Şimdi Ara

iPhone 5'e iOS 8 Yüklemelimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bilmiyorumhaftaya yükleyebilirim belki ama ios 6.1.4 üde bırakmak istemiyorum malum ip5 için en iyi sürümbu şu anda
  • Evet 7'den daha bile hızlı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 8 64 bit için optimize edilmiş bir sistem. 32bit sistemlerde beklenmeyen etkiler yaratabilir ki bu iphone 5 bile olsa. Bir hafta beklemek hiçbirşey kaybettirmez. 5s kullananlar düşünmesin ama 5 kullananlar 8.0.3-4'e kadar beklesin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim geçmek istiyorum ama kasma gibi bir durum olursa sıkıntılı olur benim için, ne güzel takılmadan kullanmaya alıştık
  • Aynen,cidden sabırsızlanıyorum, GM de sadece şarj sorunu görmüştüm o kadar
  • i5 ios 8 yükledim takılma sarj süresi filan bir sey degismedi sadece bazı uygulamalardan atıyo ios8 diye onuda ilerde düzeltirler yani uygulamalar kendini günceller
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı arkadaşlar işlemci mimarisi falan bişey yazmış

lakin ios'u diğer mobil işletim sistemlerinden ayıran en belirgin özelliği her modeline ayrı optimize edilmiş olmasıdır

bu nedenledir ki iphone 5 ile 5s'e verilen güncelleme aynı olmayacaktır.
  • Yorumlara göre geçmek en mantıklısı keza 5S'i olanlar durmasın fakat 5 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1gumussoy

bazı arkadaşlar işlemci mimarisi falan bişey yazmış

lakin ios'u diğer mobil işletim sistemlerinden ayıran en belirgin özelliği her modeline ayrı optimize edilmiş olmasıdır

işte budur
    güzel cevap çok hoşuma gitti

• 7.1.2 deyim 6.14 ten yükselttiğim güne lanet ettim aylarca. ben yüklemeyeceğim en azından adamakılı incelleme ve yorumlar gelene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1gumussoy

bazı arkadaşlar işlemci mimarisi falan bişey yazmış

Dediğiniz gibi. Zaten her cihazda boyutunun farklı olmasından da anlaşılıyor.
  • Ben de çıktığı günden beri 7.1.2'deyim, iğne ucu kadar bir problem yaşamadım.

Geçeceğim iOS8'e ama bilgisayardan restore ile mi geçsem yoksa OTA ile mi geçsem ona karar vermedim.

Düzeltiyorum: Telefondan baktım, 957 MB diyor OTA Update için :)) güldüm kendi kendime, ara versiyonlara alışmışız tabi 50-100 mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 17 Eylül 2014; 20:52:31 >
  • Beyler inecek gibi değil ya

• Korkmayın ne olcak alla alla

• Sabir

• Yorum ve incelemeleri bekliyoruz beyler
  • Aynen bu konu bizim için önemli, 5'ler olarak bakalım üvey evlat mıyız yoksa şeklimizi koymaya devam ediyor muyuz bugün göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

Yorumlara göre geçmek en mantıklısı keza 5S'i olanlar durmasın fakat 5 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

1 haftadır GM kullanıyorum ios8 hiçbir sorun yok aksine ios7 den daha hızlı çalışıyor cihazı ilk aldığımda ios 6 yüklüydü şuan 8 yüklü en performanslı hali diyebilirim.
  • ben sanırım bilgisayardan restore ile geçeceğim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.