Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iphone 5 Lcd+dokunmatik komple ekran Satın Al 22 Haziran 2016 15:04 1 1 Iphone 5 Lcd+dokunmatik komple ekran Urun sifirdir. Denenip kutuya geri konulmustur. %100 sorunsuz calisir durumda lcd cercevesi, lcd ekrani, dokunmatigi ile komple kapak... Kirilan ekrandan selfie kameranizi ve yuvarlak dugmenizi urune takip kullananilirsiniz Urunden kendim icin 2 adet aldim, birini kullandim biri yedekte. Magaza degilim dolayisiyla siyahi varmi yada montaji yapiyormusunuz diye sormayiniz. takas yok bana gelen fiyati budur aynen satiyorum. Son ve tek fiyattir, takas, pazarlik mesajlarina cvp vermiyorum Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 95 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung S5 - G900F- Snapdragon - 16gb - Sorunsuz 500tl LeEco Le 2 X520 3GB 32GB Snapdragon 652 / 650TL Iphone 5 Lcd+dokunmatik komple ekran ZOPO ZP980 C2 C3 Dokunmatik Ekran Paneli - Digitizer - Siyah