Şimdi Ara

iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
4.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.A.G

Herkes müşteri memnuniyeti demiş ama ben ve benim gibi yüzlerce insan aynı sorunu yaşıyor '' İstanbul'da değilsek ve gitme imkanımız yoksa ne yapmalıyız'' apple sadece store açtığı illerdeki insanlara mı yoksa tüm müşterilerine mi hizmet verecek, böyle bir garanti politikası olamaz ve kabul edilemez. İstanbulda ki insanların bile randevu alıp gidene kadar anaları ağlıyor benim telefonum değişim programı kapsamında malatyadan kalkıp nasıl gitmemi bekliyorlar anlamış değilim.Şu an deselerki apple store'a giden herkese bedava iphone verilecek ben yine gidemem mağazayı verseler yine gidemem pil için mi gideceğim saçmalık tamamen... O nedenle İstanbulda yaşayıp apple store un değişim bilmemne bilmemne programlarında faydalanabilen arkadaşlar olaylara kendi açılarından bakıp yok şöyle destek veriyor yok böyle müşteri memnuniyeti demesin. İphone ipad macbook gibi bütün ürünleri kullanıyorum memnunmuyum evet müşteri hizmetinden memnunmuyum kocaman bir HAYIR

edit: eğer canı isterse bu işi kargo yoluyla yapabilir tıpkı beğenmediğn ürünü 1 hafta içerisinde koşulsuz nasıl iade ediyorsan veya power tuşundan ses gelen 5s nasıl yenisiyle 4-5 defa değiştiriliyorsa bu işleride kargo ile yapılabilir

Afedersin ama çok saçma bir yaklaşımda bulunmuşsun. Editine kargo diye eklemişsin. Ben sana şöyle diyim. Örnek olarak corsair. Türkiyenin herhangi bir ilinde birinin bir aleti corsair den kaynaklı olsun veya olmasın. Sitelerinde ticket açıyorsun. Malını yurtdışına gönderiyorsun. Malın sana tamir edilmiş veya değiştirilmiş şekilde geri dönüyor ve sen hiç bir ücret ödemiyorsun. Ürünün 10 gün içerisinde (eğer işlerini sürekli takip edersen) yurtdışına gidip geliyo ve sen hiçbir ücret ödemiyorsun. Apple a mesaj attın mı ticket açtın mı da konuşuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 iphone 5 imden biri uyut uyandır diğeri de hem uyut uyandır hem de batarya programından faydalanabiliyor. Randevularımı aldım haftaya izmirden istanbula yolcuyum. Bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Kargo ile kabul etmiyoruz kendiniz getirip teslim etmeniz lazim diyorlar.Neyin ticketini acsin ?

İletişimi hangi ülkeyle kurdunuz. Türkiye diye düşünüyorum. Yurt dışıyla görüşmeyi denediniz mi? Ayrıca ürünü aldığınız yere götürüp böyle böyle diye anlattınız mı? Bunları yapmadığınızı farzediyorum.

• Hem üst tuş değişim programına dahilim hem pil değişim programına.
    Hem üst tuşum çalışmıyor hem pilim yarım gün anca gidiyor(oyun yok).
    Ama gel görki randevu alamıyorum 2 haftadır.

Arkadaşlar bu randevu almanın taktiğimi var?
    2 haftadır farklı saatlerde denedim hep randevu yok diyor.
    Genpaya verip 2 hafta telefonsuz kalmak istemiyorum.
  • S_A_S kullanıcısına yanıt
    Aksam 23:45 de pc basina gec randevu ekranina gekdiginde bos yok der ama sen 00:15 e kadar hep f5 yap durmadan yenile sayfayi ben cumartrsiyi pazara baglayan gece oyle tam buldum dedim 00:05 de olmadi sectigim saat dolmus randevuyu tamamlayanadim ama devam ettim yenilemeye hep dolu hep dolu derken 00:10 saatin yeniden acildi ama sadece sadece 30 agustos 21:20 kalmis direk aldim tamamladim anlayacagin saniyeler icinde gidiyor dedigin sekilde bulman zor kardes bu sekilde 30 dakika sayfa yenilemeyle duser.

• quote:

Orijinalden alıntı: dualcoreyhy

quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

Herkes müşteri memnuniyeti demiş ama ben ve benim gibi yüzlerce insan aynı sorunu yaşıyor '' İstanbul'da değilsek ve gitme imkanımız yoksa ne yapmalıyız'' apple sadece store açtığı illerdeki insanlara mı yoksa tüm müşterilerine mi hizmet verecek, böyle bir garanti politikası olamaz ve kabul edilemez. İstanbulda ki insanların bile randevu alıp gidene kadar anaları ağlıyor benim telefonum değişim programı kapsamında malatyadan kalkıp nasıl gitmemi bekliyorlar anlamış değilim.Şu an deselerki apple store'a giden herkese bedava iphone verilecek ben yine gidemem mağazayı verseler yine gidemem pil için mi gideceğim saçmalık tamamen... O nedenle İstanbulda yaşayıp apple store un değişim bilmemne bilmemne programlarında faydalanabilen arkadaşlar olaylara kendi açılarından bakıp yok şöyle destek veriyor yok böyle müşteri memnuniyeti demesin. İphone ipad macbook gibi bütün ürünleri kullanıyorum memnunmuyum evet müşteri hizmetinden memnunmuyum kocaman bir HAYIR

edit: eğer canı isterse bu işi kargo yoluyla yapabilir tıpkı beğenmediğn ürünü 1 hafta içerisinde koşulsuz nasıl iade ediyorsan veya power tuşundan ses gelen 5s nasıl yenisiyle 4-5 defa değiştiriliyorsa bu işleride kargo ile yapılabilir

Afedersin ama çok saçma bir yaklaşımda bulunmuşsun. Editine kargo diye eklemişsin. Ben sana şöyle diyim. Örnek olarak corsair. Türkiyenin herhangi bir ilinde birinin bir aleti corsair den kaynaklı olsun veya olmasın. Sitelerinde ticket açıyorsun. Malını yurtdışına gönderiyorsun. Malın sana tamir edilmiş veya değiştirilmiş şekilde geri dönüyor ve sen hiç bir ücret ödemiyorsun. Ürünün 10 gün içerisinde (eğer işlerini sürekli takip edersen) yurtdışına gidip geliyo ve sen hiçbir ücret ödemiyorsun. Apple a mesaj attın mı ticket açtın mı da konuşuyorsun.

Üslubunuzun cok cirkin olmasiyla baslamak istiyorum. ben burada hicbir bireyi hedef almadim. Kargo meselesine gelecek olursak örnek philips tv aldiniz malatyadasiniz goturursunuz servise yaparsa yapar yaapamazsa ypacak olan servise gonderir. Ancak apple in her ilde servis agi olmadigi ve sadece buyuk sehirlerde magazalari oldugu icin kargo yonteminden bahsettim. Ornek corsair bozulursa gotururuz vatana golda bimex e veya her nereden aldiysak onlar garantiye gonderirler kalkipta kimse istanbula gitmez ssd si bozulunca. Son olarakta ulkemizde store var diye havalara giriyoruz oyleyse neden telefonumuzu yurt disina gondermek zorunda kalalim demekki bu is kargo ile olabiyor son olarakta samimi olarak soyluyorum yurt disina gonderme olayini ayrintili bir sekilde link vererek anlatirsaniz bende ogrenmis olurum belki bu yolu kullanirim

• Aralık 2012 de aldım.

The serial number you entered is not eligible under this program because either:
    - It's not one of the serial numbers in the affected range
    - Our records show that your battery has already been replaced. If you paid for a battery replacement service, check with Apple to see if you are eligible for a refund.

bende bu yazı çıkıyor ne demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 25 Ağustos 2014; 10:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Aralık 2012 de aldım.

The serial number you entered is not eligible under this program because either:
    - It's not one of the serial numbers in the affected range
    - Our records show that your battery has already been replaced. If you paid for a battery replacement service, check with Apple to see if you are eligible for a refund.

bende bu yazı çıkıyor ne demek.

Cihazınız bu programa dahil değil diyor.
    Ya cihazınız etkilenen seri içinde değil
    Ya da daha önce cihazda pil değişimi yapılmış bu sebeple programa dahil değil diyor. Pil değişimi yapıp ücret ödediyseniz paranızın iadesi için apple ile iletişime geçin diyor.
  • dr.A.G kullanıcısına yanıt
    Cihazı Türkiye'den aldıysanız zaten kutudan bütün servis merkezleri yazıyor ve 81 ilde de servis merkezi var cihazınızı teslim edebileceğiniz. Eğer Türkiye'den almadıysanız cihazı, Türkiye'de o cihaza servis alabilmeyi bir artı olarak saymalısınız çünkü Apple dışında yurtdışı cihaza hizmet veren çok fazla marka yok. Eğer cihazınızı Türkiye'den aldığınız halde kutudan garanti kağıdı çıkmadıysa Apple'ın sitesinden bütün servis merkezi listesine göz atabilirsiniz.

• Arkadaşlar randevu alamayanlar sayfayı şimdi açıp durmadan yenilesin. Ben 1 dk önce randevumu aldım. Yani illaki saat 00.00 da randevular boş olmuyor.
  • sırf batarya için bile note 3 alınır arkadaş. sabah çıkarıyorum şarjdan akşama kadar oyun oynuyorum parlaklık full. internet açık. yüzde 20 kalıyor. gece de şarja takıyorum.
  • cihazımı amerikadan aldım türkiyede bakmadıklarını söylediler.anca avrupa ülkelerinde amerika cihazlarına bakıyolarmış çok saçma.apple bence koca bi sıfır...apple şikayet dilekçesi yazıp gönderdim bu şekilde olanlarda göndersin belki dönüş yaparlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

2 iphone 5 imden biri uyut uyandır diğeri de hem uyut uyandır hem de batarya programından faydalanabiliyor. Randevularımı aldım haftaya izmirden istanbula yolcuyum. Bakalım neler olacak

Telefon tamiri için mi gideceksin yani?

Yok mu başka yolu?

Yol parasini geçtim harcadığın ezdiğin vakite yazık

• Günde 4 kere şarja bağlıyorum

• açma kapama programına dahil olan telefonumu değiştirmiştim yenisiyle, şimdi yenisi yine bu programa dahil görünüyor :D şaka gibi ya 2.kez değişecek.
    acaba telefonu komple mi değiştirecekler, yoksa bataryayı mı sadece?
    çünkü açma kapama da tuşun değişimiydi sadece ama komple telefonu değiştirmişlerdi
  • amerika iphone 5'im var, A1428, kilit tuşu bozuk bataryayı da erken kapanıyor diye (%15) kendim değiştirdim. amerika iphone'Lar bundan yararlanabiliyor mu bilgisi olan var mı? hatalı ürün var resmen değiştiremiyorum bu nasıl saçmalıktır.

ek: aradım konuştum burada hiçbir şekilde A1428'lere bakmıyorlar, abd'de alıp avrupa'da serviste verebiliyorsunuz, avrupa'da alırsanız da türkiye'de, tamamen saçmalık. cdma donanımından ötürü olduğu söylendi, o zaman değişim değil bu bozuk olan parçalar için vereyim dediğimde de ya cdma'de sorun varsa falan gibi çocukça bir cevap alıp telefonu kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 26 Ağustos 2014; 13:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinkie35

quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

2 iphone 5 imden biri uyut uyandır diğeri de hem uyut uyandır hem de batarya programından faydalanabiliyor. Randevularımı aldım haftaya izmirden istanbula yolcuyum. Bakalım neler olacak

Telefon tamiri için mi gideceksin yani?

Yok mu başka yolu?

Yol parasini geçtim harcadığın ezdiğin vakite yazık

Birincisi burdaki servisler batarya değişimi için ücret isteyecekler ki ücreti ile takacakları batarya orjinal olmayacak( batarya ücreti 110 lira oda otobüsle git gel parası)
    İkincisi zaten kız arkadaşımla istanbulu gezmeye de gidiyorum, aynı paraya hem işim görülecek hemde istanbulda vakit geçirecem
    Edit: Maalesef 15 dakika içerisinde 0 cihaz almanın da başka yolu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucterian -- 26 Ağustos 2014; 11:59:28 >

• Tam olarak nasıl bir kontrol yapacaklarını bilmiyorum, ama bu batarya konusunda da eminim yapacaklardır. Eğer siz batarya ile ilgili olarak, belirttikleri şekile bir problem yaşamaktaysanız, o zaman yeni aldığınız telefonunuzla gidiniz. Yoksa, problem yaşamıyorsanız, boşuna zahmet etmeyiniz derim.

Bu batarya problemi konusunda da telefonları olduğu gibi değiştireceklerini zannediyorum. Aslında batarya değiştirmek onlar için ençok 20 dakikada hallolacak bir konu ancak uğraşmayacaklardır... (Kaldı ki ben bu "batarya probleminin" gerçekten bataryadan mı, yoksa elektronik devreden mi kaynaklandığı konusunda kafamda soru işaretleri var...)
  • Seri numarasından kontrol ettirdim bende şimdi ama programa dahil değilmişiz saçma hepsi aynı telefon sonuçta.
  • The iPhone 5 serial number you entered is eligible for this program. Please choose one of the service options below.

Evet ama boş randevu yok. Randevu almayı beceren ve bu değişim programıyla telefonunu tamamen değiştiren var mı ?? Benim telefonun yanlarında soyulmalar var birde home butonu dönüyor. Ancak ciddi batarya sıkıntımda var. Sizce tamamen değiştirirler mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.