Şimdi Ara

iPhone 5 Kamera Ekranında Beliren Pembe Çizgiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
17.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 46ede46

kardeş garantiye verdim şimdi büyük ihtimal değişim yaparlar dedi.15-20 gün içersinde gelir dedi

Kardeşim sonuca göre bizide bilgilendirirsin. Gerçi fazla rahatsız etmiyor arada çıkıyor pembe çizgiler ama
    değişim yapılıyorsa neden göndermeyelim.
  • Konuyu açan ve diğer arkadaşlarda son durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon elimde degil artik ama en son durum ayniydi. Sorun arada geliyor arada kayboluyor.
  • Arkadas bende bugun oldu cihazi alali 2 ay oldu. Amerikadan aldim ne yapacagim simdi?

• telefonu alıp tatile çıktık 3.gününde başladı.o esnada bir müzenin vitrinindeki tarihi eşyaları çekiyordum.aklıma hemen acaba kameranın çekmesini engelleyen bir sistemmi var diye geldi ama kafama takıldı.1 gün sonra bu seferde dönüş yolunda otobüsün içinde yapmaya başladı canım çok sıkıldı.internette yaptığım araştırmalarda floresan olan ortamlarda veya tasaruflu ampul kulanılan yerlerde bazen etkilenebildiği yazılmış.otobüste olmasıda geçtiğimiz yol üzerinde bir yüksek voltajdan kaynaklanan bir manyetik alan durumu olabilir.elektrikle ilgili bir şey olduğunu zanediyorum.aldığım yeri aradım ios7 yüklenince şikayetler arttı dedi.donanımsal bir arıza olsa sürekli yapması lazım diye düşünüyorum.3500 civarı fotoğraf çekmişim sadece 4 tanesinde bu olay oldu.inşallah sorunu birisi tam olarak çözerde burada paylaşır bizde aydınlanırız.
  • mustim71 M kullanıcısına yanıt
    İos 7 ile hiçbir alakası yok. Bunu söyleyen kişi bu konuda bilgi sahibi değilmiş. İos 7 ile gelen yavaşlık vb diğer sorunlar gibi bişey sanmış. Çünkü ios 7 yokken de benim gibi çok kişide arada çıkıyodu. Ayrıca manyetik hiçbir şey bulunmayan yerlerde de karşılaştığım oldu.

• ben iphone5'i 1750tl ye aldım.demekki ucuz etin yahnisi olmuyormuş.carefoursa dan almıştım 2 hafta evel hediye çekiyle beraber 1750tl'ye geldi.böylede bir sorun olunca acaba bunlar ayrı bir kanaldanmı geliyor defolu falanmıdır nedir anlamadım.iyiki bim'den iphone 5s almadım 2300tl.idi sınırlı sayıda varmış adamların bile haberi yoktu.
  • Benim kız arkadaşımın telefonunda da ara ara böyle saçmalıklar oluyor. Attığı fotoğrafların bazı yerlerinde renklenme var mesela.
  • ara sıra bende de oluyor. yazılımsal sanıyordum ben ama değilmiş sanırım.

30 kere kamerayı açsam 1-2 kez oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

iphone 5 için bu sorun kronik zaten...
    https://www.google.com.tr/search?q=iphone+5+mor&oq=iphone+5+mor&aqs=chrome..69i57j0l5.6296j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

Bu sorun mor sorunu değil. Koyulan ekran görüntülerine bakarsanız sorunun mor sorunundan daha ciddi olduğunu görürsünüz.

• Merhaba,

Benim telefonumda ki sorun devam ediyor. Servis sorun yok deyip geri gonderdi, elden goturup gozlerine sokucam artik surekli yapmaya basladi artik! Lanet olsun genpaya
     iPhone 5 Kamera Ekranında Beliren Pembe Çizgiler

• biz sorunla boğuşalım adamlar iphone 5'i bugün açtıkları resmi apple sitesinde sanki hiç öyle bir model yokmuş gibi davranıp 5s ve diğer serilerini satışa sunmuşlar.iyice dışlamışlar 5'i.pişman oldum aldığıma.
  • demin apple'ın sitesinden konuyla ilgili bildirim yaptım hemen aradılar.

sorunu anlattım böyle böyle dedim. ilk aldıgınızdan beri öyle mi dediler? bende ilk aldıgımda farketmemiştim 1-2 ay sonra ortaya çıkmaya başladı dedim. ios 7 den değil yani dedi konustugum kişi, yok hayır dedim. yeniden kurulum yaptınız mı dediler, evet dedim.

sorun o zaman donanımsal, malesef sadece şuan için yazılımsal sorunlara bakıyoruz donanımsal sorunlar için yılbaşına kadar beklemeniz gerekicek dediler.

bu arada konuştuğum kerem isimli biriydi, inanılmaz kibar ve nazik konusuyordu.
  • 3 haftalık bir aradan sonra tekrar o lanet çizgileri gördük.eşim aradı yine oldu dedi bende yakınlarında floresan lamba varmı dedim oda tavanda bir sürü var dedi işyerindeydi.floresan lambalar elektromanyetik alan oluşturuyorlar ondan oluyor tesadüf olamaz.tüm iphonelarda niye olmuyor derseniz bizdekiler donanımsal olarak daha hassas heralde.bazı internet sayfalarında çok ısındığı zaman bu tür ekran hatalarının olduğu yazılmış.
  • Arkadaşlar geçen sene ıraktan ıphone 5 getirdim.1,2 aydan beirde telefonumun kamerasında pembe mor siyah çizgiler çıkıyor.Ankaradaki appleın teknik servisine verdim telefonu garanti kapsamında dedi ve yapmak için aldı sizce telefonu yaparlar mı yoksa yenisi mi gelir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.