Bildirim
IPHONE 5 mi yoksa Discovery Elite mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cihaz temizse alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam temiz diyo ama işte kutu fatura olayı beni koekutuyo. Elite değeri de hızla düşüyo. Benimki 3 aylık, onunki 1 yılı geçikmiş
Elmayla armutu karşılaştırıyorsunuz. Ancak kullandıktan sonra siz karar verebilirsiniz. Birisi android öteki ios. -
İşte kullandıktan sonra da beğenmedim denilmez :D -
Faturasız filan almayın derim.Allah korusun boş ağnınıza gelir birebir replika iphone 5 ile değiştirir filan sakata gelmeyin.Elite iyidir.. -
Elemanla akşam buluşuyoz :) Son durumu yazarım. Böbreği kaptırmayam da...
Nolduson durum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
:/ buluştuk verdik telefonları baktım felan sorun yok gibi. Sonra eve geldim wifi bağlıyım dedim klavyede a tuşu basmıyo :) telin en solunda bi çizgi halinde dokunmatik bozuk. alt hoparlorler sol çalışmıo, konuşurken ses gidip gelmiyo, flaş bozuk. Telefoncu tek parça kırılmış dedi hasar 150 dedi biri diğerleri en az 300 sırf ekran diyo :'( olay bu hocam :D -
quote:
Orijinalden alıntı: TTunahanK
:/ buluştuk verdik telefonları baktım felan sorun yok gibi. Sonra eve geldim wifi bağlıyım dedim klavyede a tuşu basmıyo :) telin en solunda bi çizgi halinde dokunmatik bozuk. alt hoparlorler sol çalışmıo, konuşurken ses gidip gelmiyo, flaş bozuk. Telefoncu tek parça kırılmış dedi hasar 150 dedi biri diğerleri en az 300 sırf ekran diyo :'( olay bu hocam :D
Vermediniz mi geri telefonu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TTunahanK
:/ buluştuk verdik telefonları baktım felan sorun yok gibi. Sonra eve geldim wifi bağlıyım dedim klavyede a tuşu basmıyo :) telin en solunda bi çizgi halinde dokunmatik bozuk. alt hoparlorler sol çalışmıo, konuşurken ses gidip gelmiyo, flaş bozuk. Telefoncu tek parça kırılmış dedi hasar 150 dedi biri diğerleri en az 300 sırf ekran diyo :'( olay bu hocam :D
Geçmiş olsun kardeşim keşke değiştirmeseydin
5s al alamayacaksan elite.
Değişme telefon çalıntı olabilir. -
Kardes ben GM Elite aldim. Arkadasimda İphone 5s aldi. Ve onun dokunmatik tusu bozuldu. Son karar yine senin ama birde ikinci el diyosun. Pek akil kari degil.
Hani 2. El 5s veya 0 5 olsa al derim ama almışsın çoktan.
Telefonun fişini vermesiysen telefonu geri iste vermezse polise çaldı diye şikayet et.
Fiş sende zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X