Şimdi Ara

iPhone 5, kutusundan çizikleriyle birlikte çıktı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
14.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay başında bende alıcam,bakıcam çizik varmı diye ,varsa iade ederim yoksa alır giderim.Bunu devlet meselesi haline getirmek nedendir anlamıyorum.Ve bu çizikleri alıcaklardan çok andorid işletim sistemini kullanan insanlar önemsiyor.Asıl bana ilginç gelen nokta bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: heawen

Arada 1000 1500 tl fark var muhabbeti bile ne kadar yanlı bakış acısı olduğu acıkca ortada zahmet edip acıp amerikada fiyatlarına bakarsanız arada fark fiyat farkı yok bakmayın şu an 3000 tl uyanıklar ilk getirip parsayı toplama niyetindeler kısa sürede normal 2000 tl civarına inecektir 3gs 4 şu anda 4s kullanıyorum 5 gelsin fiyatı normale indiğinde onuda alıcam çizilirse çizilsin benlemi yaşıycak kullanaccağım 2 yıl bile değil bu gün 200.000 tl lik araba alıyosun otoparkta bi bakıyosun çizilmiş. Samsungçu samsun alsın ki değeri en çok düşen telefon markasıdır kim ne derse desin. Ben yine iphone 5 alıcam paşa paşa kullanıcam.

Valla size şaşıyorum. Bu sefer ti ye almak için değil gerçekten çok şaşkınım.

2000 lira bir telefona vereceksin, kutudan bir sürü sorunlarla çıkacak. Ama siz yine de "Apple yaptıktan sonra çizik olsa ne, zaten çizilecek" diyeceksiniz.

Bu lafınızdan sonra "Para kolay kazanılmıyor" lafı benim için daha bir anlam kazandı. Ama sanırım sizin için bir anlamı yok.

Paranız değerli olsa "Hop kardeşim. Ben 2000 lirayı kolay kazanmıyorum. 2000 lira verip çizikli ve bir sürü sorunlu cihaz almak paramla rezil olmaktır" derdiniz.

iphone 5 kutusundan çiziklerle çıktı tamam bu rezilliktir.yeni aldığın gıcır gıcır bir telefon nasıl olurda böyle ikinci el gibi çıkar rezilliğin daneskası ama bunu yazarsın buraya olur biter.arkadaşım sen ezdikçe eziyorsun konuyu sen ezdikçede millet senle uğraşmaya başlıyor.bir kere yaz,insanları uyarma görevini yerine getir olsun bitsin.daha uzatmanın manası ne.rezillik dediğin şeyi tüm firmalar yapıyor.nokia n8 çıkardı amanda ne güzel kamerası var diye alan aldı birde baktıki kamerasında parlama sorunu var(gerçi o sorunuda biz çözdük o ayrı)
    mesela samsung galaxy s2 de iki türlü kamera modülü kullanılmış biri sony marka(milletin gözünü boyamak için)biride fujitsu.
    sorunlu olan telefonlarda s5k3h2yx kamera modulu bulunuyor. auto-focus problemi, olması gerekenden düşük fps'de video kaydı ve objektif ortasında pembe renkli hafif bir gölgelenme sorunu var.
    buyur bakalım sen önce sony kamera modülüyle çıkar s2 yi sonrada haber vermeden fujitsuyla değiştir üretimini.mesela benim s2 dede fujitsu olan takılı.al sana rezillik.
    daha bu tür rezillikler uzar gider.başlığı açılır,bizler yazarız ve biter.bence dahada ezmenin hiç manası yok.
    iphone 5 kutusundan çiziklerle çıktı....bu kadar.alan alır almayan almaz.

Şişirdikçe şişiriyorlar, ben de ezdikçe eziyorum.
    Peki niye eziyorum?

Bak sen dedin: S2 de kamera problemi çıktı diye.
    iPhone4 te anten problemi çıktı. O kadar ezdik mi? Hayır.

iPhone5 ile ne çıktı?

Ne çıkmadı ki:

Kamera,
    Çizik,
    Sıkışan güç kablosu,
    Mor renk zımbırtısı,
    Rezil Apple haritaları,
    Bunca rezilliğe rağmen bir de 3300 lira fiyat. (Sonradan 2300 e düşer en fazla)

Hadi bunlar çıksa ve Apple özür dilese derim tamam. Bir sürü hata yapmış, bir de kazık fiyattan satmış ama efendi gibi özür dilemiş.

Peki Apple ne demiş? Özür mü? Yoo. Demiş ki: Çizikler olması normaldir.

Aynısını antende de demişti: Niye o şekilde tutup konuşuyorsunuz ki? diye..

Ben niye bu kadar dalga geçiyorum söyleyeyim mi?

Çünkü 1 tane değil ki, dalga geçilecek bir sürü şeyi var.
    Hadi onu da geçtim, kendi malını alan tüketicisine saygısı yok. Niye öyle tutuyormuşlar, çizikler normalmiş.
    Terbiyesizler. Sanki küçük dağları onlar yaratmışlar.

İşte bu yüzden dalga geçilecek bir şirket Apple.
    Samsung a dava açıp onu bunu mahkemeye verip harcadıkları zamanı sorunsuz telefon yapmaya harcasalar adam gibi cihaz yaparlar, şu an 2 milyon değil, 20 milyon önsipariş almış olurlardı...

• İyi de alan razı veren razı, sana ne be?
    Yaw efendilikten anlamıyorsun, uyarıdan anlamıyorsun, dalga geçilmekten ve rencide olmaktan da anlamıyorsun! Sırf şu konuda kimbilir kaç tane içeriği aynı mesajın var. Umarım yaşın küçüktür de cahilliğindendir. Yok bir de yaşın da büyükse bence ambulans çağır
  • Bu savaş bitmek bilmez arkadaş.
  • Türkiyeden iphone 5 almak saçmalığın daniskası.
  • Tamam bak şimdi niye öyle söylüyorum.

Diyelim ki 2 kişi var telefon alacak. Birisi ayda 5000 lira kazanıyor ama diğeri ise ayda 1000 lira kazanıyor.

1. adam geldi ve sen ona dedin ki iPhone 5 var kardeşim. 2000 lira. Adam aldı gitti.

Sonra 2. adam geliyor. Ve bakıyorsun ki fazla para kazanan bir adam değil.

Hemen çıkartıyorsun iPhone 5 i. Ve diyorsun ki fiyat 5000 lira.

Saçma sapan bir şey değil mi? Hadi bırak aynı fiyata almalarını 5000 lira kazanan adamın daha rahat ödeme gücü var.
    Normalde o 5000 liraya alsa bir sıkıntı olmaz.

Ama sen gidip fakir olan adamdan daha çok para istiyorsun.

Peki neden bu örneği verdim.

Yazması uzun sürüyor. Bir altta açıklıyorum. Şu Fringe i bitireyim de. Yarım kaldı.

• beyler fazla kafa yormaya gerek yok 3000 veren kendi cebinden verir veremeyende konuşur durur bu doğanın maalesef kanunu güçlü olan zayıfı yer ayrıca adamlar bir vertu telefona 10000 euro veriyor tagheuer marka telefona 5000 kron veriyor yani bu keyif işi görgüsüzlük hava değil bence benimde gelirim neticesinde bende belki alırım tabi 2000 seviyelerine gelirse 3300 seviyeleri bana uygun değil telefonları seviyorum ondan seven insan zaten alır böyle düşünürsek kavga dövüş de olmaz aramızda
  • applenin suçu yok ki millet takık...bu kadar eleştiriye bu kadar satış...pes...
  • Ya zaten durdan da çüşten de anlamayan adama diyecek lafım yok. Zaten de blokladım seni ama maalesef diğer seni rencide edenler alıntı yaptığından görüyorum mesajlarını. Adamı her başlıkta 10 kişi rencide ediyor ama durmuyor adam. Arsızlıkta son nokta. Umarım bir gün iphone alabilirsin de bu komplekslerin de biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Türkiyeden iphone 5 almak saçmalığın daniskası.

Yurtdışından getirtmek makul ama bir problem oldu mu çatt herşey tozpembe. Hemde şu çizik olaylarından sonra korkuyorum artık.
  • ben bunu artık kesinlikle anladım iphone bunları bilnçli yapıyor sanırım insan ne kadar sorunlu sağlığa zararlı şey varsa dahada inatla kullanıyor en basit örnek sigara ne kadar genç varsa bile bile dahada özenerek sigaraya başlıyor şimdi bakıyorum iphone 4 cihazda anten sorunu 4s benim cihazda kulaklık sorunu kendilinden kapanma sensör sorunu iphone 5 dökülme çizik mor kamera daha neler neler bakıyorum tüm dünya forumları bunu konuşuyor buda reklam demek kötü iyi farketmiyor reklam reklamdır adamlar gerçekten işi biliyor bunun sayesinde adam almayacağı varsada gidip 5 alası geliyor action yaşamak için bile alanlar var acaba benimkide çizik çıkarmı kamera morarırmı kızarırmı yani bu bence kaliteli bir strateji yoksa siz dünyanın milyar dolarını kazanan bir şirketin en 20000 telefonu kalite kontrol araştırmaları sonucu incelemeden kutu yaparak satacağını bana iddda bile etmesin yada kalite kontrol sürecinde çizik telefonu büyük ceo patronun boşver oğlum young kutula gitsin öylede satar böylede demeyeceğini iyi biliyoruz bu benim aklımdaki kuşkuları artırıyor varmıdır böyle düşünenler

• taze b...ka sinek cok konar derler ya onun gibi birsey olmali bu tartismalar. Kim neyi almis kim ne satmis herkes kendi derdine yansin
    Bir telefon muhabbetiyle ustunluk saglamaya calisanlarin yazilarini okudukca sasiriyorum ha iphone ha galaxy ha nokia ne farkeder herkes kendi ihtiyacini karsilicayacak cihazi aldiktan sonra ooo kotu bu iyi demenin anlamida manasida yok isteyen istedigini kullanir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek ay los angeles'a gidicem apple store'a ugrayacagim iphone 5 unlocked varsa alicam ama kutuyu actirip kontrol etçem cizik varsa almam gözü karartıp samsung galaxy 3 alirim böyle rezillik olmaz iphone 4'ü sattim iphone 5 almak için ama bu çizik skandalı çıktı. Herhalde dünya tarihinde görulmemiştir böyle sıfır ürünün kutusundan çizikli çıkması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

iPhone 5 - Samsung Galaxy S3 Darbe testi http://videonuz.ensonhaber.com/izle/iphone-5-samsung-galaxy-s3-darbe-testi

arkadaşlar bu kişi merhum steve bari rahat uyu

• Cihazimi az once aldim cizik mizik yok beyler tas gibi masallah inanmayin boyle seylere

• 2600 tl ver çizik çıksın yoh yaaa

• iphonedo'nun aldığı iphone 5'i de gördünüz mü? onun incelemesi feci halde iphone'un içler açısı olduğunu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

iphonedo'nun aldığı iphone 5'i de gördünüz mü? onun incelemesi feci halde iphone'un içler açısı olduğunu gösteriyor.

Sonra silmiş geçmiş ama. Hatta şuan mükemmel bir iphone 5 ile karşı karşıyayız demişti. Bazı çizikler kalmış onlarda gözle zor görülüyormuş.

09:57

http://www.youtube.com/watch?v=b6JnkhCUF6g&feature=plcp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Ekim 2012; 0:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

iphonedo'nun aldığı iphone 5'i de gördünüz mü? onun incelemesi feci halde iphone'un içler açısı olduğunu gösteriyor.

Sonra silmiş geçmiş ama. Hatta şuan mükemmel bir iphone 5 ile karşı karşıyayız demişti. Bazı çizikler kalmış onlarda gözle zor görülüyormuş.

09:57

http://www.youtube.com/watch?v=b6JnkhCUF6g&feature=plcp

sen aldın mi bu arada? benim kasanın kenarında da ufak tefek iphonedo gibi izler mevcut ama göze batan cinste değil merak ettim sen aldiysan seninki nasıl? bu arada silipte geçmediği kısımlar var hani arka tarafını çevirdiği kısımda bariz geçmemiş video sonunda zaten açıklıyor dediğin gibi en iyi olarak tanıtıyor ama elimdekinden korkmadim desem yalan olur.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.