Bildirim
İPHONE 5 imi VERİP G2 ALMAYA DÜŞÜNÜYORUM KARARSIZIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
G2 nere iphone 5 nerde eşşekten inip ata binmeye benzer
Yanlız ön kamera iyi degil arka kamerda sıkıntılı. Boğuk ses sorunuda var bunları googlede araştır sonra al.
G3 bu sorunlardan arındırılmış bir cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısaca benim için foto video önemli degil dersen boğuk seste hatan hata degişen herzaman yaşanmayan bir durum.
Bunları kabul esersen on numara cihaz birisi çıksın desin bu sorunlar yok anlından öperim. Çünki sırf bu sıkıntılar yüzünden sattım g2 yi. G3 aldım.
Amma keşke satmasaydım bence bu sorunlar bu cihazı almayı engellemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 20 Aralık 2014; 18:44:48 >
Takas mi yapacaksin? Eğer öyle degilse yukarıdaki arkadaşın dediği gibi g3ü tercih edebilirsin. G2 kullanıyorum. Herhangi bir sorunum yok onu da belirteyim
Belki 5.1 ile bu sıkıntılar aşılır. Ama belki.
Takasla almayı düşünüyorum ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu srunlar yok ama opme -
Öpücrmohhhhh
g2 kullanıorum bır yıldır,memnunum
ıphonedan sonra buyuk ekrna keyfı bataryayla genıs takılmak androıdın serbestlıgı acısından kesınlıkle memnun olabılırısın,1 yıldır yuklenıyorum daha yarım sanıye kasma donma kararsızlık yasamadım ve androıd 5 te gelıyor onumuzdekı ay -
Niye herkes ezbere konuşuyor?
Lg g2 nin kamera vasatlığı donanımsal değil yazılımsaldır. Ben cloudy g3 rom kullanıyorum z1 den iyi çekiyor.
Ayrıca boğuk ses nasıl bişey ben anlayamadım 309 serisi var bende ne sararma ne kararma ne boğukluk hiçbişey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: bahattinkaras
Arkadaşlar iphone umu verip almayı düşünüyorum ama stabilite konusunda şüphelerim var.Ama şarj problemi ve ekran küçük olduğu için androide geçmek istiyorum ama kararsızım var.Görüşlerinizi almak istedim.Ne yapmalıyım
İphone 5 i ver şimdiden seneye bırakma çünkü ios 9 çıkınca 5 in hem piyasa değeri düşecek hemdd yavaşlayacak. Eylül 2015 e kadar sat ta isterden 3310 al.
Bence ver. Samsung kasar, android değil alınca sen de göreceksin.
Zaten isterse samsung olsun 10 saniyede rehberi açılsın günde 3 kere şarj etmektense kasa kasa kullanırdım. -
bende aynen bunu düşünüyorum.Şarj gerçekten çok sıkıntı -
kesinlikle geçmelisin insanlar apple'nin kölesi olmuş kutunun üzerinden fotoğraf kaldırmışlar millet iştee apple kalite markaa sadelik diye bir yerlerini yırtıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X