Şimdi Ara

İphone 5 mi 4s mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
13.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu saatten sonra ya 5s-6 beklenir yada Htc One alınır, şuan One bence en iyi, 5s büyük ihtimal süslü 5 olacağından onuda geçiniz, zaten elma alınacaksa ios sürümüne göre alınır, yani ios7 geleceğine göre şuan satılan ip5 için ios7 üst sınır, 8 de sanki ip4 e ios6 yüklemişsiniz gibi olacağından şuan için ip5 ölü durumda, ip5s ile birlikte ip6 ta çıkcağına göre seçenekler belli oldu.

Ya beklemeyip Htc One alıp ohh dersiniz, yada bekler ip6 yı görürsünüz.
  • Eee dostum ne oldu aldın mı
    Soyulma var mı
    Dediğin sorunlar var mı
    Memnun musun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kullanıyorum.memnunum. 4 ü elime alınca çok kaba geldi. 5 zarif ve hafif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

Bu saatten sonra ya 5s-6 beklenir yada Htc One alınır, şuan One bence en iyi, 5s büyük ihtimal süslü 5 olacağından onuda geçiniz, zaten elma alınacaksa ios sürümüne göre alınır, yani ios7 geleceğine göre şuan satılan ip5 için ios7 üst sınır, 8 de sanki ip4 e ios6 yüklemişsiniz gibi olacağından şuan için ip5 ölü durumda, ip5s ile birlikte ip6 ta çıkcağına göre seçenekler belli oldu.

Ya beklemeyip Htc One alıp ohh dersiniz, yada bekler ip6 yı görürsünüz.

Iphone 5'in ömrü 1 yıl mı?

Neyse onu geçtim de en kötü IOS versiyonlu Iphone en iyi Android versiyonlu telefon çöplüklerinden daha iyidir. Tamam bu biraz abartı oldu.

Lakin 3GS bile IOS 6'da dahi android gibi sinir sistemini felce uğratmazken tutup da Iphone 5 için 1 yıl ömür biçmek de çok komik. IOS 9 civarında filan ancak sıkıntı çıkartacaktır Iphone 5.

Bir de bekle bekle nereye kadar? Şunun şurasında 6-7 yıl öncesine kadar 3310'larla tüm işimizi görüyorduk. Ne nankör bir yaratığız biz böyle. Akıllı telefon candır da ah bir de o telefonları kullanacak aklımız olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 11 Ağustos 2013; 0:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Boşa cevap yazmışsın, ortada bilimsel bir gerçek var, apple taktiğidir bu, ip4 e ios7 yükle sonra kullan, 3gs e ios6 yükle kullan, elbette çalışır, her özelliği kullanamazsın bu bir, telefon bariz yavaşlar bu iki.
    Aplle da model numarasının 1 üstüne kadar ios yükleyebilirsin, hız düşmez sorun olmaz, daha üstü telefonu yavaşlatır.
    Şuan satılan ip5 e elbette ios9 yüklenir, ama alet kağnı olur seni bezdirir gider yenisini alırsın, taktik budur gerçektir yoruma kapalıdır. Boş konuşmada yazılanı anla.

Android telefonlara çöp demen zaten hayal aleminde olduğunun kanıtı, boş konuşuyorsun, aynı şekilde apple daki olay androdada var, o yüzden biraz gerçekleri düşünde boş boş cevap yazma.

Sana bekle diyenmi var, git beğendiysen ip5 al ve ios7 kullan, sorun çıkmayacaktır, ama ip5s çok daha uyumlu ve hızşı olacaktır bunuda unutma, ios8 le ip5 yavaşlamaya mahkumdur, bunu ben değil apple yapıyor bu arada....

• Daha yazdıklarımı okumamış gelip burda boş konuşmaktan bahsediyorsun. Tekrar oku yazdıklarımı da IOS 9'la beraber Iphone 5'in sıkıntılar yaşatacağını yazdığımı gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 16 Ağustos 2013; 1:08:08 >
    Ya boş konuşuyorsun, ip5 ios7 şle yavaşlamaya başlayacak, kurtaracak olan ip5s, ios9 la ip5, 3gs e ios6 yüklemiş gibi olacak, esas sen okuduğunu anla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreaydin93

ilk defa iphone kullanacağım.

iphone 5 alacaktım ama çok ciddi sorunlar var.beni çok soğuttu.yamulma,soyulma,wifi çekmeme,dayanıksızlık vs...

iphone 4s benim isteklerimi karşılar bence.ip5 e göre daha sorunsuz hem de.

4s alırım ama onu uzun vadede kullanabilir miyim?ileride ios 7 belki 8 çıkarsa 4s e uygun olur mu?bu sorunlarım var açıkçası.

çok kararsızım arkadaşlar bi yol gösterin.saygılar.

dostum zaten iphone 5s kısa bir süre içinde çıkacak. 4s al bi kullan iphone dan hevesini alEğer çok memun kalırsan iphone 5s alırsın.Boşuna 5 e okadar para verme para biriktir 5s al bence

• 4-5 aylık hort oldu tarihi görmemişim
  • quote:

Ya boş konuşuyorsun, ip5 ios7 şle yavaşlamaya başlayacak, kurtaracak olan ip5s, ios9 la ip5, 3gs e ios6 yüklemiş gibi olacak, esas sen okuduğunu anla...

Ne boş adamsın! IOS 7'nin tüm betalarını udid kaydımla kullandım, kullanıyorum. Bendeki 6.1.4'te, eşiminki IOS 7 Beta 6'da. Bırak yavaşlamayı; IOS 6.1.4'e göre gözle görülür bir hızlanma var.
    Şimdi git kullan öyle gelip yorum yap. Paso ezberden konuşma.

Bırak bunları mayk, ezbere konuştuğumu nerden çıkardın, yanımdamısın, ne kullandığımı biliyormusun, yeter bu kadar, androidleri bile çöp ettin, sana zaman harcamak günah, sen mutluysan sorunda yok, kendi dünyanda mesut mutlu yaşa sen...
  • ya 5 tabiki. 4s diyen sefilce dandik malının ezikliğini kurtarmaya çalışıyodur. eline 3 kuruş para versen 5 alır hemen
  • quote:

Bırak bunları mayk, ezbere konuştuğumu nerden çıkardın, yanımdamısın, ne kullandığımı biliyormusun, yeter bu kadar, androidleri bile çöp ettin, sana zaman harcamak günah, sen mutluysan sorunda yok, kendi dünyanda mesut mutlu yaşa sen...

• İp.5 hakkında çok şikayetçi var ben 4s derim
  • Yaş 12. 20-25 yıl daha büyüyünce gel klavye delikanlısı seni.

• O ağacı sana montelemeden git sütünü iç velet. Yaşını yesinler senin.
    Ne pis bir karakterin varmış senin. Yav he he dedik, sustuk. Halen dırdır da dırdır; karı mısın sen?

Okuyanlar kimse kusura bakmasın da 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verince aradaki 2 kuruşa sizi satan böyle klavye delikanlılarıyla muhattap olmak bile bize terstir normalde ama bazen böyle dedikoducu karı kılıklılara da cevap vermek şart oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 18 Ağustos 2013; 18:02:03 >
    Sen ne utanmaz canlısın be, ben 40 yaşındayım ve düştüğüm hale bak, aslında senin gibi hatalı üretimlere cevap verilmez ama tutamıyorum kendimi, Allah akıl fikir versin ıslah etsin, zavallı seni, küfürlere bak, tüüüü kaç yaşına gelmişsin hala adam olamamışsın, yazık....
  • Len ne pis bir 40'lıkmışsın ki halen dırdır ediyorsun? 40 aylık çocuk bile daha oturaklıdır. Psikoloğa git de orta yaş bunalımını tedavi etsin. Bir sus da motorun soğusun. Hem terbiyesiz lafları başlatan taraf hem de zeytinyağı olmaya çalışan taraf. Biz üretim hatası değiliz lakin milyonlarcasının arasından yarışı kazananın sen olduğundan sen üretim hatasının en alasısın. Büyüklük bende kalsın deyip bundan sonra ne yazarsan yaz sessizliğimi koruyacağım. Unutma ki: Söz gümüşse; sükunet altındır.

• Sorun her telefon modelinde var dert etme , sana denk gelirse de sorun etme garantin var , 5 al derim ben iyi kullanınca soyulma yok siyah ipad mini deneyimim oldu , uzun süre de götürür zaten bende para biriktirebilirsem 5 alacağım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.