Bildirim
Iphone 5 mi Samsung s4 mini mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Iphone 5 tercih ederdim ben olsam. -
ikisi arasında bende iphone 5 i tercih ederdim -
Beyler teşekkürler fakat isminden dolayım mı böyle diyorsunuz, ne gibi cazip yönleri var?
s4 mini özelleştirme açısından daha kullanışlı, iphone ise daha basit bi telefon fazla kurcalancak bi yönü yok.
Bu beni tereddütte bırakıyor.. -
Fazladan bin lira verebilirim diyorsan iphone 5 al. s4 mini de çok şık telefondur ben kullanıyorum. -
Iphone 5 le s4 mini karşılaştırılıyo ya şaşırmaktan başka çare yok gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s4 mini değil s4 olsa yinede iphone 5 kardeşim bu nasıl bir karşılaştırma -
quote:
Orijinalden alıntı: dnz_
Beyler teşekkürler fakat isminden dolayım mı böyle diyorsunuz, ne gibi cazip yönleri var?
s4 mini özelleştirme açısından daha kullanışlı, iphone ise daha basit bi telefon fazla kurcalancak bi yönü yok.
Bu beni tereddütte bırakıyor..
S4 ile i5 karsilastirsan yine i5 denilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
Orijinalden alıntı: dnz_
Bu beni tereddütte bırakıyor..
S4 ile i5 karsilastirsan yine i5 denilir
iphone 3gs ile s4mini kıyaslasa ben yine iphone u seçerim ciddiyim -
böyle garip bir karşılaştırma görmedim ben paran yetiyorsa tabiki, iphone5 almalısın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X