Şimdi Ara

İPHONE 5 KULAKLIK HATASI ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler herkese arkadaşlar telefonumu ikinci el 2ay önce aldım aldıktan 5gün sonra tatile gittim ve tatilden 1hafta sonra telefonumda apple logosu çıktı neyse onu yaptırdım adam bu telefon tamir görmüş dedi aklımda o kaldı şimdi ise bir problemim var telefondan müzik açtıgım zaman cok rahat şekilde müzik dinleyebiliyor tuş seslerini duyabiliyorum ve telefon çalıyor fakat kulaklığı taktığım zaman ses akustik geliyor orta tuşuna bastığım zaman net geliyor basılı tutmam gerekiyor satan adam beni bir güzel kazıkladı verdiği kulaklıktada temassızlık var eskiden normal dinleyebiliyordum müziği artık kulaklığın tekide gitti ses kısma ve açma tuşunun arasına sigara paketinin tapdk kağıdını koyup kullanıyordum arkadaşlarımın kulaklığıyla deniyorum yine olmuyor bir tane orjinal iphone kulaklığı buldum hiç bir sıkıntısı yok ondada basılı tutmam gerekiyor bunun çözümü nedir?

• Bence telefonu tamir edenden kaynaklanan bir problem olmuş da olabilir, nereden bilebilirsiniz ki adamın bu telefon tamir görmüş deyip kendisinin cihaza zarar verdiğini? Eğer İstanbul'da iseniz forumda ki Kenbu nickli abimize danışabilirsiniz. Kendisi yardımcı olacaktır. @kenbu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam yazılımsal bir problem halletti yapabilceği birşey olcağını sanmıyorum telefonum kilitlenmişti açtı yani basit birşey
  • Kulaklık soketi ile ilgili bir probleme benziyor.Mikrofonu olmuyan bir kulaklıkla deneme yapın sorunsuz çalıyorsa kulaklık soketi bozuk demektir.

• bLind kullanıcısına yanıt
    yarın mikrofonsuz bir kulaklık ile denicem teşekkürler
  • Birde lightning girişinin, hoparlorü, mikrofonun, kulaklık girişinin ve home butonunun bağlı olduğu bir parça var telefonda birde onu değiştitip falan deneyin, belki düzelir. Sonuçta denemekten zarar gelmez

• GÜNCEL YARDIM LÜTFEN!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.