Şimdi Ara

IPhone 5 ekrandan ses geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
14.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cedric...

Bekleyin sizi işlem sırasına alıyorum cihazınız 24 saat içerisinde telepati ve iman gücüyle düzeltilecektir... Telefonun yetkili servisi yerine forumda , iphone 5 ana konusunu olmasına rağmen ve bir sürü iphone 5 sorunları konusu olmasına rağmen yeni bir konu açtığınız için teşekkür ederiz. Aynı zamanda dediğiniz olayın sorun değil kuruntu olduğunu bildirir telefonun ekranın esneme payı olması gerektiğinin altını çizmek isterim ve hangi telefonun neresine bastırırsanız bastırın milimlik oynayacağını doğanın kanununun bu olduğunuda bildirmek isterim. Kuruntu yapmaktan vaz geçin artık yok telefonum yamuldu yok bunu sallayınca bataryası oynuyo yok içinden tıkırtılar geliyo bilmem ne anladık 2000 tl verdiniz az para değil insan özeniyo haliyle ama bu paranoyaklık seviyesine geldi artık bu bi elektronik eşya heralde sağı solu oynicak sallayınca içinden ses gelicek taş mı bu put gibi dursun. Evdeki hangi elektronik eşyayı sallarsanız sallayın ses gelir yada sağı solu oynar. İphone 2 dede böyleydi 3 dede öyleydi 5 dede öyle. Çok rahatsız ediyosa verin servise.

kesinlikle katılıyorum, arkadaşlar kutusunu yeni açtığınız iphone 5'i elinize alın ve ön kameranın olduğu alana doğru parmağınızla hafifçe vurun, aynı tıkırtı gibi olan sesi duyacaksınız. Bu sorun değildir aksine iphone'un birçok akıllı telefonda da olan sensörlerinden birisidir. Dolayısıyla yok tıkırtı var yok esniyo falan bunlar saçma kuruntular, adamlar piyasanın en rijit cihazını yapıyor, en azından çöpten üretilmiş plastik kullanmıyorlar. çok kuruntu yapmayın derim ben...

• aynı sorun bende de mevcut, bir hafta önce tesadüfen fark ettim.. tam olarak ses kısma tuşunun orası ve biraz daha aşağıları ekranın.. youtube'de sökme videolarını bile izledim acaba ekranla kasayı çift taraflı bantla mı yapıştırdılar diye.. :D çünkü öyle bir ses mevcut, googlede arama yapınca bu başlığı buldum ve mutlu oldum sorunun bir tek bende de olmamasına..
  • aynı sorun 5cdede mevcut ne yapmalıyım
  • İphone 5s im de benden kaynaklanan bir sorun yok ama dün telefonu düşürdüm ezilmeler var garantiye versem olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise yollayın çekinmeyin bakın benim telefonun üst kilit tuşu çalışmıyordu hiçbişey demedim kilit tuşu arızalı dedim ve telefona değişim kararı çıktı buda resmi
    ışık sızması kasa yamuk tuş çalışmıyodu sallayınca ses geliyordu hiçbirini söylemedim üst kilit tuşu çalışmıyo dedim verdim ve karar
    Kargo Giriş Tarihi:
    29.01.2014
    Bitiş Tarihi:
    30.01.2014
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Kapalı (Kapatıldı)
    Şansınızı deneyin bence

IPhone 5 ekrandan ses geliyor

• yarın şansımı denicem umarım düzelir telefonum. düşme ile ilgili açıklama yapmıyim mi
    teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ireemm1

yarın şansımı denicem umarım düzelir telefonum. düşme ile ilgili açıklama yapmıyim mi

Servise şurası göçük burası yamuk düştü vs demeyin arıza neyse söyleyin teslim edin yeter :)
  • teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

quote:

Orijinalden alıntı: ireemm1

yarın şansımı denicem umarım düzelir telefonum. düşme ile ilgili açıklama yapmıyim mi

Servise şurası göçük burası yamuk düştü vs demeyin arıza neyse söyleyin teslim edin yeter :)

peki aldığım yere mi veriyim yoksa apple store dan servise verebilir miym?
  • 15 gün önce aldıgım 5cde ekranın alt kısmından cıt sesi gelmesi üzerine servise gönderttim 1 hafta sonra telefonun yenisi ile değişim yapıldı ancak yeni gelen telefonda da aynı sorun mevcut ve eskisinden daha fazla ekranın sol tarafından cat cut sesler geliyor ancak her zaman değil oldukça sinir bozucu bir durum ses gelmeyen telefonu bulana kadar şansımı denim mi yoksa böyle bir telefon mevcut değil mi 5c serisinde
  • aynı sorun benim 5 de de var daha önce 2 ad 4s kullanmoştım böyle bir durum yoktu. acaba bu bir sorun mu? Ayrıca ekranın üst tarafında da hafif sarılık var. ne yapsam atsam mı satsam mı yoksa saklasam mı? banada bi fikir verin

• meric52 M kullanıcısına yanıt
    Benim 5c dede var yapacak bişi yok ben böyle kullanıyorum her zaman olmuyor

• Arkadaşlar telefon bu sorun yüzünden ekrana toz alma ihtimali varmı yada toz alınca garantiye versem kabul ederler mi

• Ben 1 hafta önce servise verip 5s'i aynı sorunla değiştirdim... Yeni gelen cihazda aynı sorunla geldi.. onada değişim kararı çıktı bekliyoruz bakalım ! Allahtan turkcell platinium htc windows yedek cihaz verdide ortada kalmadık
  • asd20101 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var sağ üst köşede bastırınca içeri giriyor ve çıkıyor başlarda azdı ama daha fazla dışarı çıkıntı yaptı ve kamera toz almaya başladı. Tamire verenler sorunu nasıl çözdü acaba? Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana değişim geldi... 5s için. 2.gelen cihazda da aynı sorun var yine değişim çıktı bekliyoruz
  • brkcnr kullanıcısına yanıt
    Garantisi yokta tamir için soruyorum. Problemin ismi nedir peki neden kaynaklanıyormuş ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrandan ses gelme bastırınca içeri girip çıkma basit montaj tekniğinden kaynaklanıyor herhangi bir arıza değildir ama işte böyle pahalı bir cihazda göze batıyor.
    İphone 2g,3g,3gs,ip5,ip5c,ip5s bu modellerin hepsinin ekran montaj tekniği aynı ve çok kötü ekranın altı altta görünen 2 vida ile sağlam bir şekilde tutuyor onun dışında ekranı tutan hiçbirşey yok öyle boşlukta Allaha emanet duruyor sadece ekranın üstünde 2 tane çıkıntı var oda kasadaki 2 tane girintiye giriyor oynamasın diye ama bu yeterli olmuyor sonuçta vida tutmadığı için bastırınca içeri girer sesde gelebilir.Ama iphone 4 ve 4s öyle değil o yüzden applenin en iyi işçiliği olan cihazları bu 2si.Ekranın her santimini 1 vida tutuyor toplam 10-12 tane vida ile metal gövdeye tutturulmuş.Bence ip4s gibi olmalı bütün modelleri.Videoları izlerseniz daha iyi anlarsınız.

İPHONE 5 : http://www.youtube.com/watch?v=qvsLjaW2Qbo

İPHONE 4S: http://www.youtube.com/watch?v=kJDLoqRtZE4

• Benim telefonda yapmaya başladı yurt dışından getirttim garantisi yok kafayı yiyeceö ekran sağ üst köşeden içeri eğiliyo ya napacaz buna bi çare yokmu

• Benim telefonda yapmaya başladı. Garantiye göndereceğim fakat telefonsuz kalmaktan korkuyorum. Herşeyimi akıllı telefon üzerindem hallediyorum.
    Gönderdikten sonra ortalama ne kadar sürede işlemler tamamlanıyor bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.