Şimdi Ara

IPhone 5 ekrandan ses geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
14.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. Sorun zaten Avea ' nın arıza kaydını tam olarak yazıp , yazmaması değil. Vatan bilgisayar ' da benim arıza kaydımı tam olarak , eksiksiz şekilde doldurdu. O arıza kayıtları Teleservice tarafından tekrar rapor edilip temize çekiliyor. Bu noktada Teleservice kendi kafalarından uydurdukları arıza kaydını yazıp , hayali arızaları inceleyip cihazı yolluyor. Sizin yerinizde olsam müşteri hizmetlerini bir arayıp serviste ki cihazınızla ilgili açılan arıza kaydının içeriğini bir sorardım. Aynı ise sorun yok zaten.
  • Camda ufak bi kalkma olmuş benim ipad 2 dede var bişey olmaz kendine müzik yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan yada başka bir firma aracılığı ile servise ürün göndericekseniz sorunları kendiniz bir kağıda yazıp cihazın ekranına bantla yapıştırın ben böyle yapıyorum.En garanti çözüm.
  • Evet arkadaşlar bugün itibariyle teleservice cihaz takipten aldığım mesaj şudur

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-08-06
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

Beni sevindiren bir haber oldu doğrusu

• Abi aynısı bende de oluyordu kendi kendine gecti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon değişti geldi fakat bu sefer de sesin kötü gitmesi problemi yaşadım yeniden gönderecem

• ya arkadaşlar bugüne kadar ki bütün akıllı telefonlarım samsung tu. ilk defa iphone kullanmaya 5 ile başladım. Sen git en sorunlu seri ile başla bu işe. android ten ios a geçmenin tecrübesizliğini yaşarken birde yok renk atıyor yok hopörlerden ses geliyor yok ortam seslerini karşı taraf duyuyor çekmediğim sıkıntı kalmadı valla ben değişime vermiycem bide onunla uğraşamam. 5s çıksın ona geçecem. inşallah o sorunlu olmaz. iphone donmuyor dedik samsung u terkettik yeminle bu telde donuyor iphone donmuyor diyenler genelleme yapmasın. ha ama samsung kadar donmuyor ve saçmalamıyor tel o ayrı. kullsndığım akıllı telefonlar benim herşeyim bütün işimi nerdeyse bunun üstünde yapıyorum. yani sadece telefon değiller benim için. benmi haşin kullanıyorum bilemedim benim hızıma yetişemiyor telefonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112600 -- 29 Ağustos 2013; 13:14:53 >
  • Aynı sorunu bende az önce farkettim hocam ekranın sol tarafına doğru bastırınca gıcırtılı sesler geliyor.Ne yaptınız siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: number352

Aynı sorunu bende az önce farkettim hocam ekranın sol tarafına doğru bastırınca gıcırtılı sesler geliyor.Ne yaptınız siz?

Hocam Apple Store açılmasını bekliyorum.Açıldıktan sonra garanti orada geçiyorsa telefonu oraya götüreceğim.
  • Gelişmeleri takip edicem hocam.
  • quote:

Gelişmeleri takip edicem hocam.

Bayadır boşladım konuyu hocam farkındayım ama gelişmeleri buradan paylaşacağım.Cihazda bir adet ölü piksel ve ekran sesi var.Fakat garantiye gönderip uzun süre beklemeyi düşünmüyorum.Nano hat zaten her telefona olmuyor.Birde bir ay zorluk çekmek istemiyorum.Apple Store ile daha kısa sürede daha mutlu bir şekilde ayrılacağımı düşündüğüm için beklemedeyim.
  • En büyük sıkıntı da o zaten.Nano sim yüzünden yedek telefon edinemiyoruz.Edinmek istiyorsan git bitane daha i5 al diyorlar.

Mantıklı düşünmüşsünüz hocam, cihaz yenilemesi kesin bi durum ama ne kadar bekletecekleri meçhul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

quote:

Gelişmeleri takip edicem hocam.

Bayadır boşladım konuyu hocam farkındayım ama gelişmeleri buradan paylaşacağım.Cihazda bir adet ölü piksel ve ekran sesi var.Fakat garantiye gönderip uzun süre beklemeyi düşünmüyorum.Nano hat zaten her telefona olmuyor.Birde bir ay zorluk çekmek istemiyorum.Apple Store ile daha kısa sürede daha mutlu bir şekilde ayrılacağımı düşündüğüm için beklemedeyim.

Piyasada 5-6 tl ya nano sim converterlar var. Üç parça geliyor. Micro sim de yapabiliyorsunuz , normal büyük sim kartta. Ayrıca buna hiç ihtiyaç olmadan takacağınız cihazın sim yuvasına düzgün yerleştirirseniz nano sim'i de tüm telefonlarda çalıştırırsınız. Ben Samsung Corby' den tutun , Galaxy s3 ' e kadar tüm cihazlarda kullandım Nano Sim'i. Şu an da Blackberry Bold 9900 var ikinci telefonum. Ebay ' den 1 dolara aldığım çevirici zımbırtılardan kullanıyorum. Hiçbir sorun yok.

• burdaki yorumları okuyunca cihaza koştum bende de var mı böyle birşey diye ki maalesef varmı :( ses tam sinirlik.. garantiye mi gönderelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

burdaki yorumları okuyunca cihaza koştum bende de var mı böyle birşey diye ki maalesef varmı :( ses tam sinirlik.. garantiye mi gönderelim.

Birileri garantiye gönderip sonucu yazarsa iyi olur :)
  • E arkadas gondermıs cıhazını degıstırmısler sızde gonderın hakkınızı arayın

• iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Ben de gönderenlerin yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Oljmlu olursa göndericem. Ama böyle kronik bir sorun varsa apple'ın topluca bu işe el atması lazım.

• Hort olucak ama problem bende de var.Turkcell'den aldım cihazı,apple store yardımcı olur mu servis konusunda ?

• Aynısı bende de var. Cihaz yurt dışı

• 10 günlük cihazım, sorunu bende bugün farkettim. Kılıftan geldiğini sanıyordum ancak alakası yokmuş. Bataryanın yanlış şarjı veya farklı şarj aleti ile vs. İmkansız, kendi şarkından başka kullanmadım.. Sorunu çözen arkadaşlar var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.