Şimdi Ara

iPhone 5 Kamera Ekranında Beliren Pembe Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
17.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5'imi yeni aldım ve daha önce hiç karşılaşmadığım bir sorun yaşıyorum.Kamerayı açtığımda ekranda pembe çizgiler belirip kayboluyor.Tam o anlarda çekebildiğim iki görüntüyü buraya koyuyorum bilgisi olan yardım edebilir mi?

Genelde yukarıdaki gibi bir görüntü beliriyor ama bir kere böyle bir görüntüyle karşılaştım ve hemen fotoğrafını yakaladım.

• selam
    cihazın inşallah garantilidir. aynı sorun bende de oldu. bursa genpa servise verdim ertesi gün yeni cihazla değişim yaptılar. yeni cihazda sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

Arkadaşlar iPhone 5'imi yeni aldım ve daha önce hiç karşılaşmadığım bir sorun yaşıyorum.Kamerayı açtığımda ekranda pembe çizgiler belirip kayboluyor.Tam o anlarda çekebildiğim iki görüntüyü buraya koyuyorum bilgisi olan yardım edebilir mi?

Genelde yukarıdaki gibi bir görüntü beliriyor ama bir kere böyle bir görüntüyle karşılaştım ve hemen fotoğrafını yakaladım.

Bu İphone 5'deki sorunlar ne böyle ya çevremdeki herkezin iphone 5'inde sorun var

• internette görüp kirletme çalışmaları filan diyoruz ama 1 tane yamulmuş iphone geldi
  • Aslinda telefonu kendim icin degil kiz arkadasim Gurcistandan aldim getirdim yani garantisi orda var ve geri goturemiyorum telefonu.İstanbulda apple store var dendi bana ama yokmus sanirim.Uluslararsi garanti icin apple store olmasi cok iyi olurdu.Bu konuda var mi bilginiz?

Bu arada ben android sever kullanirdim ama bu iphone 5 su sorunu disinda gercekten cok hosuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aslinda telefonu kendim icin degil kiz arkadasim Gurcistandan aldim getirdim yani garantisi orda var ve geri goturemiyorum telefonu.İstanbulda apple store var dendi bana ama yokmus sanirim.Uluslararsi garanti icin apple store olmasi cok iyi olurdu.Bu konuda var mi bilginiz?

Bu arada ben android sever kullanirdim ama bu iphone 5 su sorunu disinda gercekten cok hosuma gitti.

aman hocam, İstanbulda Apple Store yok ilk defa görüyorum böyle bir sorun, değiştirme imkanınız olsaydı keşke, donanımsal görünüyor.
  • Ne yapmam gerektiğini bilemedim. Resmi bir Apple yeri yoksa napabilirim ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Pembe piksel sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar iPhone 5'imi yeni aldım ve daha önce hiç karşılaşmadığım bir sorun yaşıyorum.Kamerayı açtığımda ekranda pembe çizgiler belirip kayboluyor.Tam o anlarda çekebildiğim iki görüntüyü buraya koyuyorum bilgisi olan yardım edebilir mi?

Merhaba
    64 gb lik beyaz modelini aldim internete baglanmama cekmeme isinma sorunlari vardi bugun bu pembe cizgi kamera da bana da oldu
    Daha once de iPhone 4 umu 6 kez degistirdim.
    Apple dan sogumaya basladim artik

• Cihazin apple da degisimini yaptirabilirim dusunurseniz

• Arkadaş telefonlardan yana hep sorun yaşadığım için ulan en kalitelisi neyse onu aliyim ios android farketmez dedim gittim iphone 5 aldım daha ne yapayım allah aşkına ya. Sorun yaşamamak için 3310 mu almak lazım apple ulan bu. Ne bu sorunlar anlamadım ki. Apple store olsa keşke en azından gider değişim yapardık ama o da yok. Böyle kullanıcaz artık napalım umarım başka sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironbird

Cihazin apple da degisimini yaptirabilirim dusunurseniz

Tesekkurler Ben degisimini sagladim
    Bu sekilde kullanicak degilim sonucta

• 3310 forever
  • şu konuları gördükçe allahtan 4s i satıp 5 almadım dıyorum,forumda ısrarla sorun yok bız aldık süper hepsı dedı kodu dıyenler cogunlukta ama forumda bıle bı dunya sorun yaşayan var
  • Aynı sorun bende de vardı, cihazı ilk açtığım zaman ilk olarak kameraya baktım, bende de bir kere oldu bu sorun dikine doğru sol taraf komple böyle oldu ama bir daha olmadı böyle birşey, sonra ışık sızması vardı garantiye verdim değiştirdiler.
  • Açıkçası şimdi uğraşıp değiştirmekten de korkuyorum çünkü bahsedilen diğer sorunlar yok bende, değiştirdikleri telefonda daha ciddi bir sorun olabilir.
    Bu arada pembe ışık sızması bende de var ama çok takılmıyorum buna.Dediğim gibi umarım başka sorun çıkarmaz bunlara razıyım.
  • neyse ki ben şimdiye kadar sorun yaşamadım maşşallah
  • Bende de aynı sorun bir kere oldu arkadaşlar

Ama bir daha denk gelmedim

Yukarıda ki arkadaş ışık sızması vardı demiş o nasıl anlaşılıyor bir bilgi verirmisiniz rica etsem
  • Selamlar
    Degistirdigim cihazin portu bozuk sarj aletini bazen gormuyo :)) bunu da degistiricem /;(

• Pembe ışık sızıntısını bu örnek fotoğraflara bakarak anlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Bende de aynı sorun bir kere oldu arkadaşlar

Ama bir daha denk gelmedim

Yukarıda ki arkadaş ışık sızması vardı demiş o nasıl anlaşılıyor bir bilgi verirmisiniz rica etsem

açtığım konuya göz atın derim:http://forum.donanimhaber.com/m_70021811/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70387553
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.