Şimdi Ara

İphone 5 mi 4s mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
13.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 alabiliyorken 4s falan hikaye. Ben uzun zamandir kullaniyorum milimetrik kiliflar ile sorunsuz kullanirsiniz sahsen wifi sorunu yasamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye çekmiyo wifi full 4s e göre hız farkıda kalite farkıda ortada sıfır alcaksan 5 al tabi 2 el uygun bulursan 4s 500 600 e kullanılır:)
  • iPhone 4S kullanıyorum çok memnunum herhangi bir sorunu yok. 5 i inceledim arada çok fark yok tek fark belki yeni gelecek yazılımlar olacaktır.İnceliği uzzunluğu çok güzel duruyor yalnız bence iPhone 4S.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMDestroyer -- 23 Mart 2013; 14:12:41 >
  • Çok sağolun yorumlar için.
  • 2 haftalık iphone 5 yorumumu söyleyeyim. Aleti alırken yanında cover ve screen saver da almıştım. Şuan hiç bir çizik yok alette ama geçenlerde foto çekerken aleti baş hizasından düşürdüm, neyseki cover görevini yaptı ve hasarsız atlattım.

Wifi durumuna gelince; hiç bir sorun yaşamıyorum internete bağlanırken. Geçenlerde gelen güncelleme çok can sıkıcıydı yalnız. Wifi olmayan ortamlarda hattımın internet paketini kullanıyordum fakat güncelleştirmeyi yükledikten sonra iphone hücresel ayarlarımı silmiş. Ufak çaplı sinir krizi geçirtti ama ayarları yaptırdım telefoncuya ücretsiz.

Son söyleyeceklerim; şarj ve görüntüsü. Evet şarjı su gibi tüketiyor ancak ben bu iki haftalık süreçten sonra tasarruflu kullanmayı başarabiliyorum artık. Telefonun görüntüsüne, biçimine, inceliğine o kadar alışıyor ki insan, eline 4s alınca kalınlığı ve küçüklüğü bariz bir şekilde hissediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 5 siyah model de kullandim beyaz da kullandim , siyah cok narin kolay ciziliyor boya kaplama oldugu icin kenarlar beyaz da ise kenarlar boya degil direk metal o yuzden bumber jeletin yetiyor telefona

• Bence iPhone 5 al cünkü 1 jenerasyon dusuk telefonu almanı önermem birde cizilmeydi wifiydi yamulmaydı cok abartıyorlar ben aldım 4 gunden berı kullanıyorum bu sorunlardan hıcbırı ıle karsılasmadım teknolojı ısı bıraz sans ısı. Buarada telefonum siyah 4 gundur kılıfsız kullanıyorum nokta cizik yok.
  • 4s ,5e gore daha agir. O yuzden saglamlik hissediyo ama paran varsa iphole 5 derim. Donanim yazilim...

• iphone 4s : Dokunmatik, TFT - A5 çip(ios5) - WİFİ > 14.4 mbps
    iphone 5 : Dokunmatik, Retina Ekran - A6 çip(ios6) - WİFİ >150mbps

bazı gerekli özelliklerin farkı bence çizilme soyulma kullancının elinde olan birşey teknolojik bir ürün alırken ağırlığına kalınlığına değilde iç özellğie bakmak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreaydin93

Burada ki cevap veren arkadaşlara minnettarım.

%80-90 İphone 5 denildi çoğu kişi de memnun.

eleştiri yapıp yerin dibine sokan insanlara b kere daha anlam veremiyorum

tel aldın mı ?
  • 4s düştüğü zaman arka cam kısım çatlıyor 5 düştüğü zaman kenarları eziliyor. Bana göre çatlama daha iyimser çünkü arka camı değiştirebiliyosunuz ama 5'te böyle bir lüksünüx yok. Bu yüzden ben 4s diyorum.
    Ama yine de karar sizin
  • 4s 5 ile beraber yavaşlar yavaşlarsa, aralarında ram harici fark yok fazla

• kesinlikle 5 tabikide.ama ben 5s i bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanCake

iphone 4s : Dokunmatik, TFT - A5 çip(ios5) - WİFİ > 14.4 mbps
    iphone 5 : Dokunmatik, Retina Ekran - A6 çip(ios6) - WİFİ >150mbps

bazı gerekli özelliklerin farkı bence çizilme soyulma kullancının elinde olan birşey teknolojik bir ürün alırken ağırlığına kalınlığına değilde iç özellğie bakmak daha mantıklı.

insanlari yanlis yonlendirmeyelim 4s te tft ekran yok ips ekran var 5 tede ips ekran.aralarinda renk doygunlugu disinda fark yok ekran olarak.

• ipad al en iyisi
  • İlk mesajın üzerine oldukça makul bir zaman gecmis ama bu soruyu artık su sekilde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum: iPhone 5 mi 5S mi almalı.
    iOS 7'nin tanıtılmasının ardından 5S'in kesinlikle beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerek geliştirilen multitasking işlemleri gerek yarı saydam arayüz ram ve işlemciye yük bindirecek, pili hızlı tüketecektir.
    iPhone 5 iOS 6 için tasarlandı ve piyasaya sürüldü. İOS 7 misafir sanatçı. Bu kapsamda su an iPhone 5 almayıp Eylül Ekim gibi bir zamana kadar beklenmeli. Apple Store Türkiye açılırsa o tarihlerde, tadından yenmez.

• emreaydin93 E kullanıcısına yanıt
    4s ile 5 arasında donanımsal olarak fazla bir fark yok bir donanım hariç: 4s 512mb belleğe sahipken 5 1gb belleğe sahip. eninde sonunda bu yüzden bir iosu 4s desteklemezken 5 destekleyecek. hatta 2 ios bile farkedebilir. mesela 3gs nin belleği 512mb olsaydı büyük ihtimalle ios7 yi desteklerdi. yanlış bilmiyorsam ipod un ip4 ile aynı özelliğe sahip bir modeli sırf belleği 256mb olduğu için ios7 alamayacak.
    halen elinde 4s olan biri için ip5 upgrade gereksiz ancak yeni alan biri için ip5 almak daha mantıklı. hem de bu kadar az fiyat farkı varken. ben öyle yaptım. bir 4sten en az 2 sene fazla ömrü olacak 5'lerin. hatta daha fazla bile olabilir. şu an 1 gb ram gereksiz ama ilerisi için önemli bir yatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm
    ...
    iPhone 5 iOS 6 için tasarlandı ve piyasaya sürüldü. İOS 7 misafir sanatçı. Bu kapsamda su an iPhone 5 almayıp Eylül Ekim gibi bir zamana kadar beklenmeli. Apple Store Türkiye açılırsa o tarihlerde, tadından yenmez.

daha neler. ip4 bile ios6 ile çok iyi performans veriyor. ip5 1 gb belleğiyle daha çok gider. ios7 bile 1 gb belleği zorlayamaz. fal açmak gibi olacak belki ama bence ios9 görür ip5. zaten apple os çekirdeğinde büyük değişiliklere gitmiyor. bir iphone yeni bir iosu sırf ram-cpu yetersiz kalacağı için desteklemiyor. microsoft'un wm7'den wm8'e geçerken yaptığı gibi köklü değişiklikler yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIARCS

4s 5 ile beraber yavaşlar yavaşlarsa, aralarında ram harici fark yok fazla

ram çok önemli bir farktır. hele ki iki katıysa. cpu istediği kadar güçlü olsun, ram yetersizse bayılır alet.
  • 4S tercih ederim ben i5 gereksiz yani çünkü 4s ile 5 arasında buyük bir fark yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.