Şimdi Ara

iPhone 5 (fikirleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıf arkadaşımın paraya ihtiyacı varmış, satıyor. Ben alayım bari dedim (5800 kullanıcısıyım halen ) 800tl istiyor telefona. 3. sahibi. Bugün inceledim çok temiz duruyor...

Nasıl bi telefondur ? iOS'a çok yabancıyım, hiç kurcalamadımda herhangi bi iPhone'u. Fazla bi sorunla karşılaşırmıyım ?

Bi kaç karşılaştırma videosu izledim. Fiyat farkı var, değiştirmeye değmez denmiş. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda ?

Şarjı beni birgün kolayca götürürmü ?

Ek olarak: Oyun oynamayı SEVMEM. Üniversiteye giderken metro yolculugu yapıyorum. O esnada müzik dinlerken instagrama göz atar, facebookta dolanırım... filan. Şarj süresi bu açıdan fazla gidermi gitmezmi (1gün açısından)

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum şimdiden...

• son olarak :D

karşılaştırma videolarında 5s'le kıyaslanmış. 5s'mi alayım almşken yoksa 5te iyimidir
  • Bende 6 var kız arkadasımda 5S var. 5 de 2 sene kullandım ama 5S cok daha ıyı bır telefon hatta 6 ıle boyut dısında pek fark bıle yok
  • 1 gün mü

Vov vov vov kucuk adam beklentini biraz dusurmelisin sen oraya 3gli 4 saat 2gli 7 saat yaz

Saka bi yana eger cidden 3g acip takilayim dersen belirttigim saatler cokca dogrudur.
    Ancak gun icinde 6 saat dersin var atiyorum bu sure zaaflarinda ders aralarinda bakarsan, aksam eve goturur seni 19 sularinda sarj aletini ararsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O telefondan ip5 e geçince,eline telefonu aldığın zaman sarjı 5 dakikada bitiyor gibi hissedeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigGamer -- 27 Şubat 2015; 18:08:16 >
  • Temiz cihazsa yani ezik yoksa batarya sorunu yoksa apple in mart sonuna kadar olan geri cagirma politikasina uygun degilse almani tavsiye ederim.5s kullaniyorum 5 de kullandim iyi cihaz,ha yok sifir 4 s ide 950 liraya alirsin tabi daha dusuk versiyon bir cihazdir kendisi.

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    ya ne bilim çok arada kaldım gerçektende... alsammı almasammı diye. Telefoncu abiye göstericem o onay verirse alıcam zaten, 800tl'yı hak edermi yani 2012de üretilmiş bir telefon sonuçta
  • VTECizm V kullanıcısına yanıt
    Haketsede gaketmesede piyasası o zaten hocam vende sıfır 5 aldım değişimden gelmiş müzikten kalite bekliyorsan htc ve apple dam şaşma onun dışında sosyal medya için iyi ama birde powerbank yada şarjlı kılıf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.