Şimdi Ara

iphone 5 kilitli ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum.telefonu şarja takıyorum.5-10 dk geçtikten sonra telefonun kilidini açmaya çalıştığımda slayt kaymıyo.tuş kilidini açamıyorum telefon donuyor.ilk başlarda çok sorun etmedim alalı 2 hafta oldu zaten.ama son 2 şarjdır çok kafama takıyorum insana koyuyo tabi 2 milyar verdikten sonra böyle şeyler yaşamak.yardımcı olabilecek biri var mı har harbi üzülüyom yani

• quote:

Orijinalden alıntı: manip

arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum.telefonu şarja takıyorum.5-10 dk geçtikten sonra telefonun kilidini açmaya çalıştığımda slayt kaymıyo.tuş kilidini açamıyorum telefon donuyor.ilk başlarda çok sorun etmedim alalı 2 hafta oldu zaten.ama son 2 şarjdır çok kafama takıyorum insana koyuyo tabi 2 milyar verdikten sonra böyle şeyler yaşamak.yardımcı olabilecek biri var mı har harbi üzülüyom yani

Dediğiniz şey dokunmatiğin hiç bir şekilde çalışmaması mı? Kamera bile mi açılmıyor sağdaki tuştan, eğer öyleyse ilk defa duydum ve servise gitmeli, yani aldığınız yere götürün bence. Veya iade edin.
  • evet dokunmatik hiç çalışmıyor.hele yarım saat falan geçsin ben açmaya çalışıyım telefonu mümkünatı yok açılmıyor.mecbur şarjdan çıkarıp öyle açıyorum kilidi
  • quote:

evet dokunmatik hiç çalışmıyor.hele yarım saat falan geçsin ben açmaya çalışıyım telefonu mümkünatı yok açılmıyor.mecbur şarjdan çıkarıp öyle açıyorum kilidi

Dostum aldığın yere götür durumu anlat bence. Değişim talep et.
  • Öncelikle cihazı restore edin sorun devam ederse ya cihazda ya da şarj aletinizde sorun var.
    Üçüncü parti şarj cihazları genelde dokunmatiği kilitler
  • Kilitli ekranlarda ki o problem benim kullandığım cihazlarda mevcut ama tek bende değil çevremde ki insanlarda da bu sıkıntı mevcut.hatta bazen aramalarda kaydıramadığım için meşgule atmak zorunda kalıyorum cvp veremeyince
  • hah şafak kardeşim ben telefonu bimeksten aldım şarj adaptörü kutunun dışında ambalajlanmış şekildeydi.öle hiç orjinal bi mal gibi durmuyo.bugün uğriycam aldığım yere.oh be içim bi nebze olsun rahatladı bi tek bende değilmş sorun.olmadı apple yetkili servisten paraya kıyıp adaptör alcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 PM Ekran sorunları
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hah şafak kardeşim ben telefonu bimeksten aldım şarj adaptörü kutunun dışında ambalajlanmış şekildeydi.öle hiç orjinal bi mal gibi durmuyo.bugün uğriycam aldığım yere.oh be içim bi nebze olsun rahatladı bi tek bende değilmş sorun.olmadı apple yetkili servisten paraya kıyıp adaptör alcam

Adaptörden olması muhtemel bilgisayardaki usb girişinden şarj ederken denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

hah şafak kardeşim ben telefonu bimeksten aldım şarj adaptörü kutunun dışında ambalajlanmış şekildeydi.öle hiç orjinal bi mal gibi durmuyo.bugün uğriycam aldığım yere.oh be içim bi nebze olsun rahatladı bi tek bende değilmş sorun.olmadı apple yetkili servisten paraya kıyıp adaptör alcam

Adaptörden olması muhtemel bilgisayardaki usb girişinden şarj ederken denemelisin.

bir dahaki şarjda onu yapcam.ya da 4si olan arkadaşımdan adaptör alcam.gelişmeleri tekrar yazarım
  • Dostum ben öyle bir şey yaşamıyorm ama bilgisayardan şarjın sorunu çözeceğine inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Dostum ben öyle bir şey yaşamıyorm ama bilgisayardan şarjın sorunu çözeceğine inanıyorum.

telefonu alırken adaptör kutunun dışında ambalajlıydı.ve 5 liralık şarj aleti adaptörlerine benziyor.umarım bilgisayar bu işi çözer
  • Dostum bende adaptör kullanıyorm seneler öncesinden babannem lerden kalma bir radyo nun adaptörü vardı küçük deniyim dedim gayet güzel adaptörden olabilirde ama farklı şeylerde olabilir :(

• Aynısı bana oldu. Adaptörü değiştir. Düzelir!! Aynısı bana oldu. Kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Aynısı bana oldu. Adaptörü değiştir. Düzelir!! Aynısı bana oldu. Kesin çözüm

dostum orjinal mi aldın yoksa kaliteli herhangi bi adaptör olur mu
  • Adaptör orjinal olsun. Bende kaliteli vardı ama orjinal değildi. Sizdeki sorunun aynısı oluştu bendede.Yeni orjinal şarj cihazı aldım.Düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Adaptör orjinal olsun. Bende kaliteli vardı ama orjinal değildi. Sizdeki sorunun aynısı oluştu bendede.Yeni orjinal şarj cihazı aldım.Düzeldi.

çok süper acayip moralim düzeldi.çünkü ben telefonu iade etmeyi düşünüyodum iyi oldu çok da iyi oldu :D çok saol birader
  • arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim.gerek bilgisayardan gerek 4s'in adaptörüyle yaptığım şarjlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım.ayrıca bugün bimekse şikayetimi bildirme fırsatım oldu.güzel ilgilendiler.sıkıntıyı merkeze bildirececeklermiş.bana da büyük ihtimal orijinal şarj vereceklermiş
  • Ben de iphone 5 i ingiltereden aldım. Buradaki prizlere uymuyor diye 10 liraya adaptör aldım. Aynı sorunla karsılastım. Bu sorun telefona zarar veri mi acaba? Çözüm olarak orjinal ingiliz tipi prize dönüştürücü olsak sıkıntı olur mu? Çünkü orjinal adaptörler pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprcn

Ben de iphone 5 i ingiltereden aldım. Buradaki prizlere uymuyor diye 10 liraya adaptör aldım. Aynı sorunla karsılastım. Bu sorun telefona zarar veri mi acaba? Çözüm olarak orjinal ingiliz tipi prize dönüştürücü olsak sıkıntı olur mu? Çünkü orjinal adaptörler pahalı.

İngiltereden aldıgın sarjı türkiyede ki prizlere uygun hale getiren ceviriciler var yani sarjın 3 girişli onu ikiye ceviren aparatı alırsan iki lira galiba orjindl aletin ucuna takarak onu kullan sahte sarjlar da o sorun oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geceleriişgören -- 21 Mart 2013; 12:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

quote:

Orijinalden alıntı: brkprcn

Ben de iphone 5 i ingiltereden aldım. Buradaki prizlere uymuyor diye 10 liraya adaptör aldım. Aynı sorunla karsılastım. Bu sorun telefona zarar veri mi acaba? Çözüm olarak orjinal ingiliz tipi prize dönüştürücü olsak sıkıntı olur mu? Çünkü orjinal adaptörler pahalı.

İngiltereden aldıgın sarjı türkiyede ki prizlere uygun hale getiren ceviriciler var yani sarjın 3 girişli onu ikiye ceviren aparatı alırsan iki lira galiba orjindl aletin ucuna takarak onu kullan sahte sarjlar da o sorun oluyor

Anladım. Sıkıntı çıkmaz diyorsunuz çevirici ile. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.