Şimdi Ara

iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
4.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikan cihazlarına da yakında destek vereceklerini söylüyorlar ama ne zaman bilinmez..Yunanistan'dan Makedonya'dan Arnavutluk'dan alın telefonunuzu. TR garantisi gibi işlem görür serviste.

Bu Ülkelerden alınan cihazlara Türkiye'deki Apple Mağazalardan destek alabilirsiniz..

Albania
    Austria
    Belgium
    Bulgaria
    Chile
    Croatia
    Czech Republic
    Denmark
    Egypt
    Finland
    France
    Germany
    Greece
    Hungary
    India
    Indonesia
    Israel
    Italy
    Latvia
    Lithuania
    Luxembourg
    Macedonia
    Moldova
    Montenegro
    Netherlands
    Norway
    Paraguay
    Poland
    Portugal
    Romania
    Russia
    Slovakia
    Slovenia
    South Africa
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    Uruguay
    Vietnam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 24 Ağustos 2014; 13:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Adamlar ne yapsa yaranamıyor, satıştan kaç sene sonra bile müşterilerinin kıymetini bilen ve memnuniyetini sağlayan bir firma.
    Aynı senenin amiral gemisi olan ve satışlarda en büyük rakibi galaxy s3'ün desteği kesildi bile...

Zamansız gelen paranın ..... diye bir laf vardır : )
    Apple bataryaların sorunlu olduğunu 2 yıl sonra mı fark etmiş. ? Benim arkadaş var günde 3 kere ip5 i şarja takıyorum diyor , şimdi bu adamı 2 yıl boyunca süründür şimdi ise gel yeni batarya takalım diye sevindirmeye çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiax920

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Adamlar ne yapsa yaranamıyor, satıştan kaç sene sonra bile müşterilerinin kıymetini bilen ve memnuniyetini sağlayan bir firma.
    Aynı senenin amiral gemisi olan ve satışlarda en büyük rakibi galaxy s3'ün desteği kesildi bile...

Zamansız gelen paranın ..... diye bir laf vardır : )
    Apple bataryaların sorunlu olduğunu 2 yıl sonra mı fark etmiş. ? Benim arkadaş var günde 3 kere ip5 i şarja takıyorum diyor , şimdi bu adamı 2 yıl boyunca süründür şimdi ise gel yeni batarya takalım diye sevindirmeye çalış.

Bataryanın sonradan sorun çıkartabileceğini hesaplayıp zaten ona göre garanti veriyorlar cihaza e bu aletlerin demek ki üretiminde bir sıkıntı olduğu yeni yeni ortaya çıkmış bazı kullanıcılardan vs. adamlar mağdur bırakmamak adına ücretsiz tüm o seriyi değiştiriyor keza seneler öncede ipodun taaa fiii tarihinden kalan modeli içinde değişim çıkmıştı,geçende güç adaptörünün bazı serileri çok ısınıyor diye kaza gene değişim çıktı,yakın zamanda da güç tuşu için yeniden değişim çıktı,başka yapan 1 tane firma yok gibi,koca samsung daha 2-2.5 sene önceki milyonlarca satmış amiral gemisine donanımı iyi olduğu halde kıvıra kıvıra ben 4.4 vermiyorum dedi,kesti desteğinide apple anca 4. senesinde kesiyor,pil ömrü neye göre kötü kime göre kötü bakıyorsun 5s alet snapdragon 800 lerin kulağına kulağına vuruyor,gariban 2 çekirdek 1.3 ghz işlemci,ekranına bakıyorsun 4'' performansı akıyor harkulade e pilinde belli bir kapasitesi var okadar performansa o pil gene iyi diğer üreticiler ne yaptı ? telefonları tablete çevirdi 5.5 inç telefon mu olur ? 6 inç bile var,baktılar olmuyor pil büyüyor e cihazda büyüyecek kapasitesi için sonrada bas donanımı gitsin,2k ekranlarmış yok efendim 4 çekirdek 2 küsür ghz işlemcilermiş,3 gb belleklermiş,ama android l alacak mı ? meçhul alsada aynı gün mü alıyor ? yani nexus geldiği gibi gelmeyecek değil mi ? m8 lere,s5 lere z2 lere g3 lere vs. şunu idrak edemediniz gitti iphone yada ios kullanıcısının derdi tasası değil bunlar bizim derdimiz telefona üreticinin sahip çıkması,2 senede çöpe atmaması uygulamalayı oyunları cihazında adam gibi çalışacak şekilde tasarlaması kabaca destek vermesi s4 lerin s5 lerin pili patladı diye haber çıkıyor samsung demiyor ki ya şu şu kodlu pil sahipleri getirsin değiştirelim,cihazın bozulsa bintane iş teknik serviste sürünüyorsun,anakart değişiyor g2 lerde kronik sorun ekran kalkık çerçeveden kenarından ekranın ışıgı çıkıyor vs. lg gidip uğraşacaksında tüketici hakem heyetinden paranı geri alasın vs. ölme eşşeğim ölme,apple böylemi ? gider aynı gün alırsın cihazını çıkarsın.

• Evet ama neye evet hocam

Arkadaşa göndersem değişim sağlayabilir mi ? Yoksa illa ki ben mi gitmeliyim.

Garantisi olmadan değişim olur mu?

Genius dan randevu almalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Hepsine evet yazacaktım ama tembellik ettim

1 - Arkadaş halledebilir sadece cihazı götürse yeter fatura filan gerekmiyor.

2 - Garanti olmasa da bu programdan yararlanır ama pil mi değişir cihaz mı bilmiyorum.

3 - Randevu olmazsa olmaz hocam muhakkak almalısınız.
  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    telefonum garantiliydi geçen hafta telefon açılmadı ve doğubanka götürdüm dün bataryayı ve entegreyi değiştireceklerini söylediler cihazı geri isteyim mi ya da pil orjinal değilse değişim yapacaklar mı şu an cihazın pilini değiştiriyor olabilirler acil cevaplarsanız sevinirim
  • G2'lerde bahsettiğin kronik sorunu görmedim. Ama ekran sararması dersen onu forumda da okumuştum. İphone 5'in 5s'in eğilmesi, 5'in siyah olan modellerindeki kronik çizilme hatta kutudan çizik çıkma sorunu, 4'ün antenlerinin elle teması sonucu ağ'dan düşmesi steve jobs'ın küstahça telefonu tutmayı bilmiyorsunuz cevabı, gene iphone 4'te wifi problemi gene steve jobs'ın suçu wifi ağındaki diğer cihazlara atması gibi bir sürü sorun sayabilirim sana. Hiçbir markanın fanboyu olmaya gerek yok. İphoneların büyük bir pil sorunu var Apple gibi dizüstü bilgisayarlarında müthiş pil süreleri sunan bir firmanın ise 7 nesildir telefonlarındaki bu sıkıntıyı düzeltmemiş olması ise kabul edilemez bir durum.
  • Dr.Şarlayan D kullanıcısına yanıt
    Hemen geri iste.
  • "Samsung demiyorki şu kodlu pil sahipleri......"

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Samsung-Galaxy-S4-batarya-problemini-dogruladi.htm

Haber bu siteye aittir. Başka diyecek bi söz yok

• G2 de o sorun garantiye gidipte anakartı oyu buyu içi açılıp değişenlerden gördüm,sahibinden.com da böyle birçok ilan var millet satıyor bolca g2 böyle,o açıdan bakıyorsan sıfır sorunsuz cihaz yok,s3 s4 s5 bu metal görünümlü plastik aksamlarıda boya 6 ay 1 senede kullanıma bağlı dökülüyor falan,öyle kaya gibi sorunsuz cihaz ben görmedim,iphone 4 içinde açıklama doğru ancak adamlar bedava bumper dağıtmışlardı,bumper kılıf olayıda ordan sonra patlak vermişti vs. adamlar sana çözüm herzaman sunuyor,ben şu açıdan diyorum performansına ve boyutuna göre pil süresi iyi ha sen kalkıpta tepsi gibi note 3-note 2 g2 lerden falan geçiyorsan tabiki kötü gelecek gayet normaldir.

Fanboy olayına gelirsek ben hiçbirzaman körü körüne o markayı savunmam ama ortada bir yapılan yanlışı düzeltme var doğrumu ? doğru apple beni şahsen hiç üzmedi ios dan memnunum android de hala kullanıyorum tablet olarak mesela taş gibi kullanıyorum ondanda memnunum ama olay müşteri memnuniyeti geri dönüş garantiye girince apple rakipsiz,bunda beis yok.

vamp

Dostum yorumları okudun mu ?

quote:

DH Misafiri26.10.2013 14:16:05 3 Aylık S4 telefonumun bataryası şişti ve şişerkende ekranımda çıkıntı oluştu. Servise verdim yeni ürünle değişmesini yada paramın iade edilmesini istedim. Servis 3 gün sonra “beyefendi ekran için ücretli değişim yapabiliriz daha önce getirmeliydiniz diyor.” 4447711 ise önce servisle görüşün sonra arayın diyor. Servis 4447711 e fotoları felan gönderdik ve ekran değişimi için ücret dedi diyorum servis ne demişse odur beyefendi diyorlar 2. aramamda :) Tüketiciyi Koruma kanununun 4. maddesinde apaçık diyorki ürünün satın alınmasından sonra ayıbının ortaya çıkması 2 yıl süreyle geçerlidir. Bu ürün ayıplı satılmıştır ve SAMSUNG para iadesi yapmaz ise mahkemeye başvuracağım. Bilgisayar Teknikeriyim ve sadece cep telefonu değil birçok elektronik ürünümü Samsung tercih ediyor Samsung’u satıyordum. Bundan sonra ASLA bu markanın ürünlerini almam arkadaş. Satın aldığın malın arkasında Mahalle Bakkalı dursa bundan daha hayırlı bir sonuç alacağımı düşünüyorum :)

Devam ediyorsa çok güzel,ama arka kısmınıda öğrenmiş olduk teşekkürler.

Türkiyede markaların direkt bir servisi yok bir samsung varmış onuda geçen bir konuda başka arkadaşla konuştuk,böyle telpanın genpanın bilmemneyin,servislerin önüne atılıyor.

• Benim arkadaşımın pilini direk değiştirdiler. Gerisi beni ilgilendirmiyor açıkçası :) adamlar uyanık. Bu seri bozuk sizin ürününüzü değiştirelim demezler tabi. Türkiye burası kimi yolarlarsa kardır. Benim arkadaş cihazı yollamadan önce bu haberi teknik servise iletti :)

• Şimdi oldu işte, cevabınız için çok teşekkür ederim sağ olun :)
  • 5s için yine bir şey. Resmen şarj yetmezliği yaşıyorum
  • Türkiye kanunları cihazların değişimini engelliyor, Apple değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Türkiye kanunları cihazların değişimini engelliyor, Apple değil.

Bu konuda bilgim yok ama imei kaydının olduğu bir ülkede herşey beklenir.
  • Guzel olmus ama apple store randevulari patlayacak yine,

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

ben şu açıdan diyorum performansına ve boyutuna göre pil süresi iyi ha sen kalkıpta tepsi gibi note 3-note 2 g2 lerden falan geçiyorsan tabiki kötü gelecek gayet normaldir.

Türkiyede markaların direkt bir servisi yok bir samsung varmış onuda geçen bir konuda başka arkadaşla konuştuk,böyle telpanın genpanın bilmemneyin,servislerin önüne atılıyor.

Z1 Compact'ın batarya süresi daha iyi İphone 5S'e göre.

Bildiğim kadarıyla Toshiba'nın direk servisi var.
  • Herkes müşteri memnuniyeti demiş ama ben ve benim gibi yüzlerce insan aynı sorunu yaşıyor '' İstanbul'da değilsek ve gitme imkanımız yoksa ne yapmalıyız'' apple sadece store açtığı illerdeki insanlara mı yoksa tüm müşterilerine mi hizmet verecek, böyle bir garanti politikası olamaz ve kabul edilemez. İstanbulda ki insanların bile randevu alıp gidene kadar anaları ağlıyor benim telefonum değişim programı kapsamında malatyadan kalkıp nasıl gitmemi bekliyorlar anlamış değilim.Şu an deselerki apple store'a giden herkese bedava iphone verilecek ben yine gidemem mağazayı verseler yine gidemem pil için mi gideceğim saçmalık tamamen... O nedenle İstanbulda yaşayıp apple store un değişim bilmemne bilmemne programlarında faydalanabilen arkadaşlar olaylara kendi açılarından bakıp yok şöyle destek veriyor yok böyle müşteri memnuniyeti demesin. İphone ipad macbook gibi bütün ürünleri kullanıyorum memnunmuyum evet müşteri hizmetinden memnunmuyum kocaman bir HAYIR

edit: eğer canı isterse bu işi kargo yoluyla yapabilir tıpkı beğenmediğn ürünü 1 hafta içerisinde koşulsuz nasıl iade ediyorsan veya power tuşundan ses gelen 5s nasıl yenisiyle 4-5 defa değiştiriliyorsa bu işleride kargo ile yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.A.G -- 24 Ağustos 2014; 22:42:52 >

• dr.A.G kullanıcısına yanıt
    iPhone dahil bütün Apple cihazlarınızı isterseniz yurtdışından alın isterseniz yurtiçinden alın Apple Premium Reseller'a verebiliyorsunuz garanti hizmeti alabilmek için veya Türkiye'den aldıysanız telefonunuzu isterseniz Genpa, Başarı'ya da verebiliyorsunuz. Apple'ın her şehire mağaza açmasını beklemek zaten yanlış olur, sonuçta ya Apple Store açılmasaydı ne olacaktı? Adamlar tuş değişimi kapsamında günde 500 adet sadece iPhone 5 cihazı değiştirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

iPhone dahil bütün Apple cihazlarınızı isterseniz yurtdışından alın isterseniz yurtiçinden alın Apple Premium Reseller'a verebiliyorsunuz garanti hizmeti alabilmek için veya Türkiye'den aldıysanız telefonunuzu isterseniz Genpa, Başarı'ya da verebiliyorsunuz. Apple'ın her şehire mağaza açmasını beklemek zaten yanlış olur, sonuçta ya Apple Store açılmasaydı ne olacaktı? Adamlar tuş değişimi kapsamında günde 500 adet sadece iPhone 5 cihazı değiştirdiler.

Zaten apple in her ile mağaza açmasini kimse beklemiyor ancak hakkarideki adam reseller veya store u en yakin nereden bulacak soylermisiniz. İkinci olarak gunde 500 adet telefon degistirdiler ise bir o kadarda degistiremeyen magdur insan var iki tarafta ayni parayi vermis ayni hizmeti almak zorunda degilmidir? Genius bar tamamen sacma sapan bir sistem ben burada. Telefonumu kargoyla gonderebilmeliyim onlarda yapip tekrar gondermeliler soylemek istedigim sadece bu yapacaklarsa bir isi tam yapsinlar insanlarin yarisinin telefonu tamir edilsin yarisi avcunu yalasin haksizlik degilmi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.