Şimdi Ara

iPhone 5, kutusundan çizikleriyle birlikte çıktı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
14.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Sürün apple hak ediyorsun

+2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Hiçbişe olmaz 1 sonraki partiden çiziksizini alırsınız. Kabını takar kullanırsınız bu kadar basit.

iphone ve kap. Gercekten herhangi bir kilifin icinde telefonun butun ergonomisi gidiyor. Seffaf kilif var ama kab asla kullaanmam. Tasarim guzelligi kayboluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Komik olan olay şu;

Burada Apple'ye bu hatasından dolayı topa tutanların hepsi bir gün iPhone sahibi olacak.

Puaahhhh. İlk iPhone 2007 yılında çıktı. O zamandan beri duyduğumuz bir efsanedir bu laf...

Fakat malesef olmayacak bir şey. Neden olduğunu söyleyeyim mi.

Aynı fiyatın yarı fiyatına daha iyi bir cihaz varken niye iPhone sahibi olayım ki?

Bedava iPhone5 verseler, yemin billah ediyorum, kutusunu dahi açmam, merak ta etmem, hemen gider bir tane Opmitus G falan alırım.
    Üzerine de 500 ile 1000 lira arası para kalır...

Onla da gider yedek batarya alırım. Siz Çizikli, Kamerasında pembe renk parlamaları olan, ışık sızdıran, güç kablosu sıkışıp kalan telefonunuzla piliniz bitip ortada kalırken
    ben mis gibi işime bakarım....

E ama hala devam ediyorsunuz yahu.

1-Herhangi birinin "iphone kullan" diye ısrar ettiğini sanmıyorum.
    2-Kimse bedava iphone 5 vermez size, emin olabilirsiniz.
    3-Gidip ne alırsanız alın; ister batarya alın, ister Optimus G alın da yeter ki Apple başlıklarında durmadan dinlenmeden saçmalamayı bırakın yahu.
    Ego tatmini ya da kompleksinizi rica ederim artık başka yollarla giderin. Araştırma ve yenilik okumak için forumlara giren, hiçbir marka veya sistemin fanı olmayan bir kullanıcı olarak bıktım her Apple başlığında sizin saçmalamalarınızı okumaktan yahu
    Size göre en iyi sistem ve telefon sizin ki veya herhangi bir telefon olabilir, ama emin olun ki bu tarzınız küfür yemenizden ve kendinizi küçük düşürmenizden başka bir şeye yaramaz. Herkes zaten biliyor iphone 5 in artılarını eksilerini. Sizin yazdıklarınız da bir kişinin bile düşüncesini değiştirmez, emin olun!!! Kendinizin de yazdığı gibi: SİZ İŞİNİZE BAKIN ARTIK!!!!!!!

• yurtdışındaki kaliteli mobile forumlarını takip edenler bilir ki iOS & Android tartışmaları tatlı sert geçmektedir ve 1 elin 5 parmağını geçmez.. bizimkilerin hayatta kendi komplekslerini ve egolarını tatmin ettikleri tek alan burası olunca (hele birde yaş ortalaması 15 civarı) bu tip şeyler gayet normal oluyor!! kaç tane Android kullanan arkadaşım var, 1 tanesi ile bu kadar bayağı muhabetlerin içerisine girmedik..

he he diyip geçiştiricen bunları!!! ha aranızda 3 - 5 tane adam akıllı konuşmasını bilen yok mu? tabiiki var! ama onlarda ö.m ile konuşuyor! buraya gelip ergen sivilcesi gibi patlamıyorlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

Hangi Apple ürününü alırsam hiç şaşmayan bir kuralım vardır ve herzaman haklı çıkmışımdır:

"Farklı Bir ürün modeli/kasası çıkardıklarında en azından 2. parti üretime girene kadar bekle!"

benim de kuralim apple urun cikarir cikarmaz satin al kullan sonra yeni urun cikinca eskisini sat yenisini al, ikinci el piyasasi oldukca iyi zarar etmiyorsun ki fazla. ayrica iphone 5 i eline almadan nasil bekleyeceksin 1 sene boyunca iphone 5s ciksin diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vugur

quote:

Hangi Apple ürününü alırsam hiç şaşmayan bir kuralım vardır ve herzaman haklı çıkmışımdır:

"Farklı Bir ürün modeli/kasası çıkardıklarında en azından 2. parti üretime girene kadar bekle!"

benim de kuralim apple urun cikarir cikarmaz satin al kullan sonra yeni urun cikinca eskisini sat yenisini al, ikinci el piyasasi oldukca iyi zarar etmiyorsun ki fazla. ayrica iphone 5 i eline almadan nasil bekleyeceksin 1 sene boyunca iphone 5s ciksin diye?

ikinci modeli değil, ikinci seriyi bekliyorum

Ayrıca Merak etme, daha türkieyde iphone yokken, forumda da iphone ile ilgili konu başlığı bile yokken iphone2g sahibiydim

Bu durum aynı şekilde ilk aldığım beyaz macbook tada geçerli oldu. İlk çıkan beyaz macbook larda sararma problemi vardı, sonraki serilerde bu hata düzeltildi.

Ayrıca iPhone5'i türkiyede çıkar çıkmaz almayı planlıyorum, ama gelecek haberlere göre 5-6 ay bekleyip yeni partinin gelmesini de bekleyebilirim, zaten ilk tanıtımlarında genelde bütün üretilen iphone lar birkaç günde türeniyor, sonra insanlardan gelen geri dönüşlere göre hatalarını düzeltebiliyorlar (Hernekadar benim iphone4 'ümde bu hata ile karşılaşmamış olsam daanten şekli değişen iphone4 gibi. )

• Galaxy s3 alıyorum 4 ü satıyorum:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vugur

quote:

ikinci modeli değil, ikinci seriyi bekliyorum

Ayrıca Merak etme, daha türkieyde iphone yokken, forumda da iphone ile ilgili konu başlığı bile yokken iphone2g sahibiydim

Bu durum aynı şekilde ilk aldığım beyaz macbook tada geçerli oldu. İlk çıkan beyaz macbook larda sararma problemi vardı, sonraki serilerde bu hata düzeltildi.

Ayrıca iPhone5'i türkiyede çıkar çıkmaz almayı planlıyorum, ama gelecek haberlere göre 5-6 ay bekleyip yeni partinin gelmesini de bekleyebilirim, zaten ilk tanıtımlarında genelde bütün üretilen iphone lar birkaç günde türeniyor, sonra insanlardan gelen geri dönüşlere göre hatalarını düzeltebiliyorlar (Hernekadar benim iphone4 'ümde bu hata ile karşılaşmamış olsam daanten şekli değişen iphone4 gibi. )

kesinlikle katılıyorum. hangi marka olursa olsun hemen atlamamak lazım yeni çıkan bir cihaza. en azından 2. partiyi beklemek gerek.

Donanım da yazılım gibidir fakat donanımın betası olmuyor maalesef ki son kullanıcıya sunup test ettiresin. Sonuçta kul yapısı bunlarda, gökten inmiyor. Elbette testlerden geçiyor ama asıl ve kesin sorunlar sadece son kullanıcıya ulaştığında ortaya çıkar. Nasıl yazılımlar ilk çıktığında kusursuz olmuyorsa donanımda aynen öyle. Yazılımların güncelleme almasına benzetebiliriz bu yeni parti üretimleri.

• Biz ne diyoruz bu değişik ne gösteriyor yahu
    Yahu komün olarak birbirinizi korumanız güzel de önce bir yazılanı oku, sonra anlamaya çalış sonra cevap ver. Apple'cılar da anasayfa haberi diye tüm android haberlerine girip bok mu atsın o zaman. Hay Allah'ım yahu, tüm değişikler burada valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi competan4 -- 28 Eylül 2012; 12:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Komik olan olay şu;

Burada Apple'ye bu hatasından dolayı topa tutanların hepsi bir gün iPhone sahibi olacak.

marsda yaşıyorsun sanırım?
  • Fandroitler tam apaçi ! iPhone5 i çekemiyorlar ezikleniyorlar! Saldrilar bachlamış gene!

• 4s sonrasi galaxy note kullaniyorum ve apple yazilim sirketinin bundan sonra yapacagi sacmaliklarida umursamiyorum. Yazilim sirketi donanimi cinli kolelere yaptirirsa olacagi buydu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Fandroitler tam apaçi ! iPhone5 i çekemiyorlar ezikleniyorlar! Saldrilar bachlamış gene!

İyi de niye veya neyini çekemesinler ki?

Çok özel bir şey yapılmış olur. Şahane ekranı olur. Fiyatı çok uygun olur ama özellikleri dehşet iyidir. Çekemezler anlarım.

Ama aynı maliyetle 1500 liraya satılan bir telefonu almak varken aynı maliyetle üretilip 3000 liraya satılan bir telefonu almamak niye tercih veya kazıklanmamak olmuyor da çekememek oluyor ki?

Tercih meselesi demediniz mi? Dediniz.

İşte biz de aklımızı kullanıyor ve aynı fiyata üretilmiş, şahane özellikleri olan başka telefonları yarı fiyatına alıyoruz. Bu da bizim tercihimiz.
    Siz de gidin, aynı maliyetle üretilen telefona 2 kat fazla para verin. Bu da sizin tercihiniz. Paranız bolsa verin yani.

Yazacaktım ki

aklıma sizin telefonda muhteşem bir özellik olduğu ve o özelliğin Android'li hiçbir telefonda olmadığı geldi.

O yüzden o parayı sonuna kadar hak ediyordur. O konuda sizinle samimiyetle hemfikirim yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: alaz1903

anlata anlata bitirilemeyen malzeme kalitesi :))

iphone 5 ile apple resmen kendi ayağına sıktı.

iphone kullanıcılarının samsung'a karşı tek savundukları nokta apple'ın harware'e abanmak yerine stabil bir os yapması, samsung'un işlemci ve gpu ile show yaptığı idi. ama şu anda apple aynı politikayı güttü. iphone 5 ile gelen hiç bir yenilik yok. sadce daha hızlı işlemci, daha iyi grafik hızlandırıcı. kime göre: tabi ki iphone 4s e göre.

en çok övündükleri konu olan ios ise hiçbir yenilik getirmediği gibi, getirdiği yenilikler tam fiyasko oldu (maps).

şimdi sorarım 4s sahibinin 5'e geçişini gerektiren nedir. hiçbir şey! çünkü iphone 5 ile yapıp da 4s le yapamayacağınız hiçbir şey yok.

son olarak malzeme kalitesi de döküldü. aliminyum'un en kolay çizilen, ve aşınan metallerden biri olduğunu nasıl düşünemediler anlam veremiyorum. iphone 5 in store'larda demo olarak kullanılanlarının bile aşınıp çizildiği görüldü.

Galaxy S 3 ile yapılıpta Galaxy S'in yapamadığı nedir peki?Galaxy Ace bile yapar hatta çoğu şeyi.

• alirken kimsede bakmamismi telefonda cizik var diye muhah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada 1000 1500 tl fark var muhabbeti bile ne kadar yanlı bakış acısı olduğu acıkca ortada zahmet edip acıp amerikada fiyatlarına bakarsanız arada fark fiyat farkı yok bakmayın şu an 3000 tl uyanıklar ilk getirip parsayı toplama niyetindeler kısa sürede normal 2000 tl civarına inecektir 3gs 4 şu anda 4s kullanıyorum 5 gelsin fiyatı normale indiğinde onuda alıcam çizilirse çizilsin benlemi yaşıycak kullanaccağım 2 yıl bile değil bu gün 200.000 tl lik araba alıyosun otoparkta bi bakıyosun çizilmiş. Samsungçu samsun alsın ki değeri en çok düşen telefon markasıdır kim ne derse desin. Ben yine iphone 5 alıcam paşa paşa kullanıcam.
  • rakip firmalar telefonlarını suda test eder,telefonu yere atar hiç bişe olmaz gel görki elmada daha kutuyu açmadan çizikler olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

Arada 1000 1500 tl fark var muhabbeti bile ne kadar yanlı bakış acısı olduğu acıkca ortada zahmet edip acıp amerikada fiyatlarına bakarsanız arada fark fiyat farkı yok bakmayın şu an 3000 tl uyanıklar ilk getirip parsayı toplama niyetindeler kısa sürede normal 2000 tl civarına inecektir 3gs 4 şu anda 4s kullanıyorum 5 gelsin fiyatı normale indiğinde onuda alıcam çizilirse çizilsin benlemi yaşıycak kullanaccağım 2 yıl bile değil bu gün 200.000 tl lik araba alıyosun otoparkta bi bakıyosun çizilmiş. Samsungçu samsun alsın ki değeri en çok düşen telefon markasıdır kim ne derse desin. Ben yine iphone 5 alıcam paşa paşa kullanıcam.

Valla size şaşıyorum. Bu sefer ti ye almak için değil gerçekten çok şaşkınım.

2000 lira bir telefona vereceksin, kutudan bir sürü sorunlarla çıkacak. Ama siz yine de "Apple yaptıktan sonra çizik olsa ne, zaten çizilecek" diyeceksiniz.

Bu lafınızdan sonra "Para kolay kazanılmıyor" lafı benim için daha bir anlam kazandı. Ama sanırım sizin için bir anlamı yok.

Paranız değerli olsa "Hop kardeşim. Ben 2000 lirayı kolay kazanmıyorum. 2000 lira verip çizikli ve bir sürü sorunlu cihaz almak paramla rezil olmaktır" derdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: heawen

Arada 1000 1500 tl fark var muhabbeti bile ne kadar yanlı bakış acısı olduğu acıkca ortada zahmet edip acıp amerikada fiyatlarına bakarsanız arada fark fiyat farkı yok bakmayın şu an 3000 tl uyanıklar ilk getirip parsayı toplama niyetindeler kısa sürede normal 2000 tl civarına inecektir 3gs 4 şu anda 4s kullanıyorum 5 gelsin fiyatı normale indiğinde onuda alıcam çizilirse çizilsin benlemi yaşıycak kullanaccağım 2 yıl bile değil bu gün 200.000 tl lik araba alıyosun otoparkta bi bakıyosun çizilmiş. Samsungçu samsun alsın ki değeri en çok düşen telefon markasıdır kim ne derse desin. Ben yine iphone 5 alıcam paşa paşa kullanıcam.

Valla size şaşıyorum. Bu sefer ti ye almak için değil gerçekten çok şaşkınım.

2000 lira bir telefona vereceksin, kutudan bir sürü sorunlarla çıkacak. Ama siz yine de "Apple yaptıktan sonra çizik olsa ne, zaten çizilecek" diyeceksiniz.

Bu lafınızdan sonra "Para kolay kazanılmıyor" lafı benim için daha bir anlam kazandı. Ama sanırım sizin için bir anlamı yok.

Paranız değerli olsa "Hop kardeşim. Ben 2000 lirayı kolay kazanmıyorum. 2000 lira verip çizikli ve bir sürü sorunlu cihaz almak paramla rezil olmaktır" derdiniz.

iphone 5 kutusundan çiziklerle çıktı tamam bu rezilliktir.yeni aldığın gıcır gıcır bir telefon nasıl olurda böyle ikinci el gibi çıkar rezilliğin daneskası ama bunu yazarsın buraya olur biter.arkadaşım sen ezdikçe eziyorsun konuyu sen ezdikçede millet senle uğraşmaya başlıyor.bir kere yaz,insanları uyarma görevini yerine getir olsun bitsin.daha uzatmanın manası ne.rezillik dediğin şeyi tüm firmalar yapıyor.nokia n8 çıkardı amanda ne güzel kamerası var diye alan aldı birde baktıki kamerasında parlama sorunu var(gerçi o sorunuda biz çözdük o ayrı)
    mesela samsung galaxy s2 de iki türlü kamera modülü kullanılmış biri sony marka(milletin gözünü boyamak için)biride fujitsu.
    sorunlu olan telefonlarda s5k3h2yx kamera modulu bulunuyor. auto-focus problemi, olması gerekenden düşük fps'de video kaydı ve objektif ortasında pembe renkli hafif bir gölgelenme sorunu var.
    buyur bakalım sen önce sony kamera modülüyle çıkar s2 yi sonrada haber vermeden fujitsuyla değiştir üretimini.mesela benim s2 dede fujitsu olan takılı.al sana rezillik.
    daha bu tür rezillikler uzar gider.başlığı açılır,bizler yazarız ve biter.bence dahada ezmenin hiç manası yok.
    iphone 5 kutusundan çiziklerle çıktı....bu kadar.alan alır almayan almaz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.