Şimdi Ara

IPhone 5 ekrandan ses geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
14.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımın 4s telefonunda da vardı bu sorun. Garantiye verdi tamir edip gönderdiler. Yani sorun kullanıcı hatası değil hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çözümü yok mu

• aynı sorun bende de mevcuttu ve çözümü olmadığını anlayınca pazar günü servise yolladım. umarım kısa sürede değişim gelir telefonsuzluk zor özellikle yazın
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı cihazı apple storeye götürdüm sıfırı ile değiştirdiler.Yeni gelen cihaz 1-2 hafta sonra aynı sorunu tekrarladı yine götürdüm yine değiştirdiler.Şuan allaha şükürler olsun sorunum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sariarslan

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı cihazı apple storeye götürdüm sıfırı ile değiştirdiler.Yeni gelen cihaz 1-2 hafta sonra aynı sorunu tekrarladı yine götürdüm yine değiştirdiler.Şuan allaha şükürler olsun sorunum yok

Hocam Zorlu Center Da direk değişim apıyorlar mı yoksa alıp bir süre sonra mı veriyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kikito

quote:

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı cihazı apple storeye götürdüm sıfırı ile değiştirdiler.Yeni gelen cihaz 1-2 hafta sonra aynı sorunu tekrarladı yine götürdüm yine değiştirdiler.Şuan allaha şükürler olsun sorunum yok

Hocam Zorlu Center Da direk değişim apıyorlar mı yoksa alıp bir süre sonra mı veriyorlar?

Bi aksilik olmazsa 5 dk içinde mağazadan yeni telefonunla çıkmış oluyorsun

• kikito K kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim.Adam hızlı yürürse 5 dk yavaş yürürse 10 dk içinde almış olursun cihazı

• Arkadaşlar servisten tamir etmeden gönderdiler kasmayın böyle yaşamaya alışın

• Şimdi arkadaşlar benim 2 tane sorum var.

Ben telefonu servise yolladım aynı sebepten ötürü ve geri gönderdiler. Yani tamir veya değişim yapılmadı. Ben bu telefonu uzun süre sağlam kullanmak istediğim için değişim yapılmasını istiyorum. Şimdi Zorlu Center a götürme imkanım var. Ancak telefonun bazı yerlerinde ezilme ve çizik var. Bu sebeple değişim yapılmamasından korkuyorum.

1) bunlara rağmen Zorlu Center a götürsem anında değişim yaparlar mı?

2) değişim için yanımda telefonun garanti belgesi faturası ve telefonun kayıtlı olduğu kişi olması gerekir mi (18yaşın altındayım. Yetişkine ihtiyaç var mı?)

Cevap alırsam sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

quote:

quote:

Şimdi arkadaşlar benim 2 tane sorum var.

Ben telefonu servise yolladım aynı sebepten ötürü ve geri gönderdiler. Yani tamir veya değişim yapılmadı. Ben bu telefonu uzun süre sağlam kullanmak istediğim için değişim yapılmasını istiyorum. Şimdi Zorlu Center a götürme imkanım var. Ancak telefonun bazı yerlerinde ezilme ve çizik var. Bu sebeple değişim yapılmamasından korkuyorum.

2) değişim için yanımda telefonun garanti belgesi faturası ve telefonun kayıtlı olduğu kişi olması gerekir mi (18yaşın altındayım. Yetişkine ihtiyaç var mı?)

Cevap alırsam sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

quote:

quote:

Şimdi arkadaşlar benim 2 tane sorum var.

Cevap alırsam sevinirim

• Bu sebepten dolayı iphone 5s cihazımı garantiye verdim değişim kararı çıktı. 4 gün içinde swap cihazı elimde oldu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 13 Eylül 2014; 13:15:12 >
  • Hangi servise verdiniz ?

• Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı diğer form sitelerinin birinde arkadaşın dediğini yaptım ve bende düzeldi.Sadece aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak için donanım haber üye oldum.Yapacağınız şey telefonu alt taraftan sıkıca tutun ve sallayın iyice bunu bikaç kere yada ses geldikçe yapın zamanla ses kesiliyor. Bende işe yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligulsah

Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı diğer form sitelerinin birinde arkadaşın dediğini yaptım ve bende düzeldi.Sadece aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak için donanım haber üye oldum.Yapacağınız şey telefonu alt taraftan sıkıca tutun ve sallayın iyice bunu bikaç kere yada ses geldikçe yapın zamanla ses kesiliyor. Bende işe yaradı

Gelen ses nasıldı ve sallayarak nasıl geçti?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ üst tarafa basıca tık tık diye ses geliyordu hocam alttan sıkıca tut ve salla

• thejollyjoker kullanıcısına yanıt
    iPhone 6 ımda aynı sorun bar sağ üst köşe içeri göçüp gıcırtılı ses çıkarıyor ne yapmalıyım

• CptOmer C kullanıcısına yanıt
    Bi ihtimal pilde şişme olabilir iphone5 lerde kronik bir sorundu benim cihazım da da vardı.Seninkinde şişme olabilir servise danışmanı öneririm
  • Kardeşim ekran esnemesi diye adlandırılan bi hata isabet etmiş.
    Cihazında vuruk kırık yoksa değişim yapabilirler.

• Arkadaşlar dikkatli incelerseniz komple ekran içeri panelle girip çıkmıyor sadece gorilla glass oynama yapıyor.
    Bu düşürmeden kaynaklandığı gibi kutudan çıktı anda bile başınıza gelebiliyor.
    Düşme kaynaklı değilse zorluya götürmenizi tavsiye ederim.
    Sonuçta ayıplı mal.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.