Şimdi Ara

iPhone 5 Kamerada Siyah Leke (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
32.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni korkutan telefonun kamerasını sökmek için tüm anakarta kadar parçalanması açıkcası türkiyedeki servislere güvenmiyorum telefon daha kaç aylık ki böyle sorunlar oluyor tamamen fabrika hatası değişmesi gerekir aslında ama genpa saolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

beni korkutan telefonun kamerasını sökmek için tüm anakarta kadar parçalanması açıkcası türkiyedeki servislere güvenmiyorum telefon daha kaç aylık ki böyle sorunlar oluyor tamamen fabrika hatası değişmesi gerekir aslında ama genpa saolsun

Genpa bana göre telefonun en önemli parçası olan ekranını bile değişim yapıyor.Çekincende haklısın eğer telefonu alalı 1 ay olmadıysa birebir değişim talep edebilirsin.Onun haricinde tamir edicez derlerse yapıcak birşeyin yok çünkü ben apple parça üretmiyor tamir vs istemiyorum desemde ürünü tamir etmeye yetkimiz var diyip ekran değişimi yaptılar.
    Edit teleserviceteki telefonum sonuçlanmış mutlu haber :)

iPhone 5 Kamerada Siyah Leke

• 10 iphone dan 8 inde var bu leke. sen yine şanslısın benimki kadar belli olmuyor. değişim yapıyorlar diye biliyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_71788766/f_//tm.htm#71834939
  • genpa temizledi ve geri verdi.
  • Geçmiş olsun,

Durum o kadar da kötü değil. Buradaki fanboy'lara pek bişey anlatamazsın, önceden de yazmıştım ve benimki gittikçe kötüleşiyor. Bir yere çarpma, düşürme yok. Böyle ufak bir leke ile başladı, şu en ortadaki ufak mor nokta. İlk o nokta sinirimi bozdu resmen, gıcık olmuştum. Sen misin gıcık olan dedi iphone ve bu son hali;

iPhone 5 Kamerada Siyah Leke

• sorun tekrar etti tekrar servise bıraktım değişim yapıldı yeni telefon ile.
  • Bende bugün aynı sorunlardan dolayı servise bıraktım. Bakalım değişim yapacaklarmı? Fotoğrafta ünitenin kapağında sıyah leke mevcut. lenste herhangi bir çizik leke toz yoktu.
     iPhone 5 Kamerada Siyah Leke iPhone 5 Kamerada Siyah Leke

• bendede toz var. ne yapcaz bilmiyorum..
    çok saçma yaw. ne işi var tozun orada...
  • Kardeş aynı şekilde aynı sorun benim iphone 5te de var.tamamen aynı şekilde diyebilirim hatta.ve benimki yurt dışı telefonu.İkinci el aldım. Sende şimdi bir gelişme var mı çözüm buldun mu ya da bana ne önerirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marl_ton

Kardeş aynı şekilde aynı sorun benim iphone 5te de var.tamamen aynı şekilde diyebilirim hatta.ve benimki yurt dışı telefonu.İkinci el aldım. Sende şimdi bir gelişme var mı çözüm buldun mu ya da bana ne önerirsin ?

Ayni sekilde devam ediyor sorun ve mor cizgiler artiyor. Care bulamadim ben :( benim telde yurtdisi, gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın. sanada geçmiş olsun. benim mor çizgiye bugün bi tane daha eklendi sanki... canım sıkılıyo bu duruma. eğer bi formül bulabilirsen beni de haberdar eder misin ? bende bulursam paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marl_ton

sağolasın. sanada geçmiş olsun. benim mor çizgiye bugün bi tane daha eklendi sanki... canım sıkılıyo bu duruma. eğer bi formül bulabilirsen beni de haberdar eder misin ? bende bulursam paylaşırım

Mutlaka haberdar ederim ama cozum galiba mercegin degismesi. Cogu iphone 5'de bu sorun hemen hemen ayni gunlerde basladi...

• Arkadaşlar leke sorunu çözülen var mı? Benim de cihaz y.dışı ve o lekelerden felaket derecede var.
  • ÇÖZÜM BENDE GELİNNN.....

aynı sorun bende de vardı sanırım kronik şimdi hem garantiye vermek istemiyorum hemde kendim sorunu halletmek istiyordum cihazın alttaki iki vidayı söktüm arkayı çıkardım ki bu garanti dışı bırakmaz ,daha sonra kamera merceğini mikrofiber bez ile iyice temizledim kamera lensi içinde pamuk ile bastırmadan sildim.daha sonra kasayı kapadım ilk günkü gibi oldu yani bir toz için servise verilmez zaten garanti dışıda bırakmıyor hatta daha sonra meraktan pili falan da sökmüştüm yine garanti dışı kalmadı çünkü birşey anlamadılar
  • Ne güzel hemen değiştirmişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

ÇÖZÜM BENDE GELİNNN.....

aynı sorun bende de vardı sanırım kronik şimdi hem garantiye vermek istemiyorum hemde kendim sorunu halletmek istiyordum cihazın alttaki iki vidayı söktüm arkayı çıkardım ki bu garanti dışı bırakmaz ,daha sonra kamera merceğini mikrofiber bez ile iyice temizledim kamera lensi içinde pamuk ile bastırmadan sildim.daha sonra kasayı kapadım ilk günkü gibi oldu yani bir toz için servise verilmez zaten garanti dışıda bırakmıyor hatta daha sonra meraktan pili falan da sökmüştüm yine garanti dışı kalmadı çünkü birşey anlamadılar

Hocam ben de aynısını yapcam. ebayden tornavida siparişi verdim. Ama seninki iphone 4s miydi ?
    5 lerdeki problemde lenslerin içinde olduğunu okumuştum, öyle bişey olursa temizlik şansı da kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Lord

quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

ÇÖZÜM BENDE GELİNNN.....

Hocam ben de aynısını yapcam. ebayden tornavida siparişi verdim. Ama seninki iphone 4s miydi ?
    5 lerdeki problemde lenslerin içinde olduğunu okumuştum, öyle bişey olursa temizlik şansı da kalmıyor.

imza malum 4 hocam ama dediğniz gibi lensin içindeyse o zaman kötü ama merçekte ise kolay ve birdahada toz girmedi vida olarak ph2 ile açtım yani yanlış hatırlamıyorsam

edit:pz1 miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 23 Temmuz 2013; 14:23:49 >

• ios 7 guncellemesi yaptıktan sonra oldu bu sorun bende.

nasıl çözeceğimi bilmiyorum hala.

tozdan olmadığı kesin. yada hoş tesadüf :)
  • Cihaz yurtdışı. Bendede bu problem türedi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.