Şimdi Ara

İphone 5 mi 4s mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5230 kullanan birinin yorumunu kaale alırmısın bilmem ama bencede 5 al.Ben 4s le 5 arasında gidiyorum sırf fiyat yüzünden.Ama ben kasa bakımından beyaz tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

5230 kullanan birinin yorumunu kaale alırmısın bilmem ama bencede 5 al.Ben 4s le 5 arasında gidiyorum sırf fiyat yüzünden.Ama ben kasa bakımından beyaz tercih ederdim.

kaale almak ne demek dostum.Yorumun önemli benim için.Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreaydin93

quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

5 al

eyvallah.5 alıcam.sen kullanıyo musun?

Ben lumia 920 kullanıyorum kız arkadaşım i5 kullanıyor renk beyaz alırsan daha iyi olur Şimdiden hayırlı olsun :)

• quote:

quote:

quote:

5 al

eyvallah.5 alıcam.sen kullanıyo musun?

Ben lumia 920 kullanıyorum kız arkadaşım i5 kullanıyor renk beyaz alırsan daha iyi olur Şimdiden hayırlı olsun :)

Çok teşekkürler yorum için

• ben 4s kullanıyorum. taa ki bugün arkadaşımın i5 ini görene kadar bende i5 diyordum fakat arkadaşımda i5 siyah var ve sadece cebine sokup çıkarmaktan 1 ayda boyası sökülmüş durumda alttan metalik gri renk belirmiş. benim 4s imi eline aldı ve keşke değiştirmeseydim dedi. evet i5 donanım olarak iyi hız olarak iyi kibarlık olarak iyi ama malzeme kalitesi gerçekten düşündürücü. benim şuan i5 almam için hiçbir neden yok. buzamana kadar telefonumda kılıf ta kullanmadım hiç. ama siz yeni alacaksanız kesinlikle kılıfsız kullanmanızı önermiyorum. tercih meselesi tercih sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: This is it

ben 4s kullanıyorum. taa ki bugün arkadaşımın i5 ini görene kadar bende i5 diyordum fakat arkadaşımda i5 siyah var ve sadece cebine sokup çıkarmaktan 1 ayda boyası sökülmüş durumda alttan metalik gri renk belirmiş. benim 4s imi eline aldı ve keşke değiştirmeseydim dedi. evet i5 donanım olarak iyi hız olarak iyi kibarlık olarak iyi ama malzeme kalitesi gerçekten düşündürücü. benim şuan i5 almam için hiçbir neden yok. buzamana kadar telefonumda kılıf ta kullanmadım hiç. ama siz yeni alacaksanız kesinlikle kılıfsız kullanmanızı önermiyorum. tercih meselesi tercih sizin...

beni de malzeme düşündürüyor.ama ip5 siyah alıcam galiba.

ilginç olan şu.geçen dönem dersimize giren ingilizce hocasının odasına gittim.muhabbet falan ettik konu iphone 5 e geldi.

türkiye ye ilk geldiğinde siyah olanı almıştı ve ne kılıf ne cam filmi falan hiçbirşey kullanmıyor.

telefonu tertemiz.ben bu işten bişe anlamadım dostum.

• Madem uzun süre telefon değiştirmiyorsunuz, iphone5 almanız daha mantıklı. alırsınız şeffaf bir kılıf+ ekran koruyucu olur biter. Mediamarktta çok ince şeffaf kılıflar görmüştüm. Hem telefonun dizaynını bozmuyor hem de koruma sağlıyor.

Soyulma olayı doğrudur bu kadar kişi şikayet ettiğine göre. Ancak konumuz üst düzey telefon. Kamera,işlemci,ekran büyümesi gibi iyileştirmeler var. Teknolojinin sonu yok. 4-5 ay sonra İphone 5s gelecek gibi görünüyor. O nedenle hangisi size uygunsa onu tercih edin. ancak en üst modeli kullanmak gelecek açısından(güncelleme,yedek parça) daha iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Madem uzun süre telefon değiştirmiyorsunuz, iphone5 almanız daha mantıklı. alırsınız şeffaf bir kılıf+ ekran koruyucu olur biter. Mediamarktta çok ince şeffaf kılıflar görmüştüm. Hem telefonun dizaynını bozmuyor hem de koruma sağlıyor.

Soyulma olayı doğrudur bu kadar kişi şikayet ettiğine göre. Ancak konumuz üst düzey telefon. Kamera,işlemci,ekran büyümesi gibi iyileştirmeler var. Teknolojinin sonu yok. 4-5 ay sonra İphone 5s gelecek gibi görünüyor. O nedenle hangisi size uygunsa onu tercih edin. ancak en üst modeli kullanmak gelecek açısından(güncelleme,yedek parça) daha iyidir...

sağolun yorum için.kılfa rağmen soyulma olmaz inşallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prooge

üstad mutlaka 5 al. 4s alırasn yarın öbürgün eline 5 aldığında pişman olursun. iphone 4 yen 5e geçtim inanılmaz fark var. elime 4-4s alınca 3310 gibi geliyor o derece

ok dostum.5 alıyorum her türlü.bizde bi apple dünyasına adım atalım bakalım.

kılıf ne öneririsin.sert olanlardan mı silikon olanlardan mı

hocam kılıf olarak silikon olanlardan al siyah alacaksan siyah çok ince şeffaf kılıflardan al. yalnız piyasada çok kalitesizler var. alıcaksan DR dan al ben ordan aldım 30 tl beyaz renk ama süper duruyor telefonu daha güzellştirdi
  • İphone 5 beyaz aldım . 1 aydır kılıfsız kullanıyorum . Askerim . Ona rağmen hala tertemiz . İphone 5 al bak dalgana
  • Askerler telefonlarına daha düzgün bakıyorlar.
    Zaten cep telefonunun kışlaya sokulması yasak olduğundan kullanımdan kaynaklı soyulmalar olmaması doğal
  • Bende i5 beyaz aldım dün fakat henüz gelmedi. Buradaki yazılanları takip ediyor olacağım.
    Bende çok merak ediyorum nasıl bir telefon acaba, ilk defa Apple ailesine gireceğim bende :)
    Şu an Galaxy Ace i kullanıyordum
  • ince kilif onermem ince kilifla bir kere telefonu hafif düşürdüm ki allahtan hafif kalpten gidiyodum
    spigen slimarmor kullaniyorum telefonu kabalaştırdı ama koruması daha önemli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

ince kilif onermem ince kilifla bir kere telefonu hafif düşürdüm ki allahtan hafif kalpten gidiyodum
    spigen slimarmor kullaniyorum telefonu kabalaştırdı ama koruması daha önemli bence

çok sağol önerin için dostum
  • iphone 5
  • Burada ki cevap veren arkadaşlara minnettarım.

%80-90 İphone 5 denildi çoğu kişi de memnun.

eleştiri yapıp yerin dibine sokan insanlara b kere daha anlam veremiyorum
  • Dün teknoloji markette iphone5i yeniden inceledim. Soyulma olayını abartıyorlar bana göre. Telefonun sadece üst kısmında nokta halinde renk atması vardı. Günde en az 100 kişi cihazı kurcalıyordur bu cihazları ona rağmen böyle. Ha s3te hiç soyulma yoktu. Blackberry ve htc nin orta düzeylerinde dahi en ufak deformasyon yoktu. İphoneda da azıcık bir renk atması vardı o kadar.

Benim baktığım siyah rengiydi. Gönül rahalığı ile alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Dün teknoloji markette iphone5i yeniden inceledim. Soyulma olayını abartıyorlar bana göre. Telefonun sadece üst kısmında nokta halinde renk atması vardı. Günde en az 100 kişi cihazı kurcalıyordur bu cihazları ona rağmen böyle. Ha s3te hiç soyulma yoktu. Blackberry ve htc nin orta düzeylerinde dahi en ufak deformasyon yoktu. İphoneda da azıcık bir renk atması vardı o kadar.

Benim baktığım siyah rengiydi. Gönül rahalığı ile alabilirsiniz.

Teşekkürler yorum için.
  • eğer yeni alıcaksan (bende yeni alıcam ) kesinlikle en üst modelini almanı tavsiye ederim eğer bütçen uygunsa performans farkı bile yeter eğer dikkatli kullanırsan hiçbir sorun olmaz sanki iphone4s çeliktenmi onunda ekranı çatlıyor herşey olabiliyor
  • 5

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.