Şimdi Ara

İphone 5 e LEHİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 telefonumun kamerası durup dururken arzalandı. Amerikan cihazı olduğundan malum garantiden faydalanamıyorum.
    Dün bir teknik servise gösterdim kameranın değişmesi gerektiğini söyledi. söktü baktı, kameranın bağlı olduğu bir aparattan kırıldığını, ve
    ve aparatların tamiri için LEHİM atılması gerektiğini söyledi. Pek bilgim olmadığından sizce yaptırsam cihazla alakalı farklı problemler oluşur mu?
    bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adar65 -- 25 Mayıs 2014; 13:15:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tbatikan

Arkadaşlar iphone 5 telefonumun kamerası durup dururken arzalandı. Amerikan cihazı olduğundan malum garantiden faydalanamıyorum.
    Dün bir teknik servise gösterdim kameranın değişmesi gerektiğini söyledi. söktü baktı, kameranın bağlı olduğu bir aparattan kırıldığını, ve
    ve aparatların tamiri için LEHİM atılması gerektiğini söyledi. Pek bilgim olmadığından sizce yaptırsam cihazla alakalı farklı problemler oluşur mu?
    bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim...

Yalan söylüyor, kamera kısmında lehim yapabiliceği bir kısım yok, iphone üstüne zaten nereye yapcakmış lehim .. kamerayı yurtdışından getirin değiştirin daha ucuza halledersiniz.

http://www.ifixit.com/Guide/iPhone+5+Rear-Facing+Camera+Replacement/10699

Şurayı inceleyin sizce lehim yapabiliceği bir yer var mı ?

• parça değiştirip lehim atacağız diyo...
  • Kameranın kendine ait yuvası vardır oraya oturtulur bu kadardır. Lehimi nereye atacakmış bende anlamadım doğrusu.
  • O teknik servisten uzak durun iPhone'a lehim yapıcam diyen adamdan hayır gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.