Şimdi Ara

iPhone 5'e iOS 8 Yüklemelimi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoB

3g kapatilamiyor diolar bilginiz olsun

kapanıyor hocam, lte olarak adı değişmiş sadece aynı eski sürümde ki gibi kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

kapanıyor hocam, lte olarak adı değişmiş sadece aynı eski sürümde ki gibi kapanıyor.

iyi ozaman hocam saolasin.yaygara yapmis millet cunku baska konularda

• Beyler 5 kullanıyorum nasıl geçeyim mi bir sıkıntı var mı ? Kimiler 5gb yer istiyor falan demiş öyle bir şey var mı ?
  • Arkadaşlar güncelleme istendi ibaresi takılı kaldı yükleme yapmıyor neden olabilir?

• 3G sorunu halledilsin yüklemeyi düşünüyorum
  • quote:

quote:

Ben bir çok yerde kapanmıyor diye okudum! Eski sürümdeki gibi kapanıyor derken ? Konuyu biraz daha açsanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sevgili arkadaşım bu konuya bekleniyorsunuz...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97404391

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fotoğraf olayını hiç sevmedim ne güzel hepsi bir aradaydı. Son eklenenler diye bir şey çıkmış. Sevemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyal medya uygulamalari twitter facebook sorunlu, sık kullaniyorsaniz biraz bekleyin en azindan uygulamalar guncelleme verene kadar. facebook bi adet guncelleme verdi ama bi ise yaramadı. Çok fazla takılma geçikme oluyor tepki sureside berbat yani

• Aga şimdi yüklüyorsunuz ama 5 ve 5S modellerinde 3g kapatılamıyor yarın ios8 yükledim pişmanım 7.1.2'ye dönebilirmiyim konuları açmayın. İncelemeden lambır lumbur indirip hersene nasıl düşürürüm konusu açıyorsunuz.

• İstediği kadar kötü olsun handoff için yüklicem . Yosemite i beklemeyi düşünüyordum dayanamadım yükledim. Şuan bir sorunum yok , hafif kasmalar var ama güncellemelerle daha stabil hale gelicektir.
  • Cihaz akıyor ama bir hantallık var sanki hissediliyor. Daha iyi optimize edilmesi lazım. 8.0.1 ile umarım olur.

• Ah bi yüklenebilse bende yardımcı olmaya başlarım sizlere ama yarım saat geçti indirme süresi 3 saatten 4 saate çıktı. Zaten bataryam rezalet durumdaydı bakalım 3g yi kapatamadan kaç saat kullanabilcem

• quote:

quote:

Kapanmıyor. Lte-3g farklı şeyler

• İphone 5 de sıkıntı yok. İos 7 den iyi.

• İzlenimler hoşuma gitmediği için indirmeyeceğim:D 3G nin kapanmadığını da duyunca bu tünelin ucu iyi bir yere çıkmıyo deyip iptal ettim indirmeyi.Ya zaten batarya konusunda sıkıntı çekiyoruz 3G yi kapatamamak ne demek? Apple her yeni İos da daha çok düşmeye başladı gözümde.Adamlar bir ileri iki geri yapıyor resmen.Şu an da sizden aldığım duyumları da göz önüne alarak bence ios8 ios7 den , ios7 de ios6 dan kötüdür NETTT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddevvils -- 18 Eylül 2014; 1:25:33 >
  • Sonunda yükleme tamamlandı. Herhangi bir kasılma yok telefon iPhone5. Dikte özelliği gerçekten harika olmuş. 3g kapatılmıyor. Söylenenlerin aksine safari de yavaşlama ve şebeke problemi yok. Bakalım şarjı nasıl gidecek

Edit: app store a falan da normal baglandi. Gecikme olmadi

Edir2: Bir arkadaş fotoğraf çektikten sonra galeriye giderken takilma probleminden bahsetmişti ben böyle bir problemle de karşılaşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buddy34 -- 18 Eylül 2014; 3:06:10 >
  • Bende yükledim iphone 5 e ama çok uzun sürdü gerçekten.En başarılı bulduğum şey dikte özelliği ,bayağı bir zorlamama rağmen hiç yanılmadı. Hız konusunda ise ilk açıldığında bariz kasmalar falan vardı sonra normale döndü. Ama Hız olarak iOS 7 Nasılsa 8 de aynı bir değişiklik yok.

• Normalde beklerdim ama bu sefer direk yüklemeye geçtim her türlü ios7'den iyidir bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.