Şimdi Ara

iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
1
Favori
4.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor

Apple'ın 2012 yılında lanse ettiği ve satışa sunduğu iPhone 5 modelinin Ocak 2013 tarihine kadar 4 aylık süre zarfında satılan versiyonlarında batarya süresi konusunda bazı sıkıntılar yaşanmaya başlamıştı. 

Kullanıcılar standart olarak belirtilen süreden daha az giden bataryalarını daha sık şarj etmek zorunda kaldıkları için Apple destek sayfalarına ve teknik servislere şiakeyetlerini iletmeye başlamıştı. 

Uzun süreli bir değerlendirme sürecinin ardından Apple global olarak bir batarya değişim programı başlatmaya karar verdi. Seri numaraları belli olan iPhone 5 modellerinin bataryaları 29 Ağustos 2014-1 Mart 2015 tarihleri arasında Apple mağazaları veya yetkili teknik servislerden değiştirilebilecek. 

Kullanıcıların ilgili sayfadan seri numarasını kontrol ederek program kapsamına girip girmediğini öğrenmeleri gerekiyor. Sonrasında Apple teslim edilen cihazları incelemek durumunda. Sözkonusu problem mevcutsa ve cihaz garanti dışı kalmışsa bile batarya ücretsiz olarak değiştirilecek. 

Ancak bilindiği gibi iOS cihazlarının bataryası değiştirilebilir olmadığı için teknik serviste bir süre beklemesi gerekecek. Ayrıca iPhone 5 modelinizin çalışır durumda olması gerekiyor. Aksi takdirde ayrı bir tamir ücreti istenecek.  

Kaynak:https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-battery/

• Diğer telefonlarda 2800 mah pil

5te 1440

1440 x 2 = 2880 mah

Yemezler apple

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonum musait gozukuyo bu programa bundan faydalanmak icin geniustan randevu falan mi almak lazim yoksa gidip versek olay biticek mi ?

• yurtgündemi sitesi bile daha hızlı haber yaptı valla

http://www.yurtgundemi.com/iphone-5-in-pili-degisiyor-haberi-8825084.htm
  • apple şarjı tam bir felaket mümkün değil apple arkadaşımla takas ettik kullnmak için akşam 3 te şarjdan çektim 11 de kapandı

• Arkadaşlar ben seri numaramı girince aşağıda ingilizce bir metin çıkıyor ve telefonunuz değişime uygundur yazıyor.

" The iPhone 5 serial number you entered is eligible for this program. Please choose one of the service options below. "

Şimdi benim telefonumun garantisi yok fakat apple böyle bir değişim başlattığı için yani fabrika hatalı bir sorun olduğu için ben yinede gidip değiştirebilir miyim..

Ve bu değişim sanırım 29 ağustosta başlayıp 1mart 2015 de bitecek.. Herhangi bir arkadaşıma göndersem değişimi o da sağlayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 24 Ağustos 2014; 5:35:18 >
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kaz gelecek yerden tavuk esirgemez.İphone 5 alan zaten 2015 sonunda İphone 6s alır

• Adamlar ne yapsa yaranamıyor, satıştan kaç sene sonra bile müşterilerinin kıymetini bilen ve memnuniyetini sağlayan bir firma.
    Aynı senenin amiral gemisi olan ve satışlarda en büyük rakibi galaxy s3'ün desteği kesildi bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 24 Ağustos 2014; 9:07:36 >
  • Cihazım ABD den geldi. Batarya değişim programına uygun görünüyor. Yurtdışı cihazlarda problem oluyor mu veya nasıl bir yol izlemem gerekir?

• Amerika cihazlarına kesinlikle bakmıyorlar.

• Cihazı Abd'de mi bu programa sokabilirim sadece?

• Tabii ki de.
  • kız arkadaşımın telefonunuda kapsıyor.yurt dışı cihaz tayland tan almış olmamız lazım.tam destek olup olmadığını nasıl öğrenicez ?
  • bakalım, editlerim

edit: olmadı benmki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 24 Ağustos 2014; 10:07:20 >
  • Ula abd cihazi hep mi dişlanacak

• Power tusu soz konusu oldu amerikan cihazi olunca yararlanamadim. Simdi bu kez batarya.. Avrupa'dan almak lazim aklimizda olsun bundan sonra ;)

• Vay arkadas. Elin oglu 2 yillik telefona uctetsiz batarya degisimi veriyor, yine de yaranamiyor. İlla dudukleyecek ki bizim milletin hosuna gidecek.

• Acaba Kaç gün kalması gerekecek serviste ?

• Apple'ın müşteri memnuniyeti işte, diğer firmalara örnek.

Eğer Amerika cihazlarına bakmıyorsa çok saçma ben Amerika'ya gittiğimde alsam tekrar Amerika'ya mı gideceğim batarya değişimi için.Bu tarz yanlışları da düzeltmeleri lazım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.