Şimdi Ara

iPhone 5, kutusundan çizikleriyle birlikte çıktı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
14.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

iphonedo'nun aldığı iphone 5'i de gördünüz mü? onun incelemesi feci halde iphone'un içler açısı olduğunu gösteriyor.

Sonra silmiş geçmiş ama. Hatta şuan mükemmel bir iphone 5 ile karşı karşıyayız demişti. Bazı çizikler kalmış onlarda gözle zor görülüyormuş.

09:57

http://www.youtube.com/watch?v=b6JnkhCUF6g&feature=plcp

sen aldın mi bu arada? benim kasanın kenarında da ufak tefek iphonedo gibi izler mevcut ama göze batan cinste değil merak ettim sen aldiysan seninki nasıl? bu arada silipte geçmediği kısımlar var hani arka tarafını çevirdiği kısımda bariz geçmemiş video sonunda zaten açıklıyor dediğin gibi en iyi olarak tanıtıyor ama elimdekinden korkmadim desem yalan olur.

Perşembe gelecek benim cihazlar.

• Babam kendi iphone5 ini düşürdü anında boya kalktı, altta köşede olduğu için gözükmüyor ama oraya bakınca çok kötü, bu kadar adilik olmaz.4 de daha sağlam yandaki metal kısım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iphonedo'nun aldığı iphone 5'i de gördünüz mü? onun incelemesi feci halde iphone'un içler açısı olduğunu gösteriyor.

Sonra silmiş geçmiş ama. Hatta şuan mükemmel bir iphone 5 ile karşı karşıyayız demişti. Bazı çizikler kalmış onlarda gözle zor görülüyormuş.

09:57

http://www.youtube.com/watch?v=b6JnkhCUF6g&feature=plcp

sen aldın mi bu arada? benim kasanın kenarında da ufak tefek iphonedo gibi izler mevcut ama göze batan cinste değil merak ettim sen aldiysan seninki nasıl? bu arada silipte geçmediği kısımlar var hani arka tarafını çevirdiği kısımda bariz geçmemiş video sonunda zaten açıklıyor dediğin gibi en iyi olarak tanıtıyor ama elimdekinden korkmadim desem yalan olur.

Perşembe gelecek benim cihazlar.

şimdiden hayırlı olsun, bende yakın çekim yapan bir kamera bulursam resimle yerini gösteririm ama ahım şahım bir şey yok bakalım göz bebeğiniz gibi bakıyoruz, zaten satmam gerekiyor one x+ için beklemedeyim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Babam kendi iphone5 ini düşürdü anında boya kalktı, altta köşede olduğu için gözükmüyor ama oraya bakınca çok kötü, bu kadar adilik olmaz.4 de daha sağlam yandaki metal kısım.

Öne arkaya jelatin takmak bir şey değil de; İşin kötüsü ,metal kısmı kapatmak için ya wrapsol gibi yanları da kapatan koruyucular alacağız ya da bumper, kılıflı kullanacağız.
  • Ben aldım, yanlar çok dandikmiş, önceden önlem alın ,

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-iphone-5-ultra-elastik-seffaf-kilif-3film-64770345

Eger iphone alıyorsanız mutlaka bunlardam kullanın.diğer kılıflar güzelliğini kapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 2 Ekim 2012; 0:33:42 >
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-iphone-5-ultra-elastik-seffaf-kilif-3film-64770345

Eger iphone alıyorsanız mutlaka bunlardam kullanın.diğer kılıflar güzelliğini kapıyor.

Hocam linki önceden atsaydın keşke, öbürünü boşa aldık gibi oldu. Neyse köşede bulunsun.

Bundan da alıyorum şimdi o zaman.

Edit: Aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Ekim 2012; 0:40:08 >

• quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-iphone-5-ultra-elastik-seffaf-kilif-3film-64770345

Hocam linki önceden atsaydın keşke, öbürünü boşa aldık gibi oldu. Neyse köşede bulunsun.

Bundan da alıyorum şimdi o zaman.

Edit: Aldım.

Hocam boşver için gitmesin sonra 2000 lira verip 20 liradan birşey olmaz.

• kılıf arayısında olanlara önereceğim kılıf:http://www.iphonecaze.com/iphone-5-zero5-ultra-thin-cases.html

0.5 mm inceliğinde ben siparişi verdim beklemedeyim.
  • Kisin almayi dusunuyordum galiba ikinci kez dusunecem

• Hala bu telefona bu kadar para verecek olan arkadaşlar benimle irtibata geçsin Almanya'dan 3 adet getirteceğim!!

• ip4 ten s2 ye geçiş yaptım ikisindende çok memnundum ama s2 daha güzel geldi şimdi 5 alcaktım ama bu kadar sorun yazılan bir telefon alınmaz gibi geliyor ben çok titiz bir adamımdır soyulmaya çizilmeye hiç gelemem arabamın kapısındaki ufak bir çizik için bile komple kapıyı boyatmışlığım vardır o yüzden değişik bir deneyim olması açısından lumia 920 deniycem gibi görünüyor
  • 1 haftayi doldurdum.

Teknoloji ve sanatin kesistigi nokta diyebilirim.

Cizilme olayi her telefon kadar bende suan nokta yok mesela ekra n koruyucumu taktim gayet iyi aran telefonla :)

Eksileri : batarya her akilli telefon gbi 1 gun cikariyor. 2 gun cikarsa daha iyidi.
    Alet efsane tipi inceligi filan kullanirken birinin gozu kalicak diye rahatca cikarip kullanamiyorum.
    Imessage olayi tam kolpa watsapp kullanin

• Konudaki mesajların hepsini okumadım ama büyük kısmını okudum herkes ayrı ayrı mesajlar yazmıs sitem etmiş herkes kendince haklı olabilir ama şunu bir türlü çözemedim yahu apple zorlamı satıyor zorlamı mesaj yazdırıp hakkında konuşturuyor beğenmiyorsanız,eziliyorsa,çiziliyorsa,boyası kalkıyorsa ve kutudan çizik çıkıyorsa almazsınız ilgilenmezsiniz olur biter.
    Sonuçta apple'ın yaptığı cihaz bu.
    Bu ve benzeri konulara mesaj atanların %98'i nin de iphone kullanmamış android fanboyu olduğuda bir aşikar nedir bu düşmanlık oldum olası çözemiyorum google,samsung,apple size maaşmı ödüyor şunu diyinde bilek bizde nasiplenek.
    Beğenmediğiniz yerlere burduğunuz cihaz satış rekorları kırıyor orasıda ayrı bir mevzu tabi size göre alanların hepsi zengindir züppedir hava atmak için almıştır aptaldır vs vs bırakın böyle boş mevzulara beğenen beğendiğini alır sizde ihtiyacınızı göreni beğendiğinizi alın kullanın kimseyi karalamayın.

Ha şimdi biri çıkar o kadar para verdim kutudan çizik çıktı der çözümü basit gidersin değiştirirsin apple diğer şirketler gibi çamura yatmaz alır yenisini verir sorgusuz sualsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 2 Ekim 2012; 16:55:28 >

• Tamam haklısın düşmanlığa gerek yok ama iphone bugün bir prestij aracı haline geldi, bir çok insan durumu müsait olmasa dahi şartlarını zorlayarak iphone sahibi oluyor, sadece toplumda bir yer edinebilmek için. Bu bana çok acınası geliyor. Oysa bir S3 daha düşük fiyata çok daha fazlasını vaad ediyor.

• ULAN APPLE BU ADAMLAR BİLE SENİN KADAR İNANILMAZ MUHTEŞEM ÜBER MALZEME KALİTESİ DİYE BAĞIRMADILAR

Demek ki yapan yapıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 2 Ekim 2012; 19:01:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

ULAN APPLE BU ADAMLAR BİLE SENİN KADAR İNANILMAZ MUHTEŞEM ÜBER MALZEME KALİTESİ DİYE BAĞIRMADILAR

Demek ki yapan yapıyormuş

Olay bdur yani

• cizikli cihazlari apple geri almayi kabul ediyorsa ben sorun etmem

gercekten malzeme kalitesi en lerde olan bir cihaz iphone

samsung kesin ajan sizdirip makineleri bozmustur
  • 2 gün önce aldım birine çizik mizik yok.

• http://tr5.in/yjM burada kutu aclımı vdeıosu var ve hıcbir cizikte yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.