Şimdi Ara

iPhone 5 Kulaklığın Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
59.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi. Gittigidiyordan bir kulaklık alacağım %100 orjinal filan diyorlar ama fiyatları uygun gibi gözüküyor birçok yere göre. Kulaklığın orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Yardımcı olacak herkese tesekkür ederim :)

• dostum kablosunda çok küçük olarak designed by apple in california assembled in china yazıyor bu orjinal olduğu anlamına gelir başka türlü bilmiyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyak_37

dostum kablosunda çok küçük olarak designed by apple in california assembled in china yazıyor bu orjinal olduğu anlamına gelir başka türlü bilmiyorum valla

hocam yeni cihazlarda bunu kaldırmışlar açtığım cihazların son gelenlerinde bu yazı yok sadece usb kablosunda yazıyor şuan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Ocak 2013; 18:45:49 >
  • Yorumlar için teşekkürler.
    Yok mu bir ayırt edici özellik bilen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyJoker

Yorumlar için teşekkürler.
    Yok mu bir ayırt edici özellik bilen :)

İnternetten alirken ayiramazsiniz. Fiyatiyla ve saticinin sozuyle ne kadar oluyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrofon tuslarina zor basiliyorsa sahtedir.Kulakligin icindeki o siyah kapak gibi sey basildiginda cikiyorsa sahtedir.Baska turlu anlasilmaz.Ayrica abd fiyati 30 dolar urunun 70 Tl'dan asagi satilmasindada birsey vardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • link atarsaniz satici ile ilgili bilgimiz vardir belki hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gittigidiyordaki kulakların %99'u sahte.

distribütör ürünü alın.
  • kulaklıgı kulagınıza takıp dinlemeden anlayamayacagınız ürünler çok, ben çinden öyle ürünler geitiriyorum ki görünüşte hicbir fark yok ses kalitesinden anlaşılıyor.
  • ben satiyorum hocam gg uzerinden fiyati 90 tl orjinal apple poseti acilmamis pm lutfen

• r10'da bir abim satıyor ben oradan aldım zaten orjinal kutusuyla gönderiyor 70'e mi ne almıştım, dilersen yardımcı olurum :)
  • Eearpods için konuşuyorsanız bence almayın kulağa tam oturmuyor kulakta geziyor bence o parayı kesinlikle hak etmiyor.
  • Orjinal - Fake
     iPhone 5 Kulaklığın Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? iPhone 5 Kulaklığın Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? iPhone 5 Kulaklığın Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? iPhone 5 Kulaklığın Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? iPhone 5 Kulaklığın Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

• quote:

Mikrofon tuslarina zor basiliyorsa sahtedir.Kulakligin icindeki o siyah kapak gibi sey basildiginda cikiyorsa sahtedir.Baska turlu anlasilmaz.Ayrica abd fiyati 30 dolar urunun 70 Tl'dan asagi satilmasindada birsey vardir.

Hepsiburada kumandalı iphone 5 kulaklığını 35 tl'ye satıyor, bu nasıl oluyor?

http://www.hepsiburada.com/liste/apple-kumandali-ve-mikrofonlu-kulaklik-kutusuz/productDetails.aspx?productId=telkulappip4&categoryId=16117

sahte olabilir mi ürün ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolhandluke

quote:

Mikrofon tuslarina zor basiliyorsa sahtedir.Kulakligin icindeki o siyah kapak gibi sey basildiginda cikiyorsa sahtedir.Baska turlu anlasilmaz.Ayrica abd fiyati 30 dolar urunun 70 Tl'dan asagi satilmasindada birsey vardir.

Hepsiburada kumandalı iphone 5 kulaklığını 35 tl'ye satıyor, bu nasıl oluyor?

http://www.hepsiburada.com/liste/apple-kumandali-ve-mikrofonlu-kulaklik-kutusuz/productDetails.aspx?productId=telkulappip4&categoryId=16117

sahte olabilir mi ürün ?

%100 çakma 3. nesil ipod shuffleda kumanda kullanılamaz diyor yalan orjinallerde kullanılır

• iboocum kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse bu nasıl bir yüzsüzlük Apple kulaklık diye satıyorlar ürünü.

Fakat şu da var:

http://store.apple.com/us/question/answers/product/MD827LL/A/will-these-earpods-fit-my-3rd-generation-ipod-shuffle/QXXTDHXJPP2KU9TP7

Apple'ın resmi sitesinde de iphone 5 kulaklığının kumandası 3. nesil ipodlara uymaz diye cevaplamışlar bir kullanıcının sorusunu.
  • quote:

Eğer öyleyse bu nasıl bir yüzsüzlük Apple kulaklık diye satıyorlar ürünü.

Fakat şu da var:

http://store.apple.com/us/question/answers/product/MD827LL/A/will-these-earpods-fit-my-3rd-generation-ipod-shuffle/QXXTDHXJPP2KU9TP7

Apple'ın resmi sitesinde de iphone 5 kulaklığının kumandası 3. nesil ipodlara uymaz diye cevaplamışlar bir kullanıcının sorusunu.

ilk verdiğiniz link earpods kulaklık değil hocam eski nesil kulaklık benim 3. nesil ipod shuffle'ımda mecbur kumanda ile kullanılcak tuş yok zaten başka ama yeni nesil shuffle'larda earpods çıkmadığı için uyumlu yapmamışlardır

• iboocum kullanıcısına yanıt
    evet şimdi amazondan iki ürünü de inceleyince anladım,

hepsiburada eski versiyon apple kulaklığını 35 tl'ye satıyor, şu aşağıdaki:

http://www.amazon.com/Apple-Earphones-Remote-Mic-VERSION/dp/B001NABJ56/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1374697426&sr=8-2&keywords=apple+earphones

amazondaki kullanıcı yorumları genelde bu ürünün tedarikçisinin tokatçı olduğunu, sahte ürün sattığını söylüyor.

Muhtemelen hepsiburada'nın tedarikçiside aynı veya benzer bir sahte ürünü satıyor.

• quote:

evet şimdi amazondan iki ürünü de inceleyince anladım,

hepsiburada eski versiyon apple kulaklığını 35 tl'ye satıyor, şu aşağıdaki:

http://www.amazon.com/Apple-Earphones-Remote-Mic-VERSION/dp/B001NABJ56/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1374697426&sr=8-2&keywords=apple+earphones

amazondaki kullanıcı yorumları genelde bu ürünün tedarikçisinin tokatçı olduğunu, sahte ürün sattığını söylüyor.

Muhtemelen hepsiburada'nın tedarikçiside aynı veya benzer bir sahte ürünü satıyor.

apple turkiyeye store acmadan duzelmiycek boyle kandirmacalar cakma urunleri orjinal diye satmalar falan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.