Şimdi Ara

İphone 5 ön arka kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ben yaklasik 1.5 ay önce elektro world karabük ten iphone 5 siyah aldim (cünkü beyaz yoktu ve almak zorundaydim) fakat su anda siyah yinede idare ediyor fakat beyaz iphone 5 daha cok hoşuma gidiyor ancak ne sekilde,nasıl, nerede yaptıracagımı bilmiyorum.İnternette 1, 2 yere baktim orjinal beyaz kapak var diyorlar ama ne kadar güvenilr sizden bilgi istiyorum iyi forumlar... iyi günler :)))

• akngfb78 A kullanıcısına yanıt
    hocam kapak işi olmaz sen beyaz iphone u olup siyah almak isteyen birinle takas et yada herhangi bir telefoncuya gidip kendi telefonunun ayarında bir beyaz bulup üstüne 50 100 artık telefoncu ne kadar isterse takasla kasa işi olcak iş değil.
  • Eyw kardes yardimci oldugun icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalıtıyorum blind35 arkadaşa bencede oyle yap en temizi
  • epeyi araştirdim fakat takas edecek birini bulamadim yardimlariniz için teşekkürler sanirim beyaz kapak almaliyim. bu arada ios 7 kurdum ve yine ayni sorun siyah iphone 'a hiç yakışmıyor beyaz içerikli bi görüntüsü var kesinlikle beyaz kilif almaliyim :) iyi forumlar
  • kilif sanırım bu uygun :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: akngfb78

kilif sanırım bu uygun :)))

Kapak değiştirmek çok zahmetli iş cihazın içini tamamen söküp yeni kapağa aktarıyorlar düzgün yapılmaz ise arıza alabilirsiniz. Siz en iyisi kılıf alın

iPhone 5 Kılıf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 5 ön cam çatlağı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyah 5 i kısmen beyaz yapan ön arka ekran jelatinleri var onlardan deneye bilirsin ama bence yamalı bohça gibi oluyo ben sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet aslinda bende sevmiyorum ama siyah kullandıkca yinede birazda olsa hosuma gitmeye basladi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.