Şimdi Ara

iPhone 5 Kamerada Siyah Leke (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
32.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ike

Cihaz yurtdışı. Bendede bu problem türedi.

Arkadaslar ayni sorun bende de basladi. Fakat bende siyah nokta degilde siyah bir cizik var gorunuyor. Iphone 5.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda bugün başlayan soruna bakın arkadaşlar. Ios 7 ye 3 hafta önce geçtim. Bu sabah fotodaki mor leke başladı. Arka kamera ile görünen bu mor leke zoom ile büyüyor. Vursam da sarssam da yeri ve şekli mikron değişmiyor. Cihaz yurtiçi ve brightstar garantili. 11 aylık bir cihaz. Ne yapmam gerekir?
     iPhone 5 Kamerada Siyah Leke iPhone 5 Kamerada Siyah Leke

• quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Benim telefonda bugün başlayan soruna bakın arkadaşlar. Ios 7 ye 3 hafta önce geçtim. Bu sabah fotodaki mor leke başladı. Arka kamera ile görünen bu mor leke zoom ile büyüyor. Vursam da sarssam da yeri ve şekli mikron değişmiyor. Cihaz yurtiçi ve brightstar garantili. 11 aylık bir cihaz. Ne yapmam gerekir?

hemen gönderin hocam gitsin yenisi gelsin uğraşmayın hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Benim telefonda bugün başlayan soruna bakın arkadaşlar. Ios 7 ye 3 hafta önce geçtim. Bu sabah fotodaki mor leke başladı. Arka kamera ile görünen bu mor leke zoom ile büyüyor. Vursam da sarssam da yeri ve şekli mikron değişmiyor. Cihaz yurtiçi ve brightstar garantili. 11 aylık bir cihaz. Ne yapmam gerekir?

hemen gönderin hocam gitsin yenisi gelsin uğraşmayın hiç

Temizleyip geri yollama ihtimalleri var mı
    Bir de bunun ios 7 den 2-3 hafta sonra başlaması tesadüf mü

• hocam sizin telefonu inceleyen servisciye kalmış birşey o genelde cihaz değişimi yapıyorlar direk, ios 7 den sonra başlaması ise %100 tesadüf emin olun çünkü benim ip5minde wifi entegresi bozuk ios 6da bozuldu 2 aylık telefon daha bir arkadaşımda ios 7ye geçti daha 2. gün onunda wifi entegresi bozuldu yani yeni işletim sisteminden değil hocam fabrikasal sıkıntılar özellikle iphone 5 te çok fazla çok sık sıkıntılı telefon çıkıyor benim gibi yurt dışından alırsanız heleki birde bu sıkıntıyla yaşamayıda öğreniyorsunuz :D artık iphone 5i var ama wifisi yok diye makara yapıyorlar bizle :D

@staroftheskies
  • Bahtsızlıkmı nedir telefon 1 aylık iken ölü pikselden değişti
    25 gün bekledim değişim cihazını.
    Şimdi mecbur yine yollayacağız. Garanti yurtiçinden alınanlarda 2 yıldı sanırım.
    Neyse ki teleservice güven verdi o dönemki görüşmelerde.
    Peki siyah kasada dökülmeler var. Bunu değişim sebebi kabul ederler mi?

• Bu konuyla ilgili deneyimi olan var mı

• yurt dışı cihazda sıkıntı yaşayanlar ne yaptılar ? var mı bi gelişme konuyla ilgili ?
  • up. gelişme var mı
  • Aynı sorun bende de var. Garantiye versem değişim yaparlar mı 1 haftalık telefon
  • PEKİ BEN NAPIYIM :(

iPhone 5 Kamerada Siyah Leke
  • Geçmiş olsun hemen gönderin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kameranın iç kısmında mürekkep lekesi gibi bişey çıktı bununla ilgili ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_203

Arkadaşlar kameranın iç kısmında mürekkep lekesi gibi bişey çıktı bununla ilgili ne yapmalıyım?

bu lensteki toz servisten değişim talep edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellbutcher00096 -- 3 Temmuz 2014; 13:37:59 >

• Bende çok daha belirgin var, kamerada toz olmasından kaynaklanıyor. Ben artık lensi göremiyorum tozdan ancak o zaman ortaya çıktılar :D Temizletince belki geçerler bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

işte benimde sorunum şu ki eğer lens değişecekse değişsin istemiyorum pek 2 aylık telefon sonuçta açılsın istemiyorum nasıl yapabilirim servisle pazarlık?

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

işte benimde sorunum şu ki eğer lens değişecekse değişsin istemiyorum pek 2 aylık telefon sonuçta açılsın istemiyorum nasıl yapabilirim servisle pazarlık?

Genpa'nın açma yetkisi yok diye biliyorum. yanlış mı biliyorum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz genpa garantisinde diyor arkadaş
  • 5s de ayni dorun mevcut fakat daha onceki surumde yoktu bu yani yoz degil siyah ustte paylasilan resimlerdeki gibi ve nedense daha once arkadaslarimda yasadi bu sorunu bircok modelde hemen hemen var vede ayni sekilde benzer noktada cok ilginc umarim toz yada donanimsaldir eger yazilimsalsa affedilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Geçmiş olsun,

Durum o kadar da kötü değil. Buradaki fanboy'lara pek bişey anlatamazsın, önceden de yazmıştım ve benimki gittikçe kötüleşiyor. Bir yere çarpma, düşürme yok. Böyle ufak bir leke ile başladı, şu en ortadaki ufak mor nokta. İlk o nokta sinirimi bozdu resmen, gıcık olmuştum. Sen misin gıcık olan dedi iphone ve bu son hali;

iPhone 5 Kamerada Siyah Leke

Bizdede aynısı oldu vatana verdik cihaz değişip geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.