Şimdi Ara

iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
4.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevap icin cok tesekkurler! Ben de mesaji atinca bos durmadim... Once apple'dan imei check ettirdim, sonra zorluyu aradim... zorludan dediler ki amerika ve dubai disindaki degisimleri yapiyorlarmis. dedim ankara'dan gelecegim, emin misiniz diye sordum.... evet dedi.... simdi uygun gune randevu numarasi almak kaldi ki en zoru bu sanirim:S
  • Bu degisim programi bitis tarihi var midir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilin durumu nasıl arkadaşlar Iphone 5 pek anlamıyorum

iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor

• Hortlatıcam konuyu ama bu değişim olayı bittimi yoksa devam ediyormu.Bilgisi olan varmı.
  • tassa kullanıcısına yanıt
    satin alma tarihinden itibaren 3 yil icin gecerli,

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

satin alma tarihinden itibaren 3 yil icin gecerli,

Hocam benim martta 3 yıl dolacak bari o zamana kadar halledeyimde tam nasıl oluyor bilgi verirmisin apple sitesinde saçma sapan şeyler çıkıyor.Cihazım değişime uygunmuş ama randevu al, yok bilmem ne tıkladım ayarlayamadım.Ayrıca telefonu yurtdışından aldım türkiyede değişirlermi pili.
  • Amerika ve dubai cihazlarina bakilmiyor diye biliyorum sadece,birinde anten sistemi digerinde facetime kisitlamasi sebebiyle,randevuyu direkt apple store magaza sitesinden aliyorsun akasya zorlu genius randevu yaz cikar direkt karsina oturum ac sonrasi yine ayni,zaten artik 12 yi beklemene gerek yok saat basi randevu aciliyor ama yine iyi takip etmen gerek,

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Galiba dubaiden alınanların bazıları geçiyor. Bir tanıdığımın 5 i vardı dubaiden alınmış face time yoktu. 3 yıl hunharca kullanmış ve kilit tuşu bozuktu. Apple store akasyaya götürdüm arkasında a1429 yazıyordu. Dubaiden alınmasına ve 3 yıl geçmesine ve çok bariz çizik, vuruk, ezik, boya atmalarına rağmen sıfırıyla değiştirdiler.
  • https://www.apple.com/tr/support/iphone5-battery/

şurdan baktığım zaman apple yetkili servis sağlayıcısından seçebilirsiniz felan diyor.bursada genpa diye bi yer çıkıyor onlarında değiştirme yetkisi varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.