Şimdi Ara

iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
4.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cihazımı 2. El aldım pasaport kayıtlı sim kilitli o2 uk geveyle kullanıyorum. Power tuşu değişim programına uygun fakat tuş sağlam gibi , pilde ise önceki sahibi daha önce Apple da ücretli değişim yapmış gözüküyor iade için başvurun linkinde hata çıkıyor. En iyisi appstore a danışmak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi 19a randevu aldım bakalım görelim.
  • Programa uygun olmuyanlarda bumu yaziyor ?

The serial number you entered is not eligible under this program because either:
    - It's not one of the serial numbers in the affected range
    - Our records show that your battery has already been replaced. If you paid for a battery replacement service, check with Apple to see if you are eligible for a refund.

• onkuba kullanıcısına yanıt
    benimki de ios 6 ydı açtığımda, korkup bakamıyorum uyku tuşu kapsamına tekrar giriyor mu acaba diye :)
  • umarım gittiğine değer uyku tuşu problemindeki gibi, mart 2015 e kadar zamanım var batarya komple bitmezse eğer, bu programla ilgili tecrübelerini de lütfen paylaş bizlerle, görüşmek üzere
  • hadi bakalım haberlerini bekliyoruz
  • Bugün randevusu olan var mı bu programdan faydalanmak için? Varsa sonucu bilmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: ziebart007

hadi bakalım haberlerini bekliyoruz

Bir arkadaşamızda pazar gidecekti. Bakalım nasıl bir sonuç alacak.
  • Tabii kardeş benim 100 dolarlık telefonuma 1000 dolar verseler bende aynı desteği sağlarım.
  • telefonu Amerika'dan alanlar olarak toplanıp california ya gidelim burada bize hayır yok :)
  • arkadaşlar randevuyu nasıl aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Pazar günü bende gideceğim hocam. Cihazım her 2 programada uyuyor. Sonucu yazarım mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcin1903

arkadaşlar randevuyu nasıl aldınız?

Googlea Genious bar yazınca ilk çıkan apple linkline tıklayın. Oradan rezervasyon yaptır diye bir seçenek var. Oradan alacaksınız. Randevu bulması çok zor oluyor. Tavsiyem sayfayı her 2 dkda bir yenileyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Pazar günü bende gideceğim hocam. Cihazım her 2 programada uyuyor. Sonucu yazarım mutlaka.

Cevanına beni eklemeyi unutma merak ediyorum. Olurda birşeyler söylemek gerekirse bilelim. Gerçi ben sıkıntılarımı anlatınca yardımcı olacaklardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Vay arkadas. Elin oglu 2 yillik telefona uctetsiz batarya degisimi veriyor, yine de yaranamiyor. İlla dudukleyecek ki bizim milletin hosuna gidecek.

Apple zaten alırken düdüklüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: burcin1903

arkadaşlar randevuyu nasıl aldınız?

Googlea Genious bar yazınca ilk çıkan apple linkline tıklayın. Oradan rezervasyon yaptır diye bir seçenek var. Oradan alacaksınız. Randevu bulması çok zor oluyor. Tavsiyem sayfayı her 2 dkda bir yenileyin.

Gece 1 gibi girdim 10-15 defa F5 yapmışımdır bir gün belirdi hemen seçtim devam dedim. Bir defada geçen gün 2-3 farklı saat çıktı hangi saat daha uygun olur diye düşündüm abartmıyorum 30saniye falan, seçtim ve bu randevu dolu dedi Ona göre görürseniz seçin ve hemen devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 29 Ağustos 2014; 13:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Vay arkadas. Elin oglu 2 yillik telefona uctetsiz batarya degisimi veriyor, yine de yaranamiyor. İlla dudukleyecek ki bizim milletin hosuna gidecek.

Apple zaten alırken düdüklüyor.

Kim düdüklemiyor mesela? :D

LG, G2 ile bir parmak bal çaldı sonra acısını G3 ile çıkardı. Samsung boynuz kulağı geçti misali 2.200 den ucuza amiral gemi vermiyor. Sony aynı, HTC hepsinden yahudi. Kim düdüklemiyor?
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Tam üzerine basmışsınız, işte: "fabrikadan sıfırlamış olarak gelen cihaz" eşittir REFURBISHED CİHAZ.

Dünya genelinde toplanan cihazlar üretim merkezlerine (bildiğim kadarı ile APPLE'ın Çin'de iPhone'ları fason olarak ürettirdiği iki ayrı Taiwan kökenli firmanın fabrikaları mevcut!..) gönderiliyor ve buralarda "sıfırlanıyor". Bu şekilde sıfırlanan cihazın seri numarası da haliyle aynı kalıyor. Eğer sıfırlanan cihaz (iPhone) Fransa'dan toplanmışsa, bu pekala daha sonrasında Türkiye'ye de gelebilir, Fransa'ya da Almanya'ya da!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

Tam üzerine basmışsınız, işte: "fabrikadan sıfırlamış olarak gelen cihaz" eşittir REFURBISHED CİHAZ.

Dünya genelinde toplanan cihazlar üretim merkezlerine (bildiğim kadarı ile APPLE'ın Çin'de iPhone'ları fason olarak ürettirdiği iki ayrı Taiwan kökenli firmanın fabrikaları mevcut!..) gönderiliyor ve buralarda "sıfırlanıyor". Bu şekilde sıfırlanan cihazın seri numarası da haliyle aynı kalıyor. Eğer sıfırlanan cihaz (iPhone) Fransa'dan toplanmışsa, bu pekala daha sonrasında Türkiye'ye de gelebilir, Fransa'ya da Almanya'ya da!

ben bunda bir sorun göremiyorum. Sonuçta her parçası değişen bir cihaz bana göre 0 cihazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

Bugün randevusu olan var mı bu programdan faydalanmak için? Varsa sonucu bilmek isterim

Saat 12:45'de Zorlu'daydım. Genius bar neredeyse boştu ve gelenler de başka işler için gelenlerdi!!!

Yani benim tahmin ettiğim gibi 3. Dünya Savaşı daha başlamamıştı!

Herhalde akşama gelenler olur ve hafta sonu işler iyice kızışır!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.