Şimdi Ara

iPhone 5 Kamera Ekranında Beliren Pembe Çizgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
17.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyu açan arkadaş ile aynı sorunu bende yaşamaktayım.. Telefonu alalı 10-15 gün oldu ve dün gece saatlerin de instagram dan fotoğraf çekerken telefonun kamerasında pembe çizgiler oluştu. Telefonu AVEA'dan aldım ve hemen ertesi gün bayiye getirip garantiye gönderdim. Acaba bu işlem de telefonu yenisi ile değiştirirler mi? sonuçta benden kaynaklanan bir sorun değil..

Telefon Mobiltel garantili, bu şirket güvenilir mi? garanti konusunda iyiler mi.. daha önce duymadım.

iPhone 5 Kamera Ekranında Beliren Pembe Çizgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonŞaman -- 2 Şubat 2013; 23:54:52 >

• aynı sorun bende de oldu turkcellden altım telefonu. her zaman olmuyor. nadir oluyor. umarım sürekli yaşamam sorunu
  • Telefonun kendi kamerasında mı yoksa herhangi bir programla çekerken falan mi oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tele servis sonucu; CIHAZINIZDA FIZIKSEL HASAR TESPIT EDILMISTIR., SIKAYETINIZIN GIDERILMESI ICIN CIHAZINIZIN DEGISMESI, GEREKMEKTEDIR. DEGISIM BEDELI KDV DAHIL 1279 TL DIR., FIYATIN KABUL EDILMESI DURUMUNDA LUTFEN ONAY BILGISI, ILE BIRLIKTE CIHAZINIZI SERVISIMIZE GONDERINIZ., TAMIRSIZ IADE.

Telefon alçaktan yere düştü ve sol üst aleminyum kısmında 3-4 tane ufak göcükler oluştuğu için telefon direk olarak garanti dışı kaldı.. Var mı böyle bir şey arkadaşlar? ben telefonu kamerasından dolayı gönderiyorum adamlar orada biraz vuruk var diye direk garanti dışı yapıyorlar telefonu... Böyle garanti fırmasına yazıklar olsun.. istedikleri fiyatla ben 1 tane daha telefon alırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonŞaman -- 12 Şubat 2013; 18:00:38 >

• Yakında İstanbul'da gerçek Apple Store açılacak, o zamana kadar bu şekilde kullanın bence, eğer öyle bir imkan olursa orada değiştirirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sharingan Effect

Tele servis sonucu; CIHAZINIZDA FIZIKSEL HASAR TESPIT EDILMISTIR., SIKAYETINIZIN GIDERILMESI ICIN CIHAZINIZIN DEGISMESI, GEREKMEKTEDIR. DEGISIM BEDELI KDV DAHIL 1279 TL DIR., FIYATIN KABUL EDILMESI DURUMUNDA LUTFEN ONAY BILGISI, ILE BIRLIKTE CIHAZINIZI SERVISIMIZE GONDERINIZ., TAMIRSIZ IADE.

Telefon alçaktan yere düştü ve sol üst aleminyum kısmında 3-4 tane ufak göcükler oluştuğu için telefon direk olarak garanti dışı kaldı.. Var mı böyle bir şey arkadaşlar? ben telefonu kamerasından dolayı gönderiyorum adamlar orada biraz vuruk var diye direk garanti dışı yapıyorlar telefonu... Böyle garanti fırmasına yazıklar olsun.. istedikleri fiyatla ben 1 tane daha telefon alırım..

mahkemeye git bence, kamera sorunu var diye gonderip boyle gelseydi ben neler yapardim

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

şu konuları gördükçe allahtan 4s i satıp 5 almadım dıyorum,forumda ısrarla sorun yok bız aldık süper hepsı dedı kodu dıyenler cogunlukta ama forumda bıle bı dunya sorun yaşayan var

kendı msjımdan alıntı yapıyorum :) taylandda gıtmısken ucuz dıye aldım 4s i henuz satmadım bı sure 5 kullanıp sorunsuz olduguna emın oldugum zaman satarım ama cok şükür 1 hafta oldu sorun yok
  • @Sharingan Effect

hocam kesinlikle vermeyin parayı siz haklısınız ya değişim yapacaklar yada kamera sorunu düzeltip verecekler

tüketici mahkemesine gidin.
  • iyi akşamlar .dun amerikadan iphone 5 geldı gıttım turkcele nano sımkart taktrdım fln sonra arama geldı ahızeden ses gelmyordu.benım sesım gıdyr ancak ahızıden ses gelmyrdu bunun sebebi ne olabılır.dun ios gunceleme bolumunde yazmstm sormustum bazı arkdaslar kulaklık jelatın gıbı sebplerdn olablr dedıler ama ben pupaya gosterdm onlar gorunen bısı olmadını soledıler.bnde bugun gdıp genpaya verdım.olaya bakarmsnz okadar bekle sabret telefon gelsin bozuk cıksın.moralım ınanılmaz bozuk.sizce sebebı ne olablr.genpa guvenılr oldugu ıcn onlara verdım yapabılırler mı .lutfen cevap yazın Mustaga bey morlaım cok bozuk.. nolur biraz içimi rahatlacak birşeyler soyleyın yada acı gerçekelri...(((
  • hocam aynısı bende de oldu. donanımsal bir problem mi cihazın değişmesi mi gerekiyor? benim cihaz yurtdışından getirilme o nedenle garanti şansım da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkarabulut

selam
    cihazın inşallah garantilidir. aynı sorun bende de oldu. bursa genpa servise verdim ertesi gün yeni cihazla değişim yaptılar. yeni cihazda sorun yok...

Değişim cihazını kapalı kutu şeklinde mi veriyorlar?
    Yedek cihaz verdiler mi? Kullanmanız için.

Cevaplarsanız çok sevinirim.

• cihaz kendi kutusunda değil ama genpanın yaptırdığı özel bir kutuda jelatinli olarak teslim edildi. ikame cihaz vermediler ama 2 günde değişim tamamlandı. verdiğimin ertesi gün yeni cihaz bendeydi.
  • Teşekkür ederim

• İphone da cok fazla sorun var diyenler gidin samsung kullanin b.k atmayin bosuna...

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

İphone da cok fazla sorun var diyenler gidin samsung kullanin b.k atmayin bosuna...

?? Apple babanın mı hocam?
  • Beyler 1 milyon tanesinde 100 tanesinde olan sorun geri kalanında olmayabilir. Şans işi. Akıllı telefonlar çıktı çıkalı sanki problemler biraz daha garipleşmeye başladı. Arkadaşım 3 tane i5 getirdi taylanddan. hiçbir sorunu yok telefonların. türkiyeden alan arkadaşın telefonu aradabir donuyor. ben zamanında bir sony ericsson telefonu 5 kere değiştirttim. ondan sonraki telefonlarım zamanın pahalı telefonları olmasına rağmen hepsinde ya kasa sorunu ya da donanım sorunu vardı.
    sizin anlayacağınız çok pahalı cihazlar alıyorsanız biraz daha para çıkar üstüne garantili de alabilirsiniz. başlıktaki telefonda donanımsal sorun var ancak yurtdışından almış arkadaş sanırım. zor bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

İphone da cok fazla sorun var diyenler gidin samsung kullanin b.k atmayin bosuna...

?? Apple babanın mı hocam?

Cimlemin neresinde apple babamin gecti ben goremedim ?

• Cihaz arizali kardesin degismesi lazim kameranin

• https://www.youtube.com/watch?v=4hC015PYOnk

işte sorun bu arkadaşlar... bu arada cihaz şarja takılıyken daha sık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.turkanoglu -- 12 Mart 2013; 11:02:16 >
  • Bende de aynı problem oldu bugün, iki hafta önce de çekim yaparken başıma gelmişti. Ekranda farklı renklerde çizgiler beliriyordu fotoğraflardaki gibi.
    Telefonumu alalı 1 ay oldu, hiç düşürmedim ve kılıflı kullandım. Yani darbeyle olmadığını anlamış olduk.
    Migros'tan aldım Pegasus garantili. Pegasus garanti hakkında bilgisi olan yolu düşün var mı ?
    Servise vermek istiyorum ancak telefonu defalarca kurcalamama rağmen kamerasını yine de her şey normal. Servis baksa bile sorun yok diyip geri gönderebilir. Yardım bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.