yükleyin gitsin. Adamlar niçin yükseltiyor daha iyisi için onlardan daha mı iyi bileceğiz.
  • Ben yüklüyorum haydi bakalım hayırlısı. :D
  • "o LTE" diyenler belli ki kurmamış ve denememişler.

Evet o LTE ama kapatınca 3G kapanıyor.

Diğer yandan kurduktan sonra telefonu sıfırlayıp icloud yedeğimden yeni kurdum. Sabah da bazı programlar update oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol -- 19 Eylül 2014; 10:10:38 >
  •  iPhone 5'e iOS 8 Yüklemelimi? iPhone 5'e iOS 8 Yüklemelimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol -- 19 Eylül 2014; 10:09:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_hell1903

Ya arkadaşlar bende ip5 kullanıyorum dün gece ios 8'e güncelledim. Whatsaptan bişi yazdığımda veya ara ara belli sürelerde kendi kendine kullanım miktarı diyip 0,80 kuruş düşüyor bakiyemden. Deli olcam bunun sebebi nedir?

Hocam ben de de oldu o 80krş işi iMessage açılsın mı diye sorunca evet dersek gidiyormuş ben de açtım ilk başta ondan gitti her açtığımızda gidiyormuş bilginize

• arkadaşlar şahsen 7.1.2 sürümünü ip5'e daha stabil buluyorum. ios 8 hem şarj hemde uygulamalar arası olsun kücük takılmalar içeriyor. en azından 8.0.x sürümleri beklenmeli hatta 8.1 bile olabilir. geri dönüşlere göre ios 8 e geçilebilinir,şahsen ben 8'den 7.1.2 ye geri döndüm biraz bekleyeceğim ios 8'in ip5'e daha stabilleştiğini gördüğüm an geçerim...
  • İPhone 5 genel olarak kasılma hissedilebiliyor assistive touch ekranda kasıldığını hissede biliyorum belki bir sonraki Sürümde düzeltebilirler ios 7 ye gore arada fark olduğu belli oluyor bildirim çubuğu inerken hafif bir kasılma seziyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Gece yatarken güncellemeyi açtım sabah uyandığımda bitmişti.

Gayet hızlı ve akıcı, takılma donma olayı yok, ana menüye çift basmayla favori arama yapabilme güzel olmuş.

Bu arada 3G kapanıyor hiçbir sorun yok, Hücresel Veri açıksa 3G açıktır, kapanınca 3G'de kapanıyor.

Konuya açıklık getirmek için sizi bu konuya davet ediyorum arkadaşım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97404391&p=6#97472768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 19 Eylül 2014; 21:29:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• ios 8in bankacılık uygulamaları ile arası nasıl?
    İşcep ios8 ile uyumlu güncelleme yayınladı. diğer bankaların uygulamalarında sorun var mı?
  • İp5 hafif kasmalar var umarım düzelir

• Ben yükledim açılışta azcık kasıyor ama hemen geçiyor ve 1 - 2 ufak bug dışnda hiçbir sorun yok 1 sorun daha hala tongbu ile uyumlu değil , ayrıca mobil veriyi kapatınca 3G'de kapanıyor rahat olabilirsiniz.
  • Bende kasma yok,1-2 bug var da şarj su gibi gidiyor yav.acik olmaması gereken bir sey mi acik acaba?arkaplanda uygulama yenilemeyi de kapattım

• quote:

Orijinalden alıntı: f1gumussoy

bazı arkadaşlar işlemci mimarisi falan bişey yazmış

lakin ios'u diğer mobil işletim sistemlerinden ayıran en belirgin özelliği her modeline ayrı optimize edilmiş olmasıdır

bu nedenledir ki iphone 5 ile 5s'e verilen güncelleme aynı olmayacaktır.

Evet iphone 4e ios 7 yi çok güzel optimize etti gerçekten 5s hızındaydı tutabilene aşk olsun.

• ya beyler son 3 gundur yorumlari okuyorum kafam ambele oldu her kafadan bi ses cikiyor ben hala 7.1.2 deyim bu ios8 i yukleyelim mi yuklemeyelim mi genel kani nedir?? app store bi dunya prog update bekliyor onlari ios8 yuklemeden update etmiyorum..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.