Şimdi Ara

İphone 5 mi 4s mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
13.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Kesinlikle 4s tercih ederdim. Çok daha sağlam çünkü ve hızı da gayet yeterli.

bende 4s i almak isterdim ama ben şöyle bi 4 sene falan kullanmak istiyorum.ileride 4s sıkıntı yaratır bana
  • Beyaz cizilmiyor deniyor ama bi turlu isinamadim.siyah cok daha $ik duruyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s diyorum kullaniyorum tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emreaydin93

quote:

bende 4s i almak isterdim ama ben şöyle bi 4 sene falan kullanmak istiyorum.ileride 4s sıkıntı yaratır bana

4 sene zor kullanırsınız pili zaten 2 senede ölüyor. Ben genelde 2 sene garantisi bitmeden satar değiştiririm telefonu hem değerini çok kaybetmez hem garantisiz telefon kullanmamış olurum hem de özellikleri yenilenmiş olur. Siz bilirsiniz yine de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

4 sene zor kullanırsınız pili zaten 2 senede ölüyor. Ben genelde 2 sene garantisi bitmeden satar değiştiririm telefonu hem değerini çok kaybetmez hem garantisiz telefon kullanmamış olurum hem de özellikleri yenilenmiş olur. Siz bilirsiniz yine de.

2 yıl mı? pil ömrü bu kadar kısa mı?

2009 dan beri 3gs kullanan arkadaş var.

keza iphone 4 ü 3 yıl kullanan arkadaşlar var.

ben 4 yıl kullanırım diye düşünüyorum ama bilmiyorum...

• iphone 5
  • iPhone 5 kasa olarak biraz dikkat gerektiriyor, cok cabuk yipraniyor dikkatli kullanmak gerek. Ama iyisi varkende iphone 4s alinmaz, 5 alirsaniz rahat 3 yil rahat kullanirsiniz. 3 senelik Iphone 4 bile suanda piyasadaki tum android cihazlardan daha akici kullanim deneyimi sunuyor.

• quote:

ilk defa iphone kullanacağım.

iphone 5 alacaktım ama çok ciddi sorunlar var.beni çok soğuttu.yamulma,soyulma,wifi çekmeme,dayanıksızlık vs...

iphone 4s benim isteklerimi karşılar bence.ip5 e göre daha sorunsuz hem de.

4s alırım ama onu uzun vadede kullanabilir miyim?ileride ios 7 belki 8 çıkarsa 4s e uygun olur mu?bu sorunlarım var açıkçası.

çok kararsızım arkadaşlar bi yol gösterin.saygılar.

Valla bende 2 tane 4s var biri beyaz biri siyah. Ben beyaz olanı yamulttum. Bildiğin yamuk yani gerisini sen düşün.

Ama olacak olduktan sonra önüne geçemezsin hazır tonla para veriyorken 5 almanı tavsiye ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Beyaz 5 al. Dikkatli kullanırsan kılıfı jelatini vs bir şey olnaz. Telefonu kullandıgın cebe sert şeyler koyma. Kenarındaki parlak çizgiler çizilebilir ondan. Wifi sorunu biraz var. Ama benim evde modemle telefon arasında 3 duvar oluyor

wifi sorunu çok rahatsız ediyor mu seni?

bariz bi çekmeme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

iphone 5 alacaktım ama çok ciddi sorunlar var.beni çok soğuttu.yamulma,soyulma,wifi çekmeme,dayanıksızlık vs...

4s alırım ama onu uzun vadede kullanabilir miyim?ileride ios 7 belki 8 çıkarsa 4s e uygun olur mu?bu sorunlarım var açıkçası.

Valla bende 2 tane 4s var biri beyaz biri siyah. Ben beyaz olanı yamulttum. Bildiğin yamuk yani gerisini sen düşün.

Ama olacak olduktan sonra önüne geçemezsin hazır tonla para veriyorken 5 almanı tavsiye ederim :D

Usta 4s i nasıl yamulttun yahu

• quote:

quote:

quote:

Beyaz 5 al. Dikkatli kullanırsan kılıfı jelatini vs bir şey olnaz. Telefonu kullandıgın cebe sert şeyler koyma. Kenarındaki parlak çizgiler çizilebilir ondan. Wifi sorunu biraz var. Ama benim evde modemle telefon arasında 3 duvar oluyor

bariz bi çekmeme var mı?

Hayır dostum. Yataktayken pozisyon değiştiriyorum yani 30 cm oynama var. Çekincede 4 dişten ikisi dolu oluyor o işi anlamadım :) çekerken de gayet performanslı

Çok sağol yorumların için bro.

Telefonu öneriyo musun bana?İlk defa iphone kullanıcam.

Geçen okulda ders arasında mevzu açıldı da millet iphone 5 i resmen batırdı.yok yamuluyomuş,wifi çekmiyomuş falan falan.

• Ilk basta 5 ile 4s arasinda cok da buyuk bir fark yokmus gibi geliyor ama iki telefonu da eline aldiginda 4s 5 in yaninda mini gibi kaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

Ilk basta 5 ile 4s arasinda cok da buyuk bir fark yokmus gibi geliyor ama iki telefonu da eline aldiginda 4s 5 in yaninda mini gibi kaliyor.

Mini derken hız ve güç olarak mı?

Boyut olarak mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bariz bi çekmeme var mı?

Hayır dostum. Yataktayken pozisyon değiştiriyorum yani 30 cm oynama var. Çekincede 4 dişten ikisi dolu oluyor o işi anlamadım :) çekerken de gayet performanslı

Çok sağol yorumların için bro.

Telefonu öneriyo musun bana?İlk defa iphone kullanıcam.

Geçen okulda ders arasında mevzu açıldı da millet iphone 5 i resmen batırdı.yok yamuluyomuş,wifi çekmiyomuş falan falan.

Kullanmışlar mı? Yok. Görmeden duymadan inanma dostum. Üstüne oturursan tabiki her telefon yamulur kırılır. Durduk yere neden yamulsun? Apple o kadar arge yapıyor bilmiyor mu? Öneriyorum. 4 yıl yeter de artar sana

çok çok sağol dostum.10-15 güne ödemelerim falan var yaptıktan sonra alıyorum aleti.
    kılıf falan kullanırım ama soyulursa da soyulsun.
    siyah felaket duruyo acayip albenisi var

• 4s bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

Usta 4s i nasıl yamulttun yahu

Valla bende anlamadim ki :D sabah bi kalktim telefon yamuk :D

• üstad mutlaka 5 al. 4s alırasn yarın öbürgün eline 5 aldığında pişman olursun. iphone 4 yen 5e geçtim inanılmaz fark var. elime 4-4s alınca 3310 gibi geliyor o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

üstad mutlaka 5 al. 4s alırasn yarın öbürgün eline 5 aldığında pişman olursun. iphone 4 yen 5e geçtim inanılmaz fark var. elime 4-4s alınca 3310 gibi geliyor o derece

ok dostum.5 alıyorum her türlü.bizde bi apple dünyasına adım atalım bakalım.

kılıf ne öneririsin.sert olanlardan mı silikon olanlardan mı
  • 5 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 21 Mart 2013; 11:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

5 al

eyvallah.5 alıcam.sen kullanıyo musun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.