Şimdi Ara

iPhone 5 Kamera Ekranında Beliren Pembe Çizgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
17.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var ara ara çıkıyor çizgiler amerikadan geldi telefon bana napmak lazım çözüm bulan varmı daha fazla bozulmasından korkuyorum
  • Allah Allaaah maşallah benim telefonda hiç böyle şeyler yok
  • Bende de oluyor ara sıra.

• Telefonu alalı 3 ay bile olmadı. Ara ara kendini gösteriyor pembe çizgiler. Servise verirsem ve fark etmezlerse diye düşünüyorum ama denemeden bilemicem. Garanti Pegasus garanti. Başına bu sorun gelmiş olup da servise gönderen oldu mu? Telefonu 1 kez bile düşürmedim. 0 çiziksiz, kullanıcı hatası olmasına ihtimal bile vermiyorum.

iPhone 5 Kamera Ekranında Beliren Pembe Çizgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D1C05E1A1 -- 25 Temmuz 2013; 22:01:23 >

• @vasss Hocam servise götür diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasss

Telefonu alalı 3 ay bile olmadı. Ara ara kendini gösteriyor pembe çizgiler. Servise verirsem ve fark etmezlerse diye düşünüyorum ama denemeden bilemicem. Garanti Pegasus garanti. Başına bu sorun gelmiş olup da servise gönderen oldu mu? Telefonu 1 kez bile düşürmedim. 0 çiziksiz, kullanıcı hatası olmasına ihtimal bile vermiyorum.

Ayni durum bendede var hocam. Benim 5 ay oldu alali cizik dahi yok. Bakalim ne olaca:)

• İphone 4 forever şaka bir yani bende almaktan vazgectim cok uzucu bir durum

• Yarın Pegasus servisle telefonda konuşucam, muhakkak bu sorunla gelen cihaz olmuştur. Servise verirsem sizi de bilgilendiririm.
    Şimdiye kadar çoktan vermiştim de ara ara ortaya çıkıyor pembe çizikler. Şuan bir sorun yok mesela.
  • konuyu takip edıyordum çok şükür bende yok derken bugun ilk defa aynı sorun bende de oldu,sorun yaşayan arkadaslar varmı bi düzelme yoksa süreklı yaşamaya devam edıyormusunuZ.donma yapıyor pembeleşınce ekran bende.

• Aynı sıkıntı geçen hafta bende de peydah oldu.
    Gün boyu her kamerayı açtığımda neredeyse böyle pembelikler oldu
    Şu anda sıkıntı yok bir daha olmadı. Saturn den almıştım 3 ay falan oluyor yarın garantiye götüreceğim bakalım
    kameranın olduğu yerde sallayınca ses geliyor bakalım garantiden gelen cevaba göre yazarım buraya arkadaşlar.
    Cihazda hiç donma olmadı ama fotoğrafı ekiyordu, sadece ekrana gelen görüntü bu şekilde
    Garanti brightstar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dncruygun -- 1 Ağustos 2013; 22:48:19 >

• La bırakın almayın şu telefonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: dncruygun

Aynı sıkıntı geçen hafta bende de peydah oldu.
    Gün boyu her kamerayı açtığımda neredeyse böyle pembelikler oldu
    Şu anda sıkıntı yok bir daha olmadı. Saturn den almıştım 3 ay falan oluyor yarın garantiye götüreceğim bakalım
    kameranın olduğu yerde sallayınca ses geliyor bakalım garantiden gelen cevaba göre yazarım buraya arkadaşlar.
    Cihazda hiç donma olmadı ama fotoğrafı ekiyordu, sadece ekrana gelen görüntü bu şekilde
    Garanti brightstar

Sallayınca gelen ses titreşim motorunun sesi :) onun dışında olanlar bende de mevcut

• Bende de bu sorun mevcut.Apple soğutuyor kendinden git gide.
  • Arkadaşlar aynı sorun aldığım günden beri benim cihazda da mevcut. İlk zamanlar fazla göze çarpmıyordu ama artık videolarda filan çok sinir bozucu olmaya başladı.
    Cihazlarını garantiye götüren arkadaşlar sonuçlarını yazarsa çok memnun olucam. Duruma göre bayramdan sonra bende yollayabilirim garantiye.

Bu arada bende cihazı vatandan almıştım. Brightstar garantili. Daha önceden bu firma ile ilgili sorun yaşamış yada bilgisi olan bir arkadaş varmı ? Ayrıca cihazı vatan
    bilgisayaramı götürmeliyim yoksa bu firmayamı ?
  • Daha 6 aylik iphone 5 imde ayni sorunla bende karsilastim.Bence buyutulecek bir sorun degil kameranin uzerine hafifce baski uygulayarak ben sorunu cözdüm:) Sorunun kaynagi bence kamera connectorundeki ayaklarda oksitlenme veya soketin tam oturmamasi, yerinden oynamasi, yada fazla yer kaplamasin diye kucultulen connectorlerin pinlerinin birbirine temas etmesi. Bu problemi daha once iphone 4 de gordum ama bu problemin olusmasina sebeb olanda bendim cunki cihazin farkli bir problemini cözücem diye cok ince kıl gbi lehim tozlarinin kamera konnectorune yapismasi ve birbirine temas etmesini becermisim kamera aynen resimdeki gbi karisik renklerde cizgiler olusturuyodu ve cihazin donmasina kadar gidebiliyodu.

• Bende de aynı sorun var kamera geç açıyor ve ekran pempeleşiyor.telefonu garantiye göndersem değişim yaparlarmı ?
  • Cihazlarını garantiye yollayan arkadaşlar vardı ama daha hiç biri geri dönüş yapmadı foruma...
  • kardeş garantiye verdim şimdi büyük ihtimal değişim yaparlar dedi.15-20 gün içersinde gelir dedi
  • kamera arızalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.